Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Kleur
Prijs
Materiaal lens
Materiaal (hoofdbescherming)
Eigenschappen
Geslacht

Helm bedrukken

Veiligheidshelm bedrukken? Bij Unishore Bedrijfskleding bent u aan het goede adres. Het personaliseren van een veiligheidshelm met bedrijfsnaam of logo ziet er professioneel uit en biedt gratis reclame voor uw bedrijf op een prominente plek.

 

Voordelen helm bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding:

  • Ruime keuze uit veiligheidshelmen
  • Expert in het bedrukken van bedrijfskleding en accessoires. 
  • Goede prijs en snelle levering dankzij inhouse bedrukking
Lees verder Lees minder

10 producten

Korting 10%
MSA V-Gard Helm
Waardering:
100%
€ 9,77 € 11,82
Korting 10%
MSA V-Gard 500 geventileerde helm Fas-Trac III
€ 18,81 € 22,76
Korting 10%
Portwest Peak View Doorzichtige Helm Draaiknop PV60
€ 24,12 € 29,19
Korting 5%
Uvex Airwing B-S-WR Helm klep
Waardering:
100%
€ 20,43 € 24,72
Korting 10%
MSA helm V-Gard 500 ongeventileerd Staz-On
€ 17,53 € 21,21
Korting 10%
MSA V-Gard 520 Helm Met Korte Klep
€ 20,48 € 24,78
Korting 10%
3M Helm met gelaatsafdichting M-306
€ 437,76 € 529,69
Korting 10%
3M Peltor Helm G3000DUV Staz-On
€ 23,69 € 28,66
Korting 10%
3M Peltor Helm G3000NUV draaiknop hi-viz
€ 26,76 € 32,38
Korting 10%
MSA V-Gard 500 ongeventileerde helm Fas-Trac III
€ 20,27 € 24,53

Voordelen veiligheidshelm bedrukken

Een goede veiligheidshelm is één van de belangrijkste onderdelen van een werkoutfit wanneer uw werknemers zich in potentieel gevaarlijke situaties bevinden tijdens hun werkzaamheden, bijvoorbeeld op een bouwterrein. Deze veiligheidseisen nemen we bij Unishore Bedrijfskleding ontzettend serieus. Maar daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw veiligheidshelmen te laten bedrukken. Het bedrukken van een helm is ontzettend interessant voor veel bedrijven. Door uw bedrijfsnaam of logo op uw veiligheidshelmen te zetten, maakt u gratis reclame op een zeer prominente plek. Vanwege het veiligheidsrisico zullen uw werknemers de helm vrijwel altijd op hebben tijdens hun werkzaamheden. Aangezien het gezicht één van de eerste dingen is waar een mens naar kijkt, zullen veel mensen deze personalisatie zien en dus uw bedrijfsnaam of logo. Zo maken uw werknemers de hele werkdag door reclame voor uw bedrijf. Daarnaast oogt het ontzettend professioneel om een veiligheidshelm te personaliseren. Een helm bedrukken laat zien dat u de veiligheidshelmen met zorg heeft uitgekozen en gepersonaliseerd. Dit geeft een extra boodschap dat u de veiligheid van uw werknemers boven alles zet. 

Bouwhelm bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding

Een goede bouwhelm is onmisbaar voor werknemers die in de bouw werkzaam zijn. Het zelfs verplicht om ten alle tijden een bouwhelm te dragen wanneer u zich op een bouwplaats bevindt. Daarom is een bouwhelm bedrukken zeer interessant. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we een mooie collectie bouwhelmen. Kies uit het ruime assortiment de helm die bij u past en dan kunnen wij voor u deze bouwhelm bedrukken. Uiteraard heeft het bedrukken van uw bouwhelm geen invloed op de kwaliteit van de bouwhelm of de certificering. 

Advies helm bedrukken

Bij Unishore Bedrijfskleding zijn we een expert in het bedrukken van werkkleding en accessoires. Dankzij onze jarenlange ervaring en het feit dat we de bedrukking zelf op ons nemen, kunnen we u een uitstekende service en een goede prijs bieden. Daarnaast geniet u ook nog eens van een razendsnelle levering, aangezien we het niet uitbesteden aan een externe partij. We helpen u graag bij het maken van een goede keuze in kleur, formaat en plaatsing. Neem vrijblijvend contact op met onze experts voor meer informatie over het uw bouwhelm bedrukking. U kunt ons bereiken per mail, via de chat op de site of door het contactformulier in te vullen. 

Bent u benieuwd naar onze gehele collectie werkkleding, werkschoenen of PBM’s? Bekijk dan onze website.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.