NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkkleding Beverwijk

werkkleding beverwijk kopenAan werk geen gebrek in de regio Beverwijk. De aanwezigheid van de Hoogovens bepaalt voor een groot deel de economie in Beverwijk en de regio IJmond, maar er is nog veel meer industrie nabij de gemeente en bovendien heeft de regio naast industrie ook ruime ervaring in de handel. Voor zo’n veelzijdige economische regio is een even gevarieerd aanbod aan werkkleding nodig en dat is precies wat u bij Unishore Bedrijfskleding kunt vinden. U kunt met onze werkkleding Beverwijk tot een veilige en prettige werkomgeving maken.Beschermende werkkleding voor de regio Beverwijk

In Beverwijk hield men zich al vroeg met handel bezig. Al in de dertiende eeuw kreeg Beverwijk marktrechten en daar kon de stad door zijn ligging in de buurt van de Noordzee, Amsterdam, de havens van IJmuiden en Velsen en – later – het Noordzeekanaal goed gebruik van maken. Bedrijvigheid is er dus eigenlijk altijd wel geweest in Beverwijk, zelfs nog voordat de Hoogovens de regionale economie in het begin van de twintigste eeuw een flinke boost gaven. Inmiddels is de IJmond een van de belangrijkste industriegebieden van Noord-Holland en ook de in heel Nederland bekende Woonboulevard verschaft veel werkgelegenheid.

En hoewel de industrie een bedrijfstak is die economisch zeer belangrijk is voor de regio Beverwijk, is het ook een branche waaraan veel risico’s verbonden zijn. Gelukkig kunt u zich daar met de beschermende kleding en PBM’s van Unishore Bedrijfskleding goed tegen beschermen. We hebben ons assortiment bewust breed en gevarieerd gehouden. Dit heeft ermee te maken dat zelfs binnen een bepaalde bedrijfstak de risico’s per bedrijf of afdeling sterk kunnen verschillen. Wat die risico’s voor uw veiligheid of gezondheid ook zijn, in onze webshop vindt u beslist de artikelen die u een veiliger gevoel gaan opleveren. En dat nog voor een scherpe prijs ook.

Geschikte werkkleding Beverwijk

Beverwijk kent een grote industriële sector, daarbij is het noodzakelijk dat de werkkleding aan verschillende veiligheidsnormen voldoet. Unishore bedrijfskleding heeft daarom ook een grote scala aan werkkleding met verschillende veiligheidsnormen. Dit zijn onder meer:

  • EN 13034 om in de chemische industrie tegen vloeibare chemicaliën te beschermen
  • EN 1149 voor bescherming tegen de ontlading van statische elektriciteit
  • EN 11612 en EN 14116 om te beschermen tegen vlammen en omgevingshitte
  • EN 20471 voor betere zichtbaarheid in een omgeving met verminderd zicht
  • We hebben ook een groot aanbod aan multinorm werkkleding die u gecombineerde bescherming biedt

werkkleding beverwijkGevarieerd aanbod werkkleding Beverwijk

Sinds de introductie van beschermende kleding is er altijd al veel werkkleding geweest die de dragers tegen de gevaren in een industriële werkomgeving beschermt. Een groot deel van ons online assortiment heeft daarom ook verschillende veiligheidsnormeringen en beschermd u tegen verschillende gevaren. Ons aanbod is zo gevarieerd dat er voor elke sector de juiste werkkleding beschikbaar is. Dat dit aanbod zo groot is komt onder meer doordat er zoveel keuze is. Overalls, werkjassen, werkbroeken en zelfs werkschoenen en werklaarzen kunnen uw lichaam goed beschermen tegen mogelijke risico’s die op de werkvloer voor kunnen komen. Ook kunnen PBM’s zoals, kniebeschermers, gehoorkappen, veiligheidsbrillen of stof-en gasmakers u beschermen tegen mogelijke risico’s.

Bovendien werken wij met merken en leveranciers waarbij betrouwbare bescherming hoog in het vaandel staat. Daarom kunt u bij ons rekenen op kwaliteit. Een aantal leveranciers hebben zichzelf gespecialiseerd in een bepaald soort werkkleding, zoals de vlamvertragende kleding van Roots ook Hydrowear is gespecialiseerd maar dan in de offshore werkkleding. Andere merken met een breder assortiment zoals Blåkläder, Helly Hansen, Havep, Tricorp en Mascot leveren kwaliteitskleding. Dit geldt ook voor veiligheidsschoenen van Grisport, Redbrick en Bata of de veiligheidslaarzen van Jallatte

Wilt u dat uw medewerkers er professioneel uitzien en speelt bescherming een minder grote rol? Dan kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfskleding. Wij hebben een ruim aanbod aan polo’s, overhemden, shirts, truien en horecakleding.

Bedrukken of Borduren Werkkleding

Bij Unishore kunt u ook altijd terecht voor het bedrukken of borduren van uw werkkleding. Met onze eigen drukkerij en borduurservice kunnen wij de kosten laag houden met een snelle levering en hoeft u geen instelkosten te betalen. Tijdens dit hele proces heeft u persoonlijk contact met 1 van onze medewerkers.Showroom Zwaag

Vanaf Beverwijk is het ongeveer 45 minuten om bij ons in de showroom van Zwaag te komen. Hier kunnen onze experts u het juiste advies geven over de juiste werkkleding voor uw bedrijf. Met een uitgebreide showroom met werkkleding en werkschoenen kunt altijd even wat passen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.