BLACK FRIDAY 5% Extra Korting op alle merken* t/m 27 november

IN NOVEMBER 15% KORTING OP HELLY HANSEN

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Wandelschoenen

Wandelschoenen kopen? Als u veel loopt of wandelt is goede ondersteuning belangrijk. Goede wandelschoenen zijn veilig en stevig. De wandelschoenen in ons assortiment maken gebruik van de laatste technieken en trends om u het wandelen zo comfortabel mogelijk te maken.

Eigenschappen wandelschoenen:

Lees verder Lees minder

De beste wandelschoenen voor u

Wandelschoenen kopen is snel gedaan, maar welke zijn juist voor u? Allereerst kunt u veel wandelschoenen uitsluiten door op schoenen van uw geslacht te zoeken. Zoekt u wandelschoenen voor mannen of wandelschoenen voor vrouwen? Daarnaast wordt ons regelmatig gevraagd: "wat geeft beter loopcomfort, hoge of lage wandelschoenen?" Hoge wandelschoenen zorgen voor een betere omwikkeling van uw voeten. Dit kan meer comfort geven tijdens lange wandelingen. Lage wandelschoenen worden soms als prettiger ervaren indien de drager veel moet bukken of tillen. Maar het enige echte antwoord ligt bij u zelf, loopt u liever op lage of hoge schoenen?

Bovendien heeft u bij Unishore Bedrijfskleding de mogelijkheid speficieke schoenen te kopen. Met onze waterdichte schoenen blijven uw voeten droog terwijl u door bijvoorbeeld regen of plassen loopt. Voor wandeltochten bij hoge temperaturen zijn ademende wandelschoenen juist ideaal.

Wandelschoenen van Grisport

Men kan niet meer om Grisport heen als fabrikant van kwalitatief wandelschoeisel. Grisport gebruikt voor de productie van haar schoenen hoogwaardige materialen, leersoorten en membranen. De details en kwaliteit waarmee Grisport haar schoenen produceerd, geeft de beleving van een handgemaakte schoen waardoor de traditionele ervaring gehandhaafd blijft. U als gebruiker dient de schoenen graag te willen dragen vanwege de fijne pasvorm en comfort, zodat u zich kunt richten op uw doel. Daarom blijft, naast een zeer mooi design en technologisch hoogstaande eigenschapppen het comfort op de eerste plaats staan. U zult als gebruiker van Grisport wandelschoenen een comfort ervaren als nooit tevoren.

Wanneer moet ik mijn wandelschoenen vervangen?

Een 'kilometervreter' moet perfect passende wandelschoenen dragen. Van de zes meest voorkomende voetproblemen bij wandelaars en andere lichamelijke klachten als knieproblemen of rugklachten, zijn er een aantal rechtstreeks het gevolg van niet goedzittende wandelschoenen of omdat de wandelschoenen door slijtage niet meer goed dempen. Houd daarom de staat van je wandelschoenen goed in de gaten. Je wandelschoenen gaan langer mee als je ze goed onderhoudt.

Loop je lange wandeltochten of een meerdaagse wandeltocht, dan is een tweede paar wandelschoenen geen overbodige luxe. Als je regelmatig wisselt van wandelschoen kan je gevarieerder trainen en overbelasting voorkomen. Elke wandelschoen geeft namelijk een iets andere belasting op het lichaam. Door het wisselen kun je het verschil beter voelen, want dan wordt eerder duidelijk wanneer je wandelschoen geen demping meer geven en dus vervangen moeten worden.

Waarom wandelschoenen online kopen?

Voor het beste loopcomfort neemt u schoenen met een pasvorm die bij u past. Onze wandelschoenen zijn uitgevoerd met innovatieve materialen zoals: sympatex, spo-tex en cambrelle. De zolen van wandelschoenen moeten behalve goede ondersteuning, demping en grip ook het comfort verhogen, een goed paar wandelschoenen zorgt ervoor dat u niet alle steentjes in de weg voelt. Door de schoenen online te bestellen heeft u de schoenen snel in huis en kunt u gemakkelijk al het aanbod online vergelijken om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.