NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Waterdichte werkhandschoenen

Waterdichte werkhandschoenenWanneer er in uw bedrijf veel met vloeistoffen gewerkt wordt, zijn waterdichte werkhandschoenen geen overbodige luxe. Ook voor werkplekken waar olie, vet of vergelijkbare materialen gebruikt worden kunnen waterdichte werkhandschoenen een toegevoegde waarde hebben. Deze werkhandschoenen zijn namelijk volledig ondoordringbaar voor water en andere vloeistoffen, wat in de meeste gevallen door een betrouwbare latex coating komt. Dit zorgt ervoor dat u zelfs in een natte omgeving optimaal grip heeft op de materialen die u vastpakt en dat uw handen goed beschermd worden tegen de ongemakken die door vocht en vloeistoffen veroorzaakt kunnen worden. Bovendien kunt u erop rekenen dat via de webshop van Unishore Bedrijfskleding uitsluitend werkhandschoenen van de beste fabrikanten verkocht worden, zoals Oxxa, M-Safe, Roots, Portwest, Ansell, Blåkläder, Clique en HexArmor.


Waterdichte werkhandschoenen:

 1. Korting 25%
  OXXA Premium X-Pro-Frost 51-860 Winterhandschoen

  OXXA Premium X-Pro-Frost 51...

  Adviesverkoopprijs € 8,00 € 8,00 € 8,00 € 8,00 € 8,00 Nu voor € 6,00 € 7,26
 2. Korting 25%
  12 Paar X-Pro-Frost 51-860 8 (Grijs/Zwart)

  12 Paar Oxxa X-Pro-Frost 51...

  Adviesverkoopprijs € 96,00 € 96,00 € 96,00 € 71,40 € 71,40 Nu voor € 53,55 € 64,80
 3. Korting 25%
  OXXA Premium X-Pro-Dry 51-300 Waterdichte Handschoen

  OXXA Premium X-Pro-Dry 51-3...

  Adviesverkoopprijs € 6,30 € 6,30 € 6,30 € 6,30 € 6,30 Nu voor € 4,73 € 5,72

Waterdichte handschoenen die de juiste bescherming bieden

Waterdichte werkhandschoenenWerkhandschoenen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Van disposable handschoenen voor eenmalig gebruik tot stevigere werkhandschoenen die bijvoorbeeld beschermen tegen de kou, vonken, chemicaliën of het doordringen van scherpe voorwerpen. U moet erop kunnen vertrouwen dat de handschoenen de bescherming bieden die u op uw werk nodig heeft. Wij hebben voor u alvast de beste werkhandschoenen geselecteerd, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om de kwaliteit en zich alleen maar hoeft te richten op de toepassing van de werkhandschoenen. Een groot deel van ons aanbod bestaat daarom uit Oxxa werkhandschoenen. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in hoogwaardige werkhandschoenen en hun waterdichte handschoenen zijn daarmee ook voor uw bedrijf de juiste keuze. Ook de andere werkhandschoenen in onze online winkel zijn op kwaliteit uitgezocht en daarmee uiterst betrouwbaar.

Waterdichte werkhandschoenen: voor grip en comfort

Wanneer u werkhandschoenen nodig heeft, is het altijd lastig om de juiste keuze te maken. U wilt een paar werkhandschoenen dat u tegen water en vloeistoffen beschermt, maar tegelijkertijd mogen de handschoenen het niet al te lastig maken om voorwerpen vast te pakken en vooral vast te blijven houden. Voor een maximum aan grip, comfort en bescherming kunt u met een gerust hart uw waterdichte werkhandschoenen via de webshop van Unishore Bedrijfskleding bestellen. Wij hebben ruime ervaring in de offshore, waar waterdichte werkhandschoenen vaak een must zijn. Maar ook in een gekoelde werkomgeving, in de bouw of in de visserij kan dit type werkhandschoenen u veel bescherming bieden. Bovendien hebben wij voor u alvast de werkhandschoenen uitgezocht waarin u uw handen het gemakkelijkst bewegen kunt.

Online waterdichte werkhandschoenen bestellen

Wanneer u een zo groot mogelijk bestelgemak wilt ervaren, kunt u dus het beste online uw waterdichte werkhandschoenen bestellen in de webwinkel van Unishore Bedrijfskleding. Wij leveren uitsluitend werkhandschoenen van uitstekende kwaliteit en zullen deze snel bij u afleveren. Deze kwaliteitsnormen hanteren wij natuurlijk ook voor al onze andere PBM’s, zoals oordoppen, veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, valbescherming en adembescherming. Ook onze beschermende werkkleding, zoals werkschoenen, overalls, werkbroeken, werkjassen en veiligheidsvesten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wanneer u bescherming nodig heeft om uw werk goed uit te kunnen voeren, biedt het assortiment van Unishore Bedrijfskleding u dus precies wat u nodig heeft. Onze klantenservice helpt u graag met eventuele vragen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.