Werkjas Heren

Een werkjas voor heren vervult een aantal hele belangrijke functies voor mannen die aan het werk moeten. Van oudsher beschermt een jas tegen de kou, maar omdat er op het werk grotere gevaren kunnen zijn dan lage temperaturen, is het belangrijk om daar een passende herenwerkjas bij te vinden. Het aanbod aan werkjassen is groot. Alleen in onze webshop vindt u al meer dan vierhonderd verschillende modellen van de beste merken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld aan Roots, M-Wear, Helly Hansen, Tricorp, Portwest en Mascot denken. De kwaliteit van uw werkjas zit dus wel goed als u hem bij Unishore Bedrijfskleding bestelt. Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken om de juiste herenwerkjas bij uw werkzaamheden te kiezen, hebben wij echter ook veel aandacht besteed aan duidelijke, volledige en overzichtelijke productinformatie.

20 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay Ribbon Actie

Tricorp Softshell 402002

€ 54,40 excl. BTW
€ 65,82 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen de kou
 • Bescherming tegen regen
 

Helly Hansen Arctic Parka

€ 179,10 excl. BTW
€ 216,71 incl. BTW
Overlay

Snickers AllroundWork Softshe..

€ 103,25 excl. BTW
€ 124,93 incl. BTW
Overlay

Clique Malamute Winter Parka ..

€ 116,91 excl. BTW
€ 141,46 incl. BTW
Overlay

Tricorp 402005 Pilotjack

€ 62,99 excl. BTW
€ 76,22 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen

Tricorp Midi Parka Canvas 402..

€ 89,37 excl. BTW
€ 108,14 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen
 • Antistatisch
 • Bescherming tegen vloeibare chemicaliën
 • Bescherming tegen hitte en vlammen
 

Tricorp Parka Multinorm 40301..

€ 141,09 excl. BTW
€ 170,72 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen de kou
 • Bescherming tegen regen

Blaklader Winterjas 4881

€ 136,71 excl. BTW
€ 165,42 incl. BTW
Overlay

Havep Attitude Korte jas 5017..

€ 43,11 excl. BTW
€ 52,17 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen

Helly Hansen Haag Jacket

€ 94,50 excl. BTW
€ 114,35 incl. BTW
Overlay

Clique Kingslake herenjas

€ 62,91 excl. BTW
€ 76,12 incl. BTW
Overlay

Helly Hansen Berg Jacket

€ 81,00 excl. BTW
€ 98,01 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip

Helly Hansen Leon Jacket

€ 85,50 excl. BTW
€ 103,46 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen

Mascot Bolzano Pilotjack 0092..

€ 78,21 excl. BTW
€ 94,63 incl. BTW
Overlay

Tricorp 402003 Parka Cordura

€ 108,85 excl. BTW
€ 131,70 incl. BTW
Overlay
 

Blaklader Shelljack Evolution..

€ 359,10 excl. BTW
€ 434,51 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen de kou
 • Bescherming tegen regen
Ribbon Actie

Helly Hansen Haag Jack + Zip ..

€ 141,95 excl. BTW
€ 171,76 incl. BTW
Overlay
 • Bescherming tegen regen
 

Snickers AllroundWork Softshe..

€ 103,25 excl. BTW
€ 124,93 incl. BTW
Overlay Ribbon Nieuw
 

Helly Hansen Chelsea Evolutio..

€ 180,00 excl. BTW
€ 217,80 incl. BTW
Overlay

Havep Attitude Softshell 4014..

€ 51,91 excl. BTW
€ 62,81 incl. BTW

Welke bescherming biedt een werkjas?

Waar een werkjas precies tegen beschermt verschilt per model. Dat is maar goed ook, want niet iedere functie vraagt om dezelfde beschermende maatregelen. Een lasser heeft baat bij een werkjas die bescherming tegen hitte en vlammen biedt, terwijl het voor iemand die in het donker buiten werkt belangrijk is dat hij goed zichtbaar is. Voor werk in de buitenlucht is het prettig als uw werkjas niet alleen bescherming tegen de kou biedt, maar ook waterdicht is, zodat de werkjas voor de winter geschikt is. Als u in de chemische sector werkt, wilt u daarnaast natuurlijk de zekerheid hebben dat de chemicaliën waarmee u werkt niet door uw jas heen branden om vervolgens schade aan te richten aan uw huid. Voor al deze veiligheidsrisico’s kunt u in ons assortiment een passende herenwerkjas vinden. Veel modellen beschermen u zelfs tegen verschillende van deze mogelijke gevaren.

