NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Bergschoenen

Bergschoenen kopen? De bergschoenen in ons assortiment zijn in feite hoge, goed ventilerende wandelschoenen. Bergschoenen moeten je voeten droog en blaarvrij houden, je voetspieren ontlasten en je bovenbeenspieren aan het werk zetten. Om aan al deze eisen te voldoen worden de laatste ontwikkelingen en technologieën gebruikt voor de bergschoenen uit ons assortiment.

  • Geschikt voor tochten door ruige gebieden met zware bepakking
  • Meer technische constructie
  • Waterproof en ademende modellen
  • Uitstekende stabiliteit en demping
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 40%
OP=OP Grisport Travel Mid
Waardering:
100%
€ 74,36 € 89,98

Bergschoenen van de beste materialen

De bergschoenen in ons assortiment zijn van het merk Grisport. Grisport stelt hoge eisen aan de selectie van het bovenleer van haar bergschoenen. Bij de inkoop wordt bijvoorbeeld streng gekeken naar de structuur, dikte, soepelheid en de vorm van het leer, zodat het ademend is en comfortabel aanvoelt. Grisport bergschoenen zijn niet alleen sterk, maar ze zien er ook heel goed uit, lopen uitermate comfortabel en zijn bovendien betaalbaar. Heeft u alleen behoefte aan ondersteuning aan uw enkels? Neem dan een kijkje bij onze hoge wandelschoenen.

Waterdichte, ademende bergschoenen

Onze bergschoenen zijn water- en winddicht gemaakt door ze aan de binnenzijde te voorzien van een ademend en waterdicht membraan zoals Gri-tex, Spo-tex of Sympatex. Dit is een techniek die Grisport in al haar wandelschoenen gebruikt. Deze materialen hebben hele kleine poriën waardoor water niet naar binnen kan, maar waterdamp en zweet wel naar buiten. Het allernieuwste snufje op het gebied van ademende bergschoenvoeringen is Cambrelle®. Cambrelle® is een synthetisch non-woven textiel dat sterk vochtabsorberend, geurvretend en ademend is. In tegenstelling tot leer droogt Cambrelle® sneller waardoor het minder gevoelig is voor schimmelvorming.

Onderhoud bergschoenen

Wanneer u eenmaal de juiste bergschoenen heeeft gevonden, wilt u ze natuurlijk niet meer kwijt. Gelukkig gaan de bergschoenen uit ons assortiment jaren mee, mits je ze goed onderhoudt. Hieronder enkele tips:

  • Laat je bergschoenen 's avonds op een droge plek met schoenspanners erin drogen.
  • Gebruik een schoenlepel en open de sluiting zover mogelijk voordat je je Grisport bergschoenen aantrekt. Zo voorkom je dat de hielen slap worden en te snel slijten.
  • Laat natte bergschoenen niet bij een warmtebron zoals een verwarming of in de zon drogen, dan droogt het leer uit en kunnen je schoenen scheuren.
  • Haal de inlegzolen en veters eruit en stop kranten in je bergschoenen.
  • Erg vuile bergschoenen moet je 'bevrijden' van hun vuil door ze met lauw water of een schoenreinigingsmiddel schoon te borstelen. Het leer is nu weer luchtig en kan weer 'ademen'.

Bergschoenen kopen online

Heb je de juiste bergschoenen gevonden? Rond dan de bestelling volledig af via onze website en loop al binnen enkele dagen op je nieuwe schoenen. Ook voor andere asseccoires ben je bij Unishore Bedrijfskleding aan het goede adres. Maar je wandel-outfit compleet met bijvoorbeeld sterke t-shirtsthermo onderkleding en wandelsokken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.