(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Geslacht

Softshell jassen bedrukken

Wilt u uw nieuwe softshell jas bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrukken van een softshell is een stuk lastiger dat een ander kledingstuk dit o.a. door de samenstelling van het materiaal. Toch heeft een Unishore een aantal softshells in het assortiment die goed te bedrukken zijn! Het bedrukken van uw softshell jas zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Zo kunt u ervoor kiezen om tekst of uw logo te laten zetten, zodat u en uw collega’s zich kunnen onderscheiden op de werkvloer.

Lees verder Lees minder

2 producten

Regatta Ablaze Printable Dames Softshell 2L TRA628
€ 29,30 € 35,45
Regatta Ablaze Printable Softshell 2L TRA628
€ 29,30 € 35,45

Plaatsing bedrukking

Wanneer u een softshell laat bedrukken, is het belangrijk om de juiste plaatsing te kiezen. De meeste merken bij Unishore Bedrijfskleding hebben bij het model rekening gehouden met de optie om de jassen te personaliseren. Op veel jassen is er plaats op de rug, borst en mouw vrijgehouden voor een goede afdruk van uw tekst of logo. Wanneer uw jas een capuchon heeft, plaatsen wij de bedrukking wat lager, zodat het logo niet bedekt wordt.

Kiest u liever voor een duurzamere personalisatie? Softshell jassen borduren is ook een optie bij ons. Unishore heeft een afdeling met ervaren borduurprofessionals die met zorg en aandacht uw tekst of bedrijfslogo op uw werkkleding aanbrengen.

Hulp nodig?

Wilt u weten wat voor soort bedrukking het beste bij uw wensen past? Of heeft u andere vragen omtrent het personaliseren van uw softshell jassen? U kunt altijd een mail sturen of direct contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer werkkleding laten bedrukken? Kijk dan ook naar de opties voor polo’s, truien en overalls.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite