NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Model
Type
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen worden steeds populairder. De klompen hebben vaak een S3 normering en mogen hierdoor in allerlei werkomstandigheden als werkschoenen gedragen worden. Veiligheidsklompen hebben een stalen neus en een anti-slip zool waardoor u op alle plaatsen veilig kunt werken.

Lees verder Lees minder

3 producten

Sika 8985 Flex LBS Klomp Open Hak met Strap SB
€ 114,04 € 137,99
Korting 5%
Chaud Devant Basix Klomp Professional
€ 95,00 € 114,95
Korting 20%
Sika 883 Flex Klomp Zwart S3
€ 84,30 € 102,00

Waarom kiezen voor veiligheidsklompen?

Veiligheidsklompen zijn ideaal als u vaak uw schoenen moet uittrekken. U hoeft niet steeds uw veters los te maken, dus bespaart u veel tijd. Daarnaast bespaart u ook nog eens tijd in onderhoud. Een veiligheidsklomp is over het algemeen gemakkelijker schoon te maken dan bijvoorbeeld een hoge werkschoen. U zou in dat oogpunt ook voor instappers kunnen kiezen. Werkklompen zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor kunt u genieten van het comfort van een veiligheidsklomp zonder in te leveren op de bescherming van uw voeten. De keerzijde is dat werkklompen niet zo strak om uw voeten zitten als veiligheidsschoenen.

Veiligheidsklompen S3

Als u uw S3 werkschoenen vervangt door veiligheidsklompen is het belangrijk dat u wel dezelfde bescherming houdt. Een S3 veiligheidsklomp is dan een goed alternatief. Een S3 veiligheidsklomp heeft, net als een S3 werkschoen, een stalen neus, dichte hak en een slipbestendige zool. Goede bescherming dus als u ergens in stapt of iets op uw voet terecht komt.

Veiligheidsklompen kopen

Veiligheidsklompen zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Wij hebben verschillende veiligheidsklompen in ons assortiment. Na uw bestelling zorgen we dat deze zo snel mogelijk bij u terecht komen. Bovendien kunt u gemakkelijk andere producten, zoals een overall, toevoegen aan de bestelling. U kunt ook naar een van onze vestigingen komen om hier verschillende veiligheidsklompen te passen. Wilt u wat extra informatie voordat u een veiligheidsklomp aanschaft? Ook daar kunnen we u bij helpen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via onze chat of door het invullen van ons contactformulier.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.