Werkkleding

 

Werkkleding kan het verschil maken als u uw werkzaamheden zo comfortabel en veilig mogelijk uit wilt voeren. Voor sommige werkzaamheden kan het wettelijk verplicht zijn om een bepaalde vorm van werkkleding te dragen, maar de juiste werkkleding biedt u ook meer zekerheid en een prettiger gevoel op de werkvloer. Omdat Unishore Bedrijfskleding al tientallen jaren ervaring heeft in de verkoop van beschermende kleding en andere soorten bedrijfskleding, vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om iedere dag met de hoogst mogelijke mate van bescherming aan het werk te kunnen gaan. Of u daar nu werkschoenen voor nodig heeft, werkjassen, werkbroeken of persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals bouwhelmen, gehoorkappen of veiligheidsbrillen; in de webshop van Unishore Bedrijfskleding bestelt u gemakkelijk uw werkkleding online.

Lees verder Lees minder

Wat voor verschillende soorten werkkleding?

De term werkkleding klinkt heel simpel, maar onder die noemer valt een enorm uitgebreid assortiment aan kleding die bij uw werkzaamheden gebruikt kan worden. Hieronder vindt u onder meer overhemden waar het logo van uw bedrijf op gedrukt kan worden of hoogwaardige kokskleding, maar ook zwaarder geschut voor als er in uw bedrijf met chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen gewerkt wordt. De combinatie van een paar goede werkhandschoenen en een werkjas van de juiste materialen kan er al voor zorgen dat deze stoffen geen schade aan uw huid of uw gezondheid aanrichten. Werkt u met stoffen die niet ingeademd mogen worden? Dan kunt u eveneens bij ons terecht voor stofmaskers, gasmaskers en andere middelen voor adembescherming. Ook de filters die nodig zijn om een goede werking voor deze persoonlijke beschermingsmiddelen te garanderen kunt u bij ons bestellen.

Naar werkschoenen is altijd veel vraag. Dat is ook niet zo vreemd, want het kan in heel veel bedrijfstakken een voordeel zijn om werkschoenen te dragen. Door onze ervaring met beschermende werkkleding weten wij maar al te goed dat niet iedere baan dezelfde veiligheidsrisico’s heeft en daarom houden wij er een gevarieerd assortiment aan werkschoenen op na. Van modellen die alleen een verstevigde kunststof of stalen neus hebben, zodat u niet meteen uw tenen breekt als u er per ongeluk een hamer op laat vallen, tot waterdichte, antistatische modellen die bestand zijn tegen perforatie. Tegenwoordig zijn er zelfs speciale werksneakers op de markt die ervoor zorgen dat u niet alleen beschermd bent tegen de risico’s die uw baan met zich mee brengen, maar ook lekker vrij kunt bewegen.

De juiste beschermende werkkleding

Hoewel alle werkkleding in onze webshop zo ontworpen is dat het zeer comfortabel zit, is bescherming natuurlijk de belangrijkste functie van werkkleding. En daar kan de bedrijfskleding uit ons assortiment op allerlei verschillende manieren voor zorgen. Bij beschermende werkkleding denken de meeste mensen aan kledingstukken die tegen scherpe of zware voorwerpen, chemische stoffen, kou en water beschermen. Maar voor iedereen die ’s nachts buiten werkt is het vergroten van de zichtbaarheid ook een onmisbare veiligheidsmaatregel. Wij bieden u in onze webshop daarom ook een grote hoeveelheid high vis werkbroeken, werkjassen en veiligheidsvesten aan. Deze werkkleding is vaak uitgevoerd in opvallende kleuren of met reflecterende strepen, zodat u ook gezien wordt wanneer het daglicht onvoldoende zichtbaarheid biedt. Zo kan werkkleding met hoge zichtbaarheid uw leven redden.

Naast al deze beschermende kledingstukken vindt u bij ons ook een groot aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen zijn technisch gezien geen kleding, maar toch belangrijk om uw veiligheid te waarborgen. Op bouwplaatsen zijn veiligheidshelmen bijvoorbeeld verplicht en bij het werk op grote hoogte of diepte moeten werknemers een bepaalde vorm van valbescherming dragen. In onze online winkel vindt u deze artikelen voor een zeer goede prijs. Dat geldt ook voor kleinere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsbrillen. Hiervan hebben wij zowel gewone modellen als opzetbrillen voor mensen die al een bril dragen in de webshop. En ook aan uw gehoorbescherming hebben we gedacht. Of u daar nu kleine, vormbare oordoppen voor nodig heeft of grotere, stevige gehoorkappen: bij ons vindt u precies de bescherming die u nodig heeft.

Bestel online werkkleding

Tegenwoordig is online werkkleding bestellen zeer eenvoudig. Zeker als u dat via de webshop van Unishore Bedrijfskleding doet. Wij garanderen u namelijk niet alleen een gemakkelijk bestelproces en een eerlijke prijs, maar ook artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Zo vindt u in ons assortiment uitstekende werkkleding van de beste merken, zoals Atlas, Helly Hansen, Blåkläder, OXXA, Tricorp, Jobman, Mascot, Roots en Grisport. Wanneer u uw werkkleding bij ons bestelt, weet u dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Wij zorgen er daarnaast voor dat u de bestelde producten zo snel mogelijk in huis heeft.

Mocht het zo zijn dat u de werkkleding uit onze webshop liever met eigen ogen bekijkt voor u de bestelling plaatst, dan bent u ook welkom in onze showroom in Den Helder. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open tussen half acht ’s ochtends en vijf uur ’s middags. Bij vragen kunt u ook altijd even bellen of mailen met onze klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.