NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkbroek voor de horeca

werkbroek horecaIn de keuken en de bediening is een maximum aan hygiëne en comfort van enorm belang. Een werkbroek voor de horeca moet dus goed zitten en gemaakt zijn van stoffen die de voedselveiligheid garanderen. Maar een koksbroek mag tegenwoordig ook een trendy uitstraling hebben. Zeker als uw bezoekers tijdens het eten de keuken in kunnen kijken. In dat geval is het een goede zaak dat u bij Unishore Bedrijfskleding de beste werkbroeken voor de horeca kunt bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan werkbroeken van Chaud Devant, een Amsterdams bedrijf dat de meest modieuze werkbroeken voor de horeca maakt. Maar ook van Havep, een zeer betrouwbare fabrikant op het gebied van beschermende werkkleding, kunt u bij ons hele mooie, praktische horecawerkbroeken bestellen.


Horecabroeken

 1. Korting 5%
  Chaud Devant Nette Broek Parsley Black

  Chaud Devant Nette Broek Pa...

  Adviesverkoopprijs € 92,65 € 92,65 € 92,65 € 92,65 € 92,65 € 92,65 € 92,65 € 92,65 Nu voor € 88,02 € 106,50
 2. Korting 5%
  Chaud Devant Sense Pants Basil Black Pantalon

  Chaud Devant Sense Pants B...

  Adviesverkoopprijs € 83,45 € 83,45 € 83,45 € 83,45 € 83,45 € 83,45 € 83,45 Nu voor € 79,28 € 95,93
 3. Korting 5%
  Chaud Devant Sense Jumpsuit Pepper Black op model | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Sense Jumpsui...

  Adviesverkoopprijs € 168,90 € 168,90 € 168,90 € 168,90 € 168,90 € 168,90 € 168,90 Nu voor € 160,46 € 194,16
 4. Korting 5%
  Chaud Devant Skinny Reg Black Stretch | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Skinny R...

  Adviesverkoopprijs € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 Nu voor € 66,45 € 80,40

Producten 1 tot 4 van 5 in totaal

werkbroek horecaProfessionele en hygiënische werkbroeken voor in de horeca

De veelzijdigheid van ons assortiment aan koksbroeken, bakkersbroeken en andere horecawerkbroeken maakt het voor u mogelijk om precies die werkbroek te bestellen die het beste bij de stijl en de uitstraling van uw horecaonderneming past. Wij hebben meer dan 25 verschillende modellen werkbroeken in ons assortiment in verschillende kleuren en zelfs patronen. De kans dat u bij ons de werkbroek gaat vinden die voor uw keukenpersoneel of zelfs uw bediening de juiste is, is dus behoorlijk groot. Bovendien zijn alle horecawerkbroeken die bij ons verkrijgbaar zijn gemaakt van zeer hoogwaardige stoffen. Dit is belangrijk, omdat alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden dat uw horecakleding er representatief uitziet en aan alle eisen op het gebied van hygiëne voldoet. Kortom: een professionele, hygiënische werkbroek voor de horeca.

Voor een deel ligt dat besloten in de filosofie van Chaud Devant. Toen dit merk midden jaren negentig opgericht werd, kwam dat doordat de chef pants en andere hygiënische bedrijfskleding voor de horeca die op dat moment beschikbaar was weliswaar zeer hygiënisch, maar weinig modieus was. Daar heeft Chaud Devant een goede oplossing voor gevonden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten representatief uitziende kokskleding en serveerkleding voor ieder restaurant, café en hotel. Zo zien uw serveersters er op hun best uit, maar ook uw keukenpersoneel. Met de open keukens die tegenwoordig steeds gebruikelijker zijn is het immers een pre als ook de mooiste kokskleding beschikbaar is. Dat komt met de Havep en Chaud Devant horecawerkbroeken uit ons assortiment helemaal in orde. Bovendien weten al uw klanten dan dat ze met een hygiënisch horecabedrijf te maken hebben.

Werkbroek horeca in alle soorten en maten

Uiteraard is ook comfort een belangrijke factor bij kokskleding, zoals koksbuizen en werkbroeken. Het is essentieel dat de hygiëne bij het bereiden van voedsel gegarandeerd blijft, maar het moet niet te moeilijk worden om in uw kokskleding te bewegen. Er moet immers vaak in korte tijd veel gebeuren en dat gaat het beste als uw personeel op het werk de meest comfortabele werkbroeken voor de horeca draagt. Bovendien moet een horecawerkbroek van stevig materiaal gemaakt zijn dat in de keuken tegen een stootje kan en ook de wasmachine zonder kleerscheuren zal overleven. Zelfs op hogere temperaturen. De horecawerkbroeken in ons assortiment zijn daar natuurlijk zorgvuldig op uitgezocht. Bestelt u uw werkbroeken bij Unishore Bedrijfskleding? Dan weet u tenminste zeker dat uw werkbroek volledig op de werkomstandigheden in de horeca is afgestemd.

Met het oog op het draagcomfort zijn de werkbroeken uit ons assortiment in maten die verschillend vallen verkrijgbaar. Chaud Devant werkbroeken bestaan bijvoorbeeld beschikbaar in een regular fit maat, skinny koksbroeken en een wijder vallende baggy variant. Ook zijn er stijlvolle koksbroeken en serveerbroeken voor dames. Al deze horecawerkbroeken zijn uiteraard goed te combineren met de verschillende representatieve koksbuizen, schorten, overhemden en zelfs onderkleding die in onze webshop verkrijgbaar zijn. De uitstraling van uw bediening en keukenpersoneel is natuurlijk al helemaal professioneel wanneer u het logo en eventueel een slogan van uw bedrijf op uw overhemden, gilets of keukenschorten laat drukken. Heeft u daar interesse in? Op onze pagina “keukenschort bedrukken” leggen wij u meer uit over de mogelijkheden van het bedrukken van uw horecakleding.

Online werkbroek horeca bestellen

Als uw personeel zich prettig door de keuken wil kunnen bewegen, begint dat met een goede werkbroek. Daar zijn we ons bij Unishore Bedrijfskleding van bewust en daarom kunt u bij ons met groot gemak online uw werkbroeken voor de horeca bestellen. Andere kokskleding bestellen gaat uiteraard net zo eenvoudig. Op onze handige webshop vindt u gemakkelijk de kokskleding die u nodig heeft en het afronden van uw bestelling zal evenmin veel moeite kosten. Wij laten de horecakleding waarvoor u gekozen heeft bij u afleveren, maar u kunt ook eens langskomen bij onze showroom in Den Helder als u nieuwsgierig bent naar hoe de kokskleding er in het echt uitziet.


Populaire horecakleding

     

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.