(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)

Werkkleding Purmerend

Door de mooie omgeving en de gunstige ligging in de buurt van Amsterdam leren steeds meer ondernemers de voordelen van Purmerend kennen. Bedrijventerreinen als De Koog en Baanstee zijn uitstekend bereikbaar en bieden daarom plek aan steeds meer bedrijven. Wanneer u zich net in de regio Waterland vestigt, kunt u met de juiste werkkleding Purmerend helemaal tot uw nieuwe thuis maken. Maar ook voor bedrijven die al langer in Purmerend zitten heeft Unishore Bedrijfskleding werkkleding van de beste kwaliteit in de aanbieding.

Werkkleding is er in verschillende vormen. Dat past goed bij het gevarieerde bedrijfsaanbod in Purmerend en de regio Waterland. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u daarom ook onder meer de volgende types bedrijfskleding kopen:

Representatieve en gespecialiseerde werkkleding

Hoewel Purmerend traditioneel gezien veel forensen kent, heeft er de laatste jaren een flinke ontwikkeling plaatsgevonden in het aantal bedrijven in de omgeving van de stad. De zeer goede bereikbaarheid van de regio heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen. Met drie treinstations en een ligging in de buurt van de A7 en de N244 is het simpelweg heel eenvoudig om in Purmerend te komen. Transporteurs hebben geen moeite om de weg van en naar de stad te vinden, wat natuurlijk wonderen doet voor de distributie van goederen. Maar ook de dienstverlenende sector is goed vertegenwoordigd in Purmerend.

Al deze factoren hebben ertoe bijgedragen dat Purmerend tegenwoordig een groot en gevarieerd aanbod aan bedrijven heeft. Voor sommige van deze bedrijven, bijvoorbeeld ondernemingen in de bouw, de industrie en de installatie, is gespecialiseerde werkkleding nodig die de veiligheid van de werknemers vergroot. Het gaat dan om kleding die werknemers beschermt tegen onder meer vuur, chemicaliën, statische ontlading en een slechte zichtbaarheid. Bij andere bedrijven kan werkkleding dan weer bijdragen aan de uitstraling of het comfort van de werknemers. Dit is bij geen twee bedrijven hetzelfde en daarom is het assortiment van Unishore Bedrijfskleding uitgebreid en bijzonder gevarieerd.

Werkkleding voor dames en heren in Purmerend

Opvallend aan Purmerend is het relatief zeer grote aandeel werkende vrouwen. Die kunnen natuurlijk kiezen voor uniseks werkkleding, maar er is tegenwoordig meer werkkleding voor dames dan ooit verkrijgbaar. Deze is helemaal afgestemd op de comfortwensen van vrouwelijke werknemers. Dit is bijvoorbeeld te zien in de kleinere pasvorm van de werkschoenen van Redbrick of Grisport en de getailleerde shirts, blouses, polo’s, truien, werkjassen en vesten van verschillende merken. Tricorp, Uniwear, Havep, Blåkläder, Mascot, Craft en Helly Hansen zijn de dames op de werkvloer niet vergeten. Lemon & Soda en Clique hebben zelfs werkkleding op de markt die er opvallend kleurrijk en trendy uitziet.

Uiteraard hebben we ook voor Purmerendse heren een breed scala aan werkjassen, overalls, werkbroeken, werkschoenen, veiligheidsvesten en andere werkkleding. Als u duidelijk wilt laten zien waar uw bedrijf voor staat, kunnen we zelfs voor u deze werkkleding bedrukken of borduren. De naam van uw onderneming of zelfs het logo staat zo al op de kleding als u deze uit de doos haalt. Net als de producten in onze webshop worden onze bedrukkingen en borduringen gekenmerkt door een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt ook doordat wij de kleding zelf bedrukken of borduren en hier dus niemand anders voor hoeven in te schakelen.

Werkkleding bedrukken kunnen we op verschillende manieren doen. Mocht u er niet uitkomen wat de beste keuze is bij het aantal medewerkers waarvoor u bestelt of hoeveel geld u eraan wilt uitgeven, neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. Wij assisteren graag bij het maken van de juiste keuze.

Werkkleding Purmerend kopen

Unishore Bedrijfskleding heeft ervaring met het leveren van hoogwaardige werkkleding aan verschillende bedrijven in Noord-Holland. Die ervaring gaat terug tot 1985 en we hebben sindsdien altijd de markt en de wensen van onze klanten in de gaten gehouden. Daar is vandaag de dag een assortiment uit voortgekomen waar het Noord-Hollandse bedrijfsleven iets aan heeft, dus ook als uw bedrijf in Purmerend gevestigd is. Kwaliteit mag u van ons verwachten, want daar stellen we ons assortiment op samen.

Bovendien is online uw werkkleding kopen bij Unishore Bedrijfskleding gewoon erg gemakkelijk. Onze site is zo gemaakt dat u makkelijk kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Heeft u alles gevonden? Dan sturen wij alles zo spoedig mogelijk naar u toe.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.