Goedkope hesjes

Goed zichtbaar zijn hoeft niet veel te kosten. Wanneer het u echt puur en alleen om de zichtbaarheid gaat en u geen aanvullende bescherming nodig heeft, heeft u meer dan genoeg aan de goedkope hesjes uit de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Of u nu één enkel veiligheidsvest nodig heeft of een groot aantal, wij bieden u een aantrekkelijk geprijsd assortiment aan High Vis hesjes van merken als Portwest en Tricorp. Deze merken hebben uitgebreid ervaring met het produceren van topkwaliteit werkkleding. Ook de goedkope hesjes die wij hier aanbieden bewijzen dat een lage aanschafprijs niet ten koste van de kwaliteit hoeft te gaan. Sommige van deze goedkope hesjes voldoen zelfs aan de norm EN 20471 voor zichtbaarheid. Wie gezien wil worden, kan met een gerust hart deze hesjes aantrekken.

11 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

Veiligheidsvest Budget 4700

€ 3,02 excl. BTW
€ 3,65 incl. BTW
Overlay

Veiligheidsvest Budget 4710

€ 3,02 excl. BTW
€ 3,65 incl. BTW
Overlay

Portwest Iona Vest

€ 3,91 excl. BTW
€ 4,73 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Veiligheidsvest 4850 RWS

€ 4,68 excl. BTW
€ 5,66 incl. BTW
Overlay
 

Portwest Mesh Vest

€ 1,56 excl. BTW
€ 1,89 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp Veiligheidsvest 45300..

€ 5,85 excl. BTW
€ 7,08 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp Veiligheidsvest Blanc..

€ 5,85 excl. BTW
€ 7,08 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp Veiligheidsvest EN471..

€ 7,03 excl. BTW
€ 8,51 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Tricorp Veiligheidsvest ISO20..

€ 7,03 excl. BTW
€ 8,51 incl. BTW
Overlay

Tricorp Veiligheidsvest Refle..

€ 8,01 excl. BTW
€ 9,69 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Veiligheidsvest EN471

€ 2,70 excl. BTW
€ 3,27 incl. BTW

Goedkope hesjes: gemak voor een aantrekkelijke prijs

Het gemak van een hesje is nauwelijks te evenaren. Deze veiligheidsvesten gaan makkelijk over uw kleding heen. Zelfs als u een jas draagt. Met de klittenbandsluiting aan de voorkant doet u het hesje vervolgens moeiteloos dicht, al hebben wij ook overgooiers in ons assortiment, die aan de voorkant al dicht zijn en over het hoofd heen aangetrokken moeten worden. Een ander groot voordeel is natuurlijk de prijs. Voor een High Vis werkjas betaalt u meer, omdat deze dikker is en vaak ook andere beschermende eigenschappen heeft, zoals een vlamvertragende werking of een fleecevoering om u warm te houden. Met onze goedkope hesjes kunt u voor minder dan tien euro inclusief btw al uw zichtbaarheid verhogen. In onze webshop vindt u zelfs modellen hesjes die minder dan twee euro per stuk zijn.

 

Bespaar op uw hesjes

Mocht u hesjes nodig hebben, maar daar geen groot budget voor hebben, dan hoeft u met de goedkope hesjes van Unishore Bedrijfskleding niet te diep in de buidel te tasten. Wie in één keer een hele afdeling of een volledig bedrijf van hesjes wil voorzien, kan bij ons ook een doos met 50, 100, 250 of 500 hesjes bestellen. Mocht u de naam van uw bedrijf of evenement op het hesje willen hebben, dan kunt u bij ons zelfs zo’n grootverpakking bestellen waar de bedrukking al bij de prijs inbegrepen is. Afhankelijk van hoeveel hesjes u tegelijk bestelt en welke bedrukkingsoptie u daarbij kiest, kunt u dan voor tussen de vijf en de acht euro per stuk een grote hoeveelheid veiligheidshesjes kopen die bedrukt zijn op de borst, de rug of allebei. Bekijk bedrukte hesjes hier

 

Online goedkope hesjes bestellen

Bent u op zoek naar een voordelige manier om uzelf of uw collega’s goed zichtbaar te maken als de omstandigheden daarom vragen? Met de goedkope hesjes uit onze webshop hoeft u daar niet veel geld voor neer te leggen. Omdat een hesje bij uitstek werkkleding is waarbij voor een lage prijs een uitstekende kwaliteit geboden wordt, hebben wij het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt om bij ons online goedkope hesjes te bestellen. Veel van de modellen hesjes in ons assortiment zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ze zijn vrijwel allemaal met opvallende reflectiestrepen uitgerust.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden