NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkkleding Zaanstad

bedrijfskleding ZaanstadZaanstad is een behoorlijk grote gemeente en hierdoor is het aanbod aan bedrijven in de regio ook erg veelzijdig. De industrie heeft zijn stempel flink op de regio gedrukt, waaronder een aantal grote namen in de levensmiddelenindustrie, maar daarnaast zijn er nog altijd veel boerenbedrijven in de gemeente en ook toeristen weten Zaanstad steeds beter te vinden. Bij Unishore Bedrijfskleding willen we met onze werkkleding Zaanstad zoveel mogelijk bedienen. U vindt bij ons dan ook een omvangrijk assortiment aan werkkleding voor verschillende bedrijfstakken. Onze showroom in Zwaag is gemakkelijk te bereiken of u zich bevindt in Zaandam of Assendelft u rijd de A7 op bij Zaandam en u bent er binnen 30 minuten.Bedrijfskleding voor een veilige werkomgeving

Omdat Zaanstad de thuishaven is van een aantal grote Nederlandse merken op het gebied van voeding, is er ook veel werk in de transport- en distributiesector. Deze branche biedt al zoveel verschillende functies dat het maar goed is dat u bij ons een gevarieerd assortiment aan werkkleding en PBM’s kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar beschermende kleding waarmee de situatie in uw bedrijf wat veiliger wordt of kleding die de identiteit van uw bedrijf zo goed mogelijk naar de buitenwereld toe uitdraagt: bij Unishore Bedrijfskleding kunt u altijd de werkkleding kopen die u nodig heeft.

Voor veel bedrijven op de meer dan dertig Zaanse bedrijventerreinen zal beschermende kleding wenselijk of zelfs een must zijn. Door goed te luisteren naar onze klanten weten we bij Unishore Bedrijfskleding precies welke beschermende werkkleding bedrijven in deze regio nodig hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim aanbod aan vlamvertragende, antistatische werkkleding die aan de eisen in de bijbehorende veiligheidsnormeringen (EN 11612, EN 14116 en/of EN 1149) voldoet. Ook hebben we high vis werkkleding, ook wel signaalkleding genoemd, die uw zichtbaarheid verhoogt volgens de richtlijnen in de EN 20471-norm. Voor de chemische industrie hebben we werkkleding die conform de norm EN 13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicaliën beschermt.

Werkt u in een koelcel? Bekijk dan ook eens ons gevarieerde assortiment aan fleecekleding en thermo onderkleding. Dit vormt een betrouwbare laag die u extra warmte brengt zonder dat uw bewegingsvrijheid daaronder lijdt. Veel van onze thermokleding is ook goedgekeurd volgens de EN 343-norm, die bescherming tegen de kou garandeert. Voor buitenwerkzaamheden zijn er regenjassen en regenbroeken die volgens de EN 342-norm tegen regen beschermen. Bij Unishore Bedrijfskleding bent u op het juiste adres voor alle verschillende soorten industrieën, dankzij ons brede assortiment kunnen wij u altijd voorzien van de juiste werkkleding.werkkleding zaanstad

Voordelen Unishore Bedrijfskleding Zaanstad

Wilt u voor een opvallend gunstige prijs de beste kwaliteit hebben, dan is de webshop van Unishore Bedrijfskleding de ideale plek voor uw werkkleding. Niet alleen zijn onze prijzen laag; voor die prijs krijgt u ook nog eens werkkleding toegestuurd van hoge kwaliteit. Een aantal merken die wij aanbieden zijn: Hydrowear, Blåkläder, Havep, Jobman, Helly Hansen, Tricorp, Roots, Mascot en M-Wear. Ook de PBM’s die wij aanbieden zijn van topmerken, zoals Moldex, 3M, Oxxa, Uvex en Bollé.

In een industriële omgeving als Zaanstad is het belangrijk om de voeten ook te beschermen met werkschoenen of werklaarzen.
De stalen of kunststof beschermneus houdt uw tenen veilig bij het stoten of als u per ongeluk gereedschap laat vallen, maar dat is niet de enige bescherming die veiligheidsschoenen kunnen bieden. Alle werkschoenen met een S-normering zijn antistatisch en afhankelijk van welke normering dit precies is kunnen ze beschermen tegen schokken, water en perforatie door scherpe voorwerpen. Emma, ToWorkFor, Helly Hansen en nog veel meer fabrikanten garanderen deze bescherming. Grisport, Atlas en Redbrick doen dit zelfs met opvallend lichte werksneakers.

Unishore Bedrijfskleding heeft al sinds 1985 ervaring met werkkleding en bedrijfskleding in de omgeving Zaanstad en daarbuiten. Door de toenemende vraag heeft Unishore haar assortiment uitgebreid. Voor bedrijven is het nu ook mogelijk om op factuur te betalen via de webshop of via ons Kleding Management Systeem(KMS) voor midden- en grote bedrijven. Hierdoor kan er gemakkelijk en snel worden besteld via onze systemen waardoor u altijd de juiste kleding ontvangt die u wenst. Onze experts staan voor u klaar om te juiste kleding voor uw werkzaamheden te bepalen.

Bedrukken of Borduren Werkkleding

Bij Unishore kunt u ook altijd terecht voor het bedrukken of borduren van uw werkkleding. Met onze eigen drukkerij en borduurservice kunnen wij de kosten laag houden met een snelle levering en hoeft u geen instelkosten te betalen. Tijdens dit hele proces heeft u persoonlijk contact met 1 van onze medewerkers.Locatie Zwaag

Onze showroom in Zwaag ligt op een half uur rijden vanaf de A7 bij Zaandam. Op deze locatie staan onze experts voor u klaar om u te helpen met de juiste werkkleding voor uw bedrijf. Met een uitgebreide showroom met werkkleding en werkschoenen kunt altijd even wat passen.


Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.