Roots Multiprotector ARC flash broek

Adviesverkoopprijs
€ 100,80
Nu voor
{{Dimension.ProductPrijsExBTWToFormat}}excl. btw
{{Dimension.ProductPrijsInclBTWToFormat}}incl. BTW
90.720000 4-7 werkdagen
 

{{Dimension.Levertijd}}

Over dit product:

Werkbroek met dubbele laag
 • Non-metallic rits
 • Twee externe kniezakken
 • Twee ruime cargo zakken op de pijpen
 • Twee heupzakken

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Details

Artikelnummer RO12285
Levertijd 4-7 werkdagen
Type Werkbroek
Kenmerken
Antistatisch

EN 1149 - Antistatisch
Dit kledingstuk voldoet aan de EN-1149 norm. De EN-1149 norm houdt in dat de kleding voldoet aan de vereisten van elektrisch geleidende kleding en is onderdeel van een totaal geaard systeem (o.a. in combinatie met geleidend schoeisel). De kleding voorkomt het ontstaan van vonken, hierdoor worden ook explosies voorkomen. Deze kleding mag niet gebruikt worden in met zuurstof verrijkte omgevingen en beschermt ook niet tegen netspanning. Kleding die voldoet aan de norm EN1149, wordt vaak toegepast bij bedrijven die aan de ATEX-richtlijn dienen te voldoen.

Bescherming tegen hitte en vlammen

EN ISO 11612 - Bescherming tegen hitte en vlammen
Dit kledingstuk voldoet aan de EN ISO 11612 norm. De EN ISO 11612 norm houdt in dat de kleding voldoet aan de vereisten voor beschermkleding van werknemers blootgesteld aan hitte en vlammen met uitzondering van lassers en brandweerlui. De drager wordt beschermd tegen korte contacten met een vlam, evenals (tot op zekere hoogte) tegen convectieve- en stralingshitte.

Bescherming bij lassen

EN ISO 11611 - Bescherming tegen hitte en vlammen
Dit kledingstuk voldoet aan de EN ISO 11611 norm. De EN ISO 11611 norm houdt in dat de kleding voldoet aan de standaardvereisten voor lasserskleding. De kleding kan bij normale temperaturen een hele dag (8 uur) gedragen kan worden en biedt bescherming tegen kleine spatten van gesmolten metaal, toevallig vlamcontact en UV-straling. De norm handelt niet over beschermende kleding die gedragen wordt bij speciale laswerkzaamheden.

Bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische boog

IEC 61482 – Bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische boog
Dit kledingstuk voldoet aan de IEC 61482 norm. De IEC 61482 norm houdt in dat het kledingstuk bescherming biedt tegen de thermische gevolgen van een elektrische boog door kortsluiting.

Dubbellaags Multi-protector

Roots is vooral bekend geworden door de uitstekende bescherming die de kleding kan bieden tegen zo genaamde "Flashfire" omstandigheden. De Roots doeken blinken vooral uit door de zeer lage brandwondenvoorspellingen. Het draait zowel bij de brandwondenvoorspellingstest., als bij de open vlamboogtest in beide gevallen om beschermen tegen brandwonden vanaf 2e graads. De aard van het gevaar is in beide gevallen anders. De eerste meet de bescherming van het doek tijdens een aahoudende steekvlam gedurene 4 seconden, waarbij de temperatuur kan oplopen tot ongeveer 1000 graden. De open vlamboogtest zoekt op hoeveel energie (gemeten in cal/cm²) nodig is om brandwonden te veroorzaken, of wanneer een doek open breekt.

Bij de vlamboogtest kunnen temperaturen worden bereikt van 19.000 graden celsius, en dit gedurende 0,5 tot maximaal 1,5 seconden. Bovendien komt er tijdens de test plasma vrij van de gesmolten roestvrijstalen electroden.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden