NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkkleding Zwaag

werkkleding zwaag kopen

Zwaag wordt omringd door grote bedrijventerreinen. Door de combinatie van de beschikbare ruimte en de ligging in de buurt van Amsterdam is Zwaag al jaren een populaire vestigingslocatie voor verschillende bedrijven. Toch draagt niet alleen deze mooie locatie bij aan het succes van deze ondernemingen. Ze kunnen met de juiste werkkleding Zwaag helemaal tot een veilige en aangename thuishaven maken. Daar voorziet Unishore Bedrijfskleding de bedrijven in deze regio graag van. In onze online shop vindt u namelijk een breed aanbod aan allerlei soorten werkkleding.Unishore Bedrijfskleding Zwaag

Sinds 20 april 2020 is Unishore bedrijfskleding gevestigd in Zwaag met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze experts u altijd voorzien van het juiste advies. Veel bedrijven beginnen zicht te vestigen in en rondom Zwaag. Met verschillende industrieterreinen in de buurt zoals Zevenhuis, de Oude Veiling, Hoorn 80, Bedrijventerrein Westfrisia en het WFO terrein zijn er verschillende mogelijkheden. Door het grote aanbod van werkkleding en bedrijfskleding kan elke sector geholpen worden. De showroom van Zwaag is ruim opgezet en heeft een groot aanbod van Helly Hansen, Jobman en Tricorp. Voor midden- en grote bedrijven hebben wij een Kleding Management Systeem (KMS). Dit is een ‘prive website’ waarin de door u samengestelde werkkleding pakketten staan. Hierdoor kunnen uw medewerkers gemakkelijk en eenvoudig de juiste werkkleding bestellen. Door een eigen drukkerij en borduurstudio kunnen wij onze klanten snel voorzien van bedrukte of geborduurde bedrijfskleding

De voordelen van Zwaag

Uw werkkleding voor de regio Zwaag online kopen bij Unishore Bedrijfskleding heeft veel voordelen. De belangrijkste hiervan zijn:

  • U heeft bij ons de keuze uit meer dan 50.000 verschillende artikelen
  • Onze werkkleding en PBM’s zijn eenvoudig te bestellen en zeer scherp geprijsd
  • U kunt uw bestelling bij ons op een groot aantal verschillende eenvoudige manieren betalen
  • Zowel voor particulieren als voor bedrijven is werkkleding kopen bij ons zeer eenvoudig, bekijk ook eens onze B2B voordelen
  • We kunnen voor een gunstige prijs uw werkkleding bedrukken of borduren
  • We hebben vaak interessante acties in onze webshop
  • U kunt terecht in onze showroom in Zwaag

werkkleding zwaag kopenDe juiste werkkleding voor alle bedrijven in de regio Zwaag

Kiezen voor de juiste werkkleding is erg belangrijk. Dat kan het verschil maken tussen een veilige en een onveilige werkomgeving. Maar ook voor de bewegingsvrijheid die u op de werkvloer ervaart kan goede werkkleding veel uitmaken. Unishore Bedrijfskleding verkoopt al sinds 1985 werkkleding en daardoor weten we maar al te goed dat een comfortabele of veilige werkuitrusting niet voor ieder bedrijf dezelfde is. Juist in een omgeving waar het bedrijvenaanbod zo gevarieerd is als in Zwaag is het dus belangrijk dat u de beschikking heeft over een assortiment met veel variatie. Ook daarom kunt u het beste kiezen voor Unishore Bedrijfskleding.

We hebben namelijk werkkleding voor verschillende sectoren in ons assortiment, waaronder werkkleding voor de bouw, voor de industrie en de elektrotechnische sector. Alle merken in ons assortiment staan internationaal hoog aangeschreven en daarom mag u dus kwaliteit verwachten wanneer u uw werkjassen, overalls, werkjassen, reflecterende hesjes of andere werkkleding bij ons bestelt. De goede reputatie die merken als Roots, Jobman, Mascot, Helly Hansen, Hydrowear, Blåkläder, Tricorp, Portwest en Havep hebben, hebben ze natuurlijk niet voor niets. Ook vindt u bij ons werkschoenen en werklaarzen van fabrikanten als Redbrick, Bata, Emma en Grisport. Sommige werksneakers zijn zelfs verrassend modieus en licht in gewicht.

Bedrijfskleding bedrukken of borduren Zwaag

Unishore verkoopt niet alleen bedrijfskleding, maar kan de kleding ook bedrukken. Door werkkleding te bedrukken creëert u naamsbekendheid, straalt u professionaliteit uit en zorgt u voor een echt teamgevoel. We beschikken over een eigen drukkerij waarin we uw kleding voor een goede prijs en een uitstekende kwaliteit kunnen bedrukken. Waar je bij de meeste drukkerijen pas kan laten bedrukken bij enkele tientallen en soms honderdtallen, is het mogelijk om bij Unishore al vanaf één kledingstuk te laten bedrukken. Naast bedrukken hebben we ook een eigen borduurstudio! Doordat we kwalitatief goede producten gebruiken is de borduring duurzaam, kleurvast, slijtvast en was bestendig. Borduren kan ook al vanaf 1 stuks!

Veel informatie over werkkleding borduren en bedrukken staat op de bijbehorende informatiepagina’s. Mocht u daarna toch nog met vragen zitten of heeft u speciale wensen, dan helpt onze uitstekende klantenservice u daar natuurlijk graag verder mee.

Bedrijfskleding Zwaag online bestellen

Een veilige werkomgeving waarin mensen zich prettig voelen, daar wil Unishore Bedrijfskleding graag aan bijdragen met comfortabele werkkleding en de meest betrouwbare beschermende kleding. Ons online assortiment staat daarom ook volledig in het teken van dit soort werkkleding. We hebben deze kleding in een groot aantal verschillende modellen, maten, kleuren en met uiteenlopende beschermende eigenschappen. Veel van onze werkkleding is zelfs gecertificeerd met een veiligheidsnormering; onze multinorm werkkleding zelfs met vijf tot zeven van deze normeringen.

Voor de bescherming die werkkleding niet bieden kan hebben we ook een ruim assortiment aan PBM’s in de aanbieding. Daartussen vindt u onder meer gelaatsschermen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, valbeveiliging, verbanddozen en veiligheidshelmen. Uiteraard garanderen we u ook bij deze artikelen topkwaliteit voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

Werkschoenen in Zwaag

Werkschoenen koop je niet zomaar je wilt ze eerst even passen en een stukje lopen. Dit is reden waarom we een Zwaag een uitgebreide werkschoenen collectie hebben staan. Zwaag is centraal gelegen en makkelijk te bereiken via de A7. Laat u adviseren in de winkel welke werkschoenen het beste bij uw werkzaamheden passen en kies uit de vele modellen.
Locatie Zwaag

Onze locatie in Zwaag ligt op 15 minuten afstand van hartje Hoorn en vanaf de A7 afslag Hoorn-Noord is het 5 minuten rijden. Onze experts staan klaar om u te helpen met de juiste keuze werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.