NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkkleding Rotterdam

Rotterdam heeft de grootste haven van Europa en is daarom zeer belangrijk voor de Nederlandse economie. Met verschillende bedrijventerreinen in de haven, is de Haven van Rotterdam een uitgelezen plek voor ondernemers om hun bedrijf hier te vestigen. Kies je voor de industrieterreinen zoals de Waalhaven, Botlek of toch verder van de haven af op de Spaanse polder? Dan ben je in ieder geval altijd makkelijk bereikbaar. Wanneer je in de regio Rotterdam gevestigd bent, kan je met de juiste werkkleding Rotterdam helemaal tot je nieuwe thuis maken. Maar ook voor bedrijven die al langer in Rotterdam zitten heeft Unishore Bedrijfskleding werkkleding van de beste kwaliteit in de aanbieding.


Groot aanbod werkkleding Rotterdam

Unishore is van oudsher gespecialiseerd in de Offshore industrie: kwaliteit, comfort en certificeringen is van groot belang. Bij Unishore vind je de hoogste kwaliteit werkkleding, werklaarzen, veiligheidshelmen en anderen persoonlijke beschermingsmiddelen. De Haven van Rotterdam bestata uit verschillende grote gebieden: Europoort, Maasvlakte, Eemhaven, Botlek en Waalhaven maar er zijn er nog veel meer. Dit maakt de Haven van Rotterdam een gebied waar dag en nacht gewerkt wordt. De ontwikkeling in Rotterdan staat niet stil, de laatste jaren is er veel veranderd in Rotterdam. De economie in Rotterdam groeit met de jaren. Buiten de haven om groeit de werkgelegenheid in het stedelijk gebied. De overgang naar duurzame economie brengt veel kansen met zich mee. Groot-Rijnmond heeft het meest veelzijdige en krachtige logistieke 'ecosysteem' in Nederland.

Al deze factoren hebben ertoe bijgedragen dat Rotterdam tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod aan bedrijven heeft. Voor sommige van deze bedrijven, bijvoorbeeld ondernemingen in de bouw, de industrie en de installatie, is gespecialiseerde werkkleding nodig die de veiligheid van de werknemers vergroot. Het gaat dan om kleding die werknemers beschermt tegen onder meer vuur, chemicaliën, statische ontlading en een slechte zichtbaarheid. Bij andere bedrijven kan werkkleding dan weer bijdragen aan de uitstraling of het comfort van de werknemers. Dit is bij geen twee bedrijven hetzelfde en daarom is het assortiment van Unishore Bedrijfskleding uitgebreid en bijzonder gevarieerd.

Werkkleding is er in verschillende vormen. Dat past goed bij het gevarieerde bedrijfsaanbod in Rotterdam en de regio Groot-Rijnmond. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u daarom ook onder meer de volgende types bedrijfskleding kopen:

  • Beschermende kleding, zoals multinorm werkkleding, vlamvertragende werkkleding en reflecterende hesjes
  • Werkkleding voor buitenwerkzaamheden, zoals regenjassen, regenbroeken, winterjassen en bodywarmers
  • Representatieve bedrijfskleding, zoals overhemden, blouses, shirts en truien, die wij eventueel kunnen bedrukken of borduren
  • Fleecekleding, thermokleding en andere werkkleding voor bij lage temperaturen
  • Werkschoenen en werklaarzen in alle soorten en maten
  • PBM’s voor aanvullende bescherming die de werkkleding niet bieden kan, zoals kniebeschermers, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en veiligheidshelmen

Werkkleding voor alle sectoren in Rotterdam

Opvallend aan Rotterdam is de grote stijging van de diensteneconomie en internationele ontwikkelingen. Door deze stijing groeit het aantal verschillende branches die in Rotterdam te vinden zijn ernorm. Bij Unishore bedrijfskleding Rotterdam vind je voor elke sector de juiste bedrijfskleding van havensmeester tot IT'er. Wij bieden een groot assortiment werkkleding aan voor zowel man als vrouw voor alle sectoren!

Dames werkkleding

De vraag naar bedrijfskleding voor vrouwen groeit enorm, wij bij Unishore hebben hier rekening mee gehouden. Bekijk eens ons grote aanbod dames werkjassen. Wij hebben niet alleen werkjassen maar ook getailleerde shirts, blouses, polo’s, truien en vesten van verschillende merken. Tricorp, Uniwear, Havep, Blåkläder, Mascot, Craft en Helly Hansen zijn de dames op de werkvloer niet vergeten. Lemon & Soda en Clique hebben zelfs werkkleding op de markt die er opvallend kleurrijk en trendy uitziet.

De Rotterdamse heren zijn wij uiteraad niet vergeten ook hiervoor bieden wij een groot assortiment werkjassen, overalls, werkbroeken, werkschoenen, veiligheidsvesten en andere werkkleding aan. Als je duidelijk wilt laten zien waar jouw bedrijf voor staat, kunnen we zelfs voor jedeze werkkleding bedrukken of borduren. De naam van jouw onderneming of zelfs het logo staat zo al op de kleding als je deze uit de doos haalt. Net als de producten in onze webshop worden onze bedrukkingen en borduringen gekenmerkt door een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt ook doordat wij de kleding zelf bedrukken of borduren en hier dus niemand anders voor hoeven in te schakelen.

Voordelen Unishore Bedrijfskleding Rotterdam

Unishore Bedrijfskleding heeft ervaring met het leveren van hoogwaardige werkkleding aan verschillende bedrijven door heel Nederland. Die ervaring gaat terug tot 1985 en we hebben sindsdien altijd de markt en de wensen van onze klanten in de gaten gehouden. Daar is vandaag de dag een assortiment uit voortgekomen waar het Zuid-Hollandse bedrijfsleven iets aan heeft, dus ook als uw bedrijf in Rotterdam gevestigd is. Kwaliteit mag je van ons verwachten, want daar stellen we ons assortiment op samen. Voor bedrijven is het mogelijk om gebruik te maken van ons Kleding Management Systeem (KMS) en betalen op factuur. Door onze eigen drukkerij en borduurstudio, het KMS en betalen op factuur kan er gemakkelijk en snel besteld worden.
Bovendien is online uw werkkleding kopen bij Unishore Bedrijfskleding gewoon erg gemakkelijk. Onze site is zo gemaakt dat je makkelijk kunt vinden waarnaar je op zoek bent. Heb alles gevonden? Dan sturen wij alles zo spoedig mogelijk naar je toe!Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.