Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Fleece
Categorie
 • Fleece truien
 • Fleece vesten
 • Fleece jassen
 • Fleece bodywarmers
 • Overig
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis / reflecterend
Prijs
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
Sluiting
 1. Rits
 2. Knopen
Kleur
Maat
Merk
 1. Tricorp
 2. Craft

Overig

Onder de categorie fleece overig vindt u bij ons alle fleece werkkleding die niet bij andere fleecekleding in te delen is. U zult namelijk nog verrast zijn hoeveel verschillende soorten fleecekleding er zijn. Al deze kleding heeft echter een aantal belangrijke eigenschappen met elkaar gemeen: de kleding is licht en daardoor uiterst comfortabel, maar misschien nog wel belangrijker is hoe goed fleece werkkleding uw lichaam tegen de kou beschermt. Unishore Bedrijfskleding heeft een ruim aanbod aan hoogwaardige fleecekleding. Kou vatten is met deze werkkleding geen optie.

Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Craft Casual Sports Pants Men
€ 33,75 € 40,84
Tricorp Polosweater Boord 301005
€ 24,75 € 29,95
Tricorp Polosweater Contrast 301006
€ 26,43 € 31,98

Uitstekende bescherming tegen lage temperaturen

Bij beschermende kleding denken mensen vaak meteen aan het zwaardere geschut. Werkjassen met een brandwerende coating bijvoorbeeld. Of high vis hesjes waarmee de drager ook in het donker goed te zien is. Toch is de kou ook een heel belangrijk gezondheidsrisico waar werknemers tegen beschermd moeten worden. Vooral bij werkzaamheden die buiten of in een gekoelde ruimte plaats moeten vinden is goede bescherming tegen de kou een must. In die gevallen kunt u het beste op zoek gaan naar fleecekleding die volgens de Europese EN 342-norm tegen de kou beschermt. Dan wordt u gegarandeerd goed beschermd in een omgeving waar het stelselmatig koud is.

Toch kan het dragen van fleece werkkleding ook een meerwaarde hebben als u lekker binnen kunt blijven. In de winter beschermt deze kleding u uitstekend tegen de lage temperaturen door de isolerende fleecelaag die erin zit. Bovendien vinden veel mensen de lichte, zachte stoffen erg comfortabel. Een fleecetrui of een fleecejas is een voor de hand liggende keuze als u naar werkkleding voor de winter zoekt. Soms vragen de omstandigheden of uw voorkeuren echter om iets anders dan een standaard fleecetrui. Een polosweater van fleece bijvoorbeeld. Dat zijn precies de wat minder conventionele stukken fleecekleding die u in dit gedeelte van onze online winkel zult aantreffen.

Online fleecekleding voor het werk kopen

Fleece werkkleding is de perfecte bescherming voor de winter, maar ook buiten dat seizoen komen er dagen voor waarop het verraderlijk fris kan zijn. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u online verschillende soorten fleecekleding kopen voor op het werk. Deze fleece werkkleding is afkomstig van betrouwbare fabrikanten, zoals Tricorp, Helly Hansen, Blåkläder en Havep. Wat betreft comfort en bruikbaarheid op de werkplek laat deze fleecekleding dus niets te wensen over. Verder is het voor u prettig dat u de deur niet uit hoeft als u uw werkkleding online bij ons koopt en ook met openingstijden hoeft u geen rekening te houden.

Misschien zou u er niet direct aan denken, maar we hebben ook fleecekleding in de aanbieding die beschermt tegen meer dan alleen de kou. Zo is onze antistatische en vlamvertragende fleece werkkleding perfect voor als u met vuur en vlammen werkt. En onze high vis fleece truien en jacks laten altijd zien waar u bent. Ook als u door omstandigheden relatief lastig te zien bent.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.