Mascot werkbroeken

Met Mascot kiest u voor duurzame, functionele en verkoelende werkkleding

Zoekt u maximaal comfort, een eigentijds design, grote bewegingsvrijheid, een perfecte pasvorm, hoogste kwaliteit materialen, bijzondere details en talrijke kleurencombinaties? Bij Mascot vindt u dit allemaal! Mascot ontwikkelt haar werkbroeken, werkkleding en veiligheidsschoenen zodanig dat u kunt profiteren van optimale bewegingsvrijheid en functionaliteit in uw eigen, unieke kleurstelling. Mascot garandeert u werkkleding met de hoogste kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en comfort.

7 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

Mascot Stuttgart Shorts 12049..

€ 43,11 excl. BTW
€ 52,16 incl. BTW
Overlay

Mascot Mannheim Werkbroek 126..

€ 54,99 excl. BTW
€ 66,54 incl. BTW
Overlay

Mascot Akron Overall 10519

€ 71,01 excl. BTW
€ 85,92 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip

Mascot Dortmund Werkbroek 120..

€ 54,99 excl. BTW
€ 66,54 incl. BTW
Overlay

Mascot Erlangen Werkbroek 121..

€ 61,38 excl. BTW
€ 74,27 incl. BTW
Overlay

Mascot Oldenburg Werkbroek 12..

€ 45,81 excl. BTW
€ 55,43 incl. BTW
Overlay Ribbon Opisop

OP=OP Mascot Cadiz Werkbroek ..

€ 60,00 excl. BTW
€ 72,60 incl. BTW

Mascot werkbroeken hebben kwaliteit tot in detail

Mascot denkt grondig na over iedere centimeter van haar werkbroeken en andere werkkleding. Op die manier kan niets u belemmeren in uw bewegingen en bent voorzien van comfort en optimale functionaliteit. De Mascot werkbroeken blinken uit in ergonomische pasvorm, duurzaamheid en functionaliteit. In de praktijk van iedere dag merkt u dit bijvoorbeeld door:

 • Extra brede riemlussen, die uw riem op zijn plaats houden. U voelt geen nare randen van de riem en u heeft maar een smalle riem nodig.
 • Drievoudig gestikte naden op plaatsen waar werkkleding veel slijt. De robuuste en slijtvaste werkbroeken van Mascot gaan extreem lang mee.
 • Tailleband van de werkbroek. De tailleband is zodanig gevormd dat deze optimale ondersteuning geeft en u werkbroek nauwsluitend maakt zonder te gapen als u beweegt.
 • De geweldige ergonomische pasvorm. Deze fantastische pasvorm zorgt ervoor dat u gereedschap kunt meenemen zonder dat dit zwaar aanvoelt.
 • Functionele zakken en details. Zo hebben Mascot werkbroeken een duimstokzak, gereedschapslus en diverse andere, handige zakken voor het opbergen van al uw gereedschappen. De zakken zijn allemaal zodanig geplaatst dat u altijd gemakkelijk bij uw spullen kan.
 • Kniezakken die altijd op de juiste plaats zitten.
 • Speciaal ontwerp bij knieholtes zodat er nooit teveel stof is dat gaat irriteren als u loopt, zit of knielt.


Mascot Tested to work: Een waarborg voor werkkleding die voldoet aan de allerhoogste eisen

Mascot stelt extreem hoge eisen aan zichzelf en haar producten. Tested to work is niet alleen een slogan, maar een werkwijze waarbij alle werkkleding eerst uitvoerig wordt getest voordat het uiteindelijk verkocht kan worden. Alleen het beste is goed genoeg als het aankomt op duurzaamheid, zekerheid en comfort. Mascot maakt hierbij gebruik van:

 • Laboratoriumtesten
 • Prototypes
  Werkkleding aan het werk: Prototypes worden in de praktijk getest door professionele dragers. Alles wordt getest van kwaliteit van de materialen tot de functie van de werkbroeken en -kleding. De testpersonen geven suggesties voor verbeteringen en deze ideeën voor nieuwe functies of aanpassingen van kwaliteit, materiaal of pasvorm. Deze suggesties worden verwerkt in nieuwe prototypes en opnieuw getest en herhaald totdat het perfecte resultaat voor zowel Mascot als de toekomstige drager is behaald. Pas daarna worden de werkkleding en veiligheidsschoenen van Mascot in productie genomen.
 • Goedkeuren materialen
  De stofmonsters van de stoffenleveranciers worden uitgebreid getest in het laboratorium van Mascot op uiterlijk, kleur en gewicht. De stoffen zelf worden op weeffouten en tegelijkertijd worden er steekproeven gedaan. Alle stoffen moeten voldoen aan een aantal controlecriteria waardoor Mascot een constante, hoogwaardige kwaliteit kan garanderen.
 • Kwaliteitscontrole tijdens de productie
  De Mascot kwaliteitscontrole is 100% Tijdens iedere productiefase worden uitgebreide kwaliteitscontroles nauwgezet uitgevoerd. Daarnaast vindt er ook nog een inspectie van het eindproduct plaats. Niet voor niets krijgt u van Mascot twee jaar garantie op alle ritsen en naden.


Mascot werkkleding koopt u bij Unishore Bedrijfskleding

Naast werkbroeken hebben wij o.a. ook robuuste werkschoenen, veiligheidslaarzen, werkjassen, sweaters, T-shirt, polo’s, fleece en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) in ons zeer gevarieerde assortiment werkkleding en accessoires van Mascot of een van de andere bekende topmerken bedrijfskleding. Naast online winkelen bij Unishore Bedrijfskleding kunt u ook een bezoek brengen aan onze grote showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Wij staan daar graag klaar om u te helpen bij het kiezen van uw ideale werkuitrusting op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden