(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Kleur
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Veiligheidshesjes bedrukken

Veiligheidshesjes bedrukken? Als bedrijf wilt u soms voor u werknemers een veiligheidsvest bedrukken met uw logo, of voor een evenement hesjes met bedrukking. Unishore Bedrijfskleding heeft meer dan 30 jaar ervaring met het bedrukken van veiligheidsvesten en hesjes. We kunnen deze al bedrukken vanaf 1 stuks met tekst of logo, bij grotere aantallen bieden wij verschillende drukmethodes waarbij u meer voordeel krijgt.

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 74

Toon per pagina
Veiligheidsvest. We doen het samen. Hou 1,5meter afstand
Beoordeling:
0%
€ 8,00 € 9,68
Veiligheidsvest. We doen het samen. Hou 1,5meter afstand
Beoordeling:
100%
€ 7,20 € 8,71
Kinder Veiligheidsvest 6-12 jaar 4725
Beoordeling:
90%
€ 2,56 € 3,10
Overgooier 4750
Beoordeling:
90%
€ 2,56 € 3,10
Kleuter Veiligheidsvest 3-6 jaar 4717
Beoordeling:
0%
€ 2,20 € 2,66
Best verkocht
Veiligheidsvest Budget 4700
Beoordeling:
92%
€ 3,11 € 3,76
OXXA 0174 Verkeersvest RWS-Striping
Beoordeling:
0%
€ 5,46 € 6,61
OXXA 0175 Verkeersvest RWS High Vis
Beoordeling:
0%
€ 4,68 € 5,66
OXXA Veiligheidsvest EN471
Beoordeling:
100%
€ 2,74 € 3,32
Portwest Berlin Executive Vest
Beoordeling:
0%
€ 9,72 € 11,76
Portwest Iona Executive Vest F476
Beoordeling:
0%
€ 9,63 € 11,65
Portwest Warsaw Executive Vest C476
Beoordeling:
0%
€ 9,00 € 10,89
Portwest Iona 2 Band Vest F474
Beoordeling:
100%
€ 4,32 € 5,23
Portwest Paris Executive Vest
Beoordeling:
0%
€ 9,18 € 11,11
Portwest Athens MeshAir Executive Vest CL.2 C376
Beoordeling:
100%
€ 9,27 € 11,22
Portwest Two Tone Hi-Vis Vest
Beoordeling:
0%
€ 3,78 € 4,57
Tricorp Veiligheidsvest EN1150 Kids 453020
Beoordeling:
0%
€ 5,42 € 6,56
Tricorp Veiligheidsvest RWS Rits 453019
Beoordeling:
92%
€ 8,66 € 10,48
Tricorp Veiligheidsvest RWS FR/AS 453018
Beoordeling:
0%
€ 23,10 € 27,95
Tricorp Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend 453017
Beoordeling:
0%
€ 15,15 € 18,33
Tricorp Veiligheidsvest RWS BHV 453016
Beoordeling:
0%
€ 17,39 € 21,04

Veiligheidshesje bedrukken

Veel mensen kiezen ervoor om een veiligheidshesje te bedrukken. Dit kunt u doen voor herkenbaarheid van uw medewerkers of schoolkinderen, maar ook voor speciale activiteiten of gelegenheden. Denk aan bijvoorbeeld beveiligers, verkeersregelaars of evenementencrews. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u ervoor kiezen om hesjes te bedrukken met onder andere uw logo of een tekst.

High Vis werkkleding

Er zijn genoeg beroepen te bedenken waarbij het dragen van een reflecterend hesje grote voordelen kan hebben. In de offshore is het belangrijk dat u te allen tijde goed te zien bent en voor verkeersregelaars zijn er zelfs verkeersregelaarsvesten die aan strenge eisen moeten voldoen. Wat al deze beroepen gemeen hebben is dat het zicht verminderd kan worden doordat er bijvoorbeeld weinig licht is of het door nevel- en rookontwikkeling lastiger wordt om uw collega’s goed te kunnen zien. In zo’n geval heeft u veel aan de opvallende kleuren en de reflectiebanden op het hesje. Deze zorgen ervoor dat u zelfs in de moeilijkst zichtbare omstandigheden goed te zien bent. Ter voorkoming van bedrijfsongevallen is dit natuurlijk een uitstekende maatregel.

Bijna alle hesjes in ons assortiment zijn volgens de Europese afspraken EN-20471 hesjes voor verhoogde zichtbaarheid, ook wel High Vis hesjes genoemd. Dit soort High Vis werkkleding zorgt er in situaties met verminderd zicht gegarandeerd voor dat u of uw werknemers goed gezien worden. Als een hesje dit keurmerk heeft, kunt u dit gemakkelijk zien aan het icoontje van een schild met een hesje erin bij de productfoto. Ook andere High Vis werkkleding is aan deze afbeelding te herkennen. De fluorescerend oranje of gele kleur van het hesje zal er dan in samenwerking met de reflecterende strepen voor zorgen dat uw aanwezigheid visueel geaccentueerd wordt. Een hesje bedrukken zal hier geen afbreuk aan doen. Wij drukken namelijk niet over de reflectiestrepen heen; op de borst is plek voor een kleine bedrukking en op de rug voor een groot logo of een grotere tekst.

Veiligheidshesjes voor evenementen

Bij het organiseren van een evenement heb je veel vrijwilligers en medewerkers die het evenement tot een geheel moeten laten komen. Dan kan het handig zijn dat medewerkers herkenbaar zijn voor bezoekers en collega's. Dit kan je doen met jasjes, T-shirts maar ook met veiligheidshesjes of -vesten. De hesjes kunnen speciaal bedrukt worden met een logo voor het evenement maar ook met het bedrijfslogo met daaronder een tekst als crew of medewerker.

Werkt u in de beveiliging? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding ook kiezen voor een veiligheidshesje met reflecterend beveiligers-logo op de borst en de tekst security reflecterend op de rug. Uiteraard is een beveiligershesje met bedrijfslogo op de andere borst of op de rug ook mogelijk.

Veiligheidshesjes kinderen, verenigingen of kinderopvang

In sommige situaties is het belangrijk om als groep herkent te worden, denk bijvoorbeeld aan een school, vereniging of kinderopvang. Hiervoor kunnen wij veiligheidshesjes voor kinderen en volwassenen bedrukken met een logo of tekst zodat de gehele groep zichtbaar én herkenbaar blijft. Wij kunnen deze hesjes al vanaf 1 stuks bedrukken. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan druktechnieken kunnen we deze zelfs in volledige kleur bedrukken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voordelen van een bedrukt veiligheidsvest

Vrijwel alle veiligheidsvesten zijn geschikt voor een bedrukking. Alleen het verkeersregelaarsvest is gebonden aan vrij strenge regels, maar zelfs daar mag een logo van hooguit 11x11 centimeter op de borst geplaatst worden. U kunt dus ieder hesje uit ons assortiment opsieren met uw bedrijfslogo of de slogan van uw bedrijf. Omdat er veel gebruik gemaakt wordt van deze dienst, kunnen wij het bedrukken van uw bedrijfskleding voordelig aanbieden.

Verschillende soorten bedrukkingen

We kunnen uw hesjes binnenshuis bedrukken met een plotbedrukking, dit is een gelimiteerde bedrukking die uiterst geschikt is voor veiligheidshesjes. Plotbedrukkingen kunnen wij vaak al binnen enkele dagen leveren.

Mocht u een groter aantal hebben of een logo dat we met plotbedrukking niet kunnen bedrukken? Dan raden wij zeefdrukken aan. Zeefdrukken is zeer geschikt voor grotere aantallen hesjes die u gelijk in 1 keer moet hebben. Het voordeel bij zeefdrukken is dat de drukkosten erg laag zijn, maar hier betaald u wel instelkosten per keer dat u wilt bedrukken. De levertijd hiervan is 2 á 3 weken.

Hoe bestel ik een bedrukt veiligheidsvest?

Het bestellen van een bedrukking bij uw veiligheidsvest is zeer eenvoudig. Allereerst zoekt u natuurlijk het hesje uit dat het beste bij uw wensen en uw werkzaamheden past. Als er geen hesje bij uw bestelling zit, hebben wij niets om de tekst of afbeelding op te drukken. Lees hier meer informatie over het bedrukken van veiligheidsvesten. Afbeeldingen moeten naar ons gemaild worden. Daarna gaan wij meteen aan de slag met uw bestelling, zodat u binnen zeer korte tijd uw bedrukte hesjes in uw bezit heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.