(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Vlamvertragend / antistatisch

De vlamvertragende en antistatische fleece werkkleding in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding beschermt u gelijktijdig tegen de kou, hitte, elektrostatische ontlading en vlammen. Zo kunt u het werken met vuur en elektriciteit ook onder koude omstandigheden veel veiliger maken. In onze webshop vindt u brandvertragende fleecekleding van Roots, een fabrikant die gespecialiseerd is in kleding die tegen hitte en vlammen beschermt. Ook van Hydrowear, Portwest en Havep hebben we vlamvertragende fleecekleding in de aanbieding. Allemaal tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze vlamvertragende, antistatische fleecekleding is goedgekeurd volgens de volgende normen, die in de hele Europese Unie gelden:

  • EN 1149: Antistatische werkkleding die het ontstaan van vonken voorkomt
  • EN 11612: Bescherming tegen hitte en vlammen bij korte contacten met vuur
  • Sommige van deze fleecekleding is multiprotector die bijvoorbeeld ook gebruikt kunnen worden bij laswerkzaamheden (EN 11611) of om uw zichtbaarheid te verhogen (EN 20471)
Lees verder Lees minder

10 producten

Toon per pagina
Tricorp Fleecejack Multinorm Bicolor 403013
Beoordeling:
0%
€ 90,66 € 109,70
Portwest FR/AS HiVis Fleece Jack
Beoordeling:
0%
€ 98,55 € 119,25
Hydrowear Macedonie Fleece Jas FR/AS 043638
Beoordeling:
0%
€ 108,25 € 130,98
Havep Multi Shield Brandvertragend Fleecevest 50249
Beoordeling:
0%
€ 101,26 € 122,52
Havep Multi Protector FR/AS fleecevest 40012
Beoordeling:
0%
€ 97,18 € 117,59
Portwest FR/AS Fleece Jack
Beoordeling:
0%
€ 89,82 € 108,68
Tricorp Fleecejack Multinorm 403014
Beoordeling:
0%
€ 85,61 € 103,59
Roots FR/AS Fleece RO14690
Beoordeling:
0%
€ 78,86 € 95,42
Fristads Flamestat fleecejack 4073 ATF 109430
Beoordeling:
0%
€ 172,93 € 209,25
Hydrowear Wamel Fleece Jack FR/AS 06400
Beoordeling:
0%
€ 85,45 € 103,39

Hoe werkt vlamvertragende fleecekleding?

Het gebruikte materiaal is een hele belangrijke factor bij fleecekleding met een vlamvertragende werking. Polyester is de stof waar een groot deel van de beschikbare fleece werkkleding van gemaakt wordt, maar om u tegen hitte en vlammen te beschermen is polyester niet geschikt. Als deze stof met hoge temperaturen in aanraking komt, zal deze namelijk smelten en dat is precies het tegenovergestelde effect van wat u wilt bereiken met brandvertragende kleding. Daarom wordt er voor brandvertragende fleecekleding meestal gekozen voor een gemengd weefsel, waarvan katoen en modacryl normaal gesproken de belangrijkste bestanddelen zijn. Voor de bescherming tegen statische elektriciteit is er een klein percentage antistatische vezels in te vinden.

Deze fleece werkkleding moet er uiteraard voor zorgen dat een vlam zich niet verder verspreidt wanneer u ermee in aanraking komt. Idealiter zal deze meteen doven. Zo heeft u met een van deze fleece jassen het beste van twee werelden. Aan de ene kant heeft u de bescherming van kleding die de verspreiding van vlammen beperkt, anderzijds kunt u genieten van het warme, zachte comfort van fleecekleding. Normaal gesproken zal deze fleece kleding iets minder licht van gewicht zijn dan fleece werkkleding op polyesterbasis, maar dat doet niets af aan het enorme draagcomfort waar dit soort kleding om bekend staat.

Online vlamvertragende en antistatische fleecekleding kopen

Wanneer zowel de kou als de hitte op het werk een potentiële bedreiging voor uw veiligheid en uw gezondheid zijn, is een vlamvertragende en antistatische fleecejas de beste oplossing voor de risico’s waar u mee te maken heeft. De weefsels zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u ook tijdens de wintermaanden zonder zorgen met hitte of vuur aan het werk kunt. Deze fleece werkkleding kunt u voor een aantrekkelijke prijs online bestellen via de online winkel van Unishore Bedrijfskleding. Wij hebben voor u al de beste brandvertragende fleecejassen uitgezocht; het enige wat u nog hoeft te doen is de fleecejas uitzoeken die het beste bij uw werkomstandigheden past en wachten tot wij die bij u bezorgen.

Voor de rest van uw brandvertragende, elektrisch geleidende werkkleding kunt u ook op ons rekenen. Zo kunt u bij ons onder andere vlamvertragende werkjassen, werkbroeken en overalls bestellen. Ook werkschoenen met een normering van minstens S1 zijn een onderdeel van zo’n werkoutfit.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.