NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Kokskleding & horecakleding

Het personeel is het visitekaartje voor een horecabedrijf. De keukenbrigade en bediening geven klanten een goed beeld van een horecabedrijf. U weet dus hoe belangrijk het is dat horecapersoneel kleding draagt die van goede kwaliteit is en een weerspiegeling is van uw corporate identity.

  • Beste merken voor kokskleding en horecakleding (waaronder Chaud Devant en Uniwear)
  • Basic collectie met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (BSX) en innovatieve collecties (o.a. Pure Denim en Bujutsu)
  • Kokskleding is industrieel wasbaar en op hoge temperaturen tot 95 ℃
  • Kokskleding kan in de droger op 60 ℃
Lees verder Lees minder

Modern en trendy gekleed in koks- en horecakleding van Chaud Devant

Chaud Devant is het topmerk in de wereld van restaurateurs! Veel chefs, souschefs, serveersters en keukenhulpen in toprestaurants gaan tegenwoordig gekleed in Chaud Devant. Het innovatieve Chaud Devant biedt hoogwaardige koks- en horecakleding die tegelijkertijd modern en trendy is. Door de verschillende kleuren en soorten kleding die deze collectie biedt, kunt u altijd kiezen voor producten die representatief zijn voor uw merknaam. Het gehele team kan op die manier dezelfde look uitstralen en dezelfde boodschap overbrengen.

Hoogwaardige, stijlvolle serveerkleding en kokskleding

Werkt u in de horeca en/of voedingssector? Dan is goede koks- en serveerkleding onontbeerlijk. Chaud Devant is het topmerk in de wereld van restaurateurs! De ruime collectie van Unishore Bedrijfskleding bestaat uit koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen, horeca-overhemden heren, horeca blouses damesonderkleding en schorten & sloven in verschillende kleuren, prints en maten. Daarnaast bieden wij jassen en broeken van het merk Havep voor de voedingsindustrie en schorten van het merk Chaud Devant.

Horecakleding voor in de keuken en bedienend personeel

Horecakleding van bijvoorbeeld het merk Chaud Devant en Portwest is speciaal ontworpen met het oog op voedselveiligheid conform de hygiënecode en HACCP-richtlijnen. Deze horecakleding is namelijk eenvoudig schoon te maken en ademt beter dan gewone kleding. Het assortiment horecakleding is zo groot dat u altijd iets vindt dat past bij de huisstijl van uw restaurant, café, hotel, motel, pension of snackbar. Zo kunt u uw koks kleden in de traditionele ‘pepitastijl’, de bekende geruite broek en witte koksbuis en uw serveersters in een effen zwarte broek met een wit overhemd, maar bij Unishore bedrijfskleding vindt u een uitgebreid assortiment kokskleding, overhemden, schorten & sloven en koksbroeken die geschikt is voor het keukenpersoneel en bedienend personeel. Voor ons assortiment horecakleding hebben wij gekozen voor werkkleding waar iedereen zich lekker in voelt en dat past bij elke huisstijl, of deze nu Frans, Nederlands, Chinees, Japans, heel alledaags of zeer luxe is. Daarbij moet u niet alleen denken aan een koksbroek en koksbuis of koksjasje, maar ook aan kokssloven of koksschorten, koksmutsen, kokssjaals en zelfs verkoelend ondergoed.

 

Aanvullende eisen aan horecakleding

Horecakleding moet natuurlijk functioneel zijn met bijvoorbeeld voldoende zakken voor notitieblokjes, mobiele telefoons, mobiel pinapparaat en dergelijke, maar het moet vooral in de keuken en de bediening de juiste bescherming bieden tegen bijvoorbeeld hete vloeistoffen. Hieronder een lijstje met aanvullende eisen waaraan horecakleding moet voldoen: 

  • Functioneel (extra zakken e.d.)
  • De stof moet ademen
  • Zelfs na vaak wassen, zowel industrieel als thuis, moet horecakleding mooi blijven
  • Representatief en aansluiten bij uw huisstijl

Diverse materialen mogelijk

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één werkt liever in katoenen kleding, een ander draagt liever satijn, stretch of synthetisch. Dit is logisch, want ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en soortelijk gewicht en al deze eigenschappen hebben weer invloed op uw bewegingsvrijheid, lichaamstemperatuur en hygiëne in de keuken. Satijn is bijvoorbeeld zeer licht en neemt minder snel vuil op, terwijl katoen meer 'ademt'. Chaud Devant maakt het u wel heel gemakkelijk door kokskleding en horecakleding van alle mogelijke materialen te maken. De Bacio Chef Jackets van Chaud Devant zijn bijvoorbeeld  zowel van polyester, Satin Coolex, als van organisch katoen gemaakt. Het model is telkens hetzelfde, alleen het gebruikte materiaal is anders.

 

Horecakleding voor overig horecapersoneel

Zoals gezegd maakt ook uw overige horecapersoneel deel uit van uw visitekaartje. Uw receptioniste, manager en of schoonmaakster hoeft niet persé horecakleding te dragen maar door ook hen degelijke werkkleding in uw eigen huisstijl te laten dragen komt uw bedrijf professioneler over dan wanneer zij in hun 'dagelijkse kloffie' op het werk verschijnen. Alles is mogelijk, van informeel tot formeel, van gezellig tot zakelijk en alles hier tussenin. Neem eens een kijkje bij het grote assortiment overhemden, polo’s en broeken van Unishore Bedrijfskleding. Combineer en varieer naar hartenlust zodat uw horecapersoneel representatief en volledig volgens uw huisstijl uw klanten kan bedienen.

 

Werkschoenen of veiligheidsklompen voor horecapersoneel

Een paar afgetrapte gympies onder uw zorgvuldig uitgezochte horecakleding kan natuurlijk niet. Bovendien hebben de voeten van uw horecapersoneel het tijdens een drukke werkdag hard te verduren en ligger er in de keuken vele gevaren op de loer, zoals gladde vloeren en vallende messen. Horecaschoeisel moet daarom niet alleen comfortabel en representatief zijn, maar ook voorzien zijn van een goede zool en stalen neus. Ook deze veiligheidsschoenen kunt u bij Unishore bestellen. In de keuken zijn instappers en veiligheidsklompen populair omdat instappers en klompen makkelijker schoon te maken zijn.

Borduren & bedrukken, advies op maat of vragen? Neem contact op! 

Wilt u horeca kleding bedrukken, of heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met het deskundige, vriendelijke team van Unishore Bedrijfskleding B.V., wij geven u graag een persoonlijk advies op maat! U kunt ons bellen op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur via 0223 - 661 300, het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.