Wilt u snel weten welke bescherming de werkjas die u op het oog heeft precies biedt? Dan hoeft u alleen maar op de icoontjes die bij de productfoto’s geplaatst zijn te letten. Ziet u bijvoorbeeld een schild met een vlam erin bij de werkjas staan? Dan beschermt deze jas tegen hitte en vlammen. Er zijn ook afbeeldingen voor hoge zichtbaarheid, regenbestendigheid, bescherming tegen vloeibare chemicaliën, bescherming tegen de kou en tegen de thermische gevaren van elektrische warmtebogen. Antistatische werkjassen en werkjassen voor het lassen hebben eveneens hun eigen keurmerk. Als u meer wilt weten over de precieze bescherming die een herenwerkjas uit onze webshop biedt, zoals de materialen waarvan ze gemaakt zijn of aan welke EN- of ISO-normeringen de jassen voldoen, kunt u in de productinformatie meer lezen.

Hoge zichtbaarheid werkjas heren

Voor sommige beroepen is een specifieke werkjas verplicht. Werkt u bijvoorbeeld aan de weg of het spoor? Dan is een High Vis werkjas een essentieel onderdeel van uw werkkleding. Zoals de naam van deze jassen al aangeeft – High Vis is immers kort voor “high visibility” – vergroten deze werkjassen uw zichtbaarheid. Overdag helpt de opvallende gele of oranje kleur die deze jassen doorgaans hebben daarbij, terwijl de reflecterende strepen op de jassen ervoor zorgen dat u ook in de avonduren en ’s nachts goed gezien wordt. Dit is veiliger voor u en voor de spoorweg- of weggebruikers in uw omgeving en verkleint de kans op vervelende ongelukken aanzienlijk. Er is ruime keuze aan werkjassen die uw zichtbaarheid vergroten. Los van de zichtbaarheid is er bij het ontwerp ook rekening gehouden met comfort en functionaliteit.

De werkjassen in onze webshop zijn niet alleen geschikt voor buitenwerkzaamheden. Is het op uw werk bijvoorbeeld prettig als uw kleding vrij van stof en vuil gehouden wordt, dan kunt u bij ons terecht voor stofjassen in verschillende modellen. Als het u er vooral om gaat dat uw lijf warm blijft bij werkzaamheden op een frisse of zelfs ronduit koude plek, dan heeft u bij ons ook de keuze uit een grote hoeveelheid bodywarmers, isolerende jacks, thermojassen en winterwerkjassen. Het maakt niet uit hoe de omstandigheden op uw werk zijn: Unishore Bedrijfskleding heeft een kledingstuk in de aanbieding waarmee het werk een stuk aangenamer wordt. Met een herenwerkjas van Unishore heeft u het warmer en voelt u zich een stuk veiliger.

Online werkjas heren bestellen

Al sinds midden jaren tachtig specialiseert Unishore Bedrijfskleding zich in de inkoop en verkoop van beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door deze ervaring weten wij altijd naar welke herenwerkjassen er veel vraag is en daar zullen wij ons aanbod zoveel mogelijk op aanpassen. Zo kunt u gemakkelijk uw werkjas online bestellen. En niet alleen ons uitgebreide, altijd actuele aanbod helpt u daarbij. Ook de overzichtelijke opzet en het eenvoudige bestelproces zorgen ervoor dat u snel precies die jas kunt bestellen die uw werk prettiger en veiliger maakt. Enkele dagen later wordt de herenwerkjas van uw keuze al thuis of op het werk bezorgd.

Ook voor andere beschermende kleding, zoals werkschoenen, werkbroeken en veiligheidsvesten, kunt u vertrouwen op Unishore Bedrijfskleding. Dat geldt ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals stofmaskers, helmen en gehoor-, oog- of valbescherming.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1451 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden