NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Veiligheidshesje

veiligheidshesje

Veiligheidshesjes zijn een ware aanrader als u gezien moet worden. Deze high vis veiligheidsvesten zorgen ervoor dat langsrijdend verkeer u zelfs tijdens de donkerste uren van de dag goed kan zien. Zo hoeft u zich tijdens het werk geen zorgen te maken over aanrijdingen of andere vermijdbare ongelukken. Zeker als u ’s avonds en ’s nachts wegwerkzaamheden of werk aan het spoor moet verrichten mag een veiligheidshesje niet ontbreken aan uw werkkleding. Maar ook in uw vrije tijd kan een veiligheidshesje u een veiliger gevoel geven. Als u ’s avonds laat nog even de hond wilt uitlaten of een stuk gaat hardlopen, kan de combinatie van een veiligheidshesje en kleine ledlampjes ervoor zorgen dat uw zichtbaarheid aanzienlijk vergroot wordt. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u veiligheidshesjes bestellen van betrouwbare merken als Helly Hansen, Tricorp, Jobman, M-Wear, Portwest en Blåkläder.


Best verkochte veiligheidshesjes:

 1. Korting 25%
  Portwest Berlin Executive Vest
  unishore_zichtbaarheid

  Portwest Berlin Executive Vest

  Adviesverkoopprijs € 15,90 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 13,00 € 15,90 € 15,90 € 15,90 € 15,90 € 15,90 € 15,90 Nu voor € 9,75 € 11,80
 2. Korting 25%
  Best verkocht
  OXXA 0125 Verkeersregelaarsvest POLLUX
  unishore_zichtbaarheid

  OXXA 0125 Verkeersregelaars...

  Adviesverkoopprijs € 11,76 € 11,76 € 11,76 Nu voor € 8,82 € 10,67
 3. Korting 40%
  OXXA 0174 Verkeersvest RWS-Striping

  OXXA 0174 Verkeersvest RWS-...

  Adviesverkoopprijs € 6,96 € 6,44 € 6,44 € 6,96 € 6,44 € 6,44 € 6,44 € 6,09 € 6,09 € 6,09 Nu voor € 3,86 € 4,67
 4. Korting 25%
  OXXA 0175 Verkeersvest RWS High Vis
  unishore_zichtbaarheid

  OXXA 0175 Verkeersvest RWS ...

  Adviesverkoopprijs € 6,09 € 6,09 € 6,09 € 6,09 € 6,09 € 6,09 € 6,09 Nu voor € 4,57 € 5,53

Veiligheidshesjes voor hoge zichtbaarheid

veiligheidshesjeEr zijn veel beroepsgroepen die profijt hebben van een veiligheidshesje. Naast wegwerkers zullen ook verkeersregelaars graag gezien willen worden door het verkeer en daar helpt een high vis veiligheidshesje zeker bij. Ook op bouwplaatsen en in de offshore heeft het een meerwaarde om een veiligheidshesje te dragen. Het kan immers nooit kwaad om gezien te worden. De reflecterende strepen op een veiligheidshesje weerkaatsen het licht dat erop valt, waardoor degene die het licht erop schijnt weet waar u bent. Maar niet alleen een donkere werkomgeving kan leiden tot verminderde zichtbaarheid. Ook bij vrij dichte mist of aanhoudende sneeuwval is het wenselijk dat u tijdens het verrichten van uw werkzaamheden goed gezien wordt. Daarom zijn de meeste veiligheidshesjes opvallend oranje of geel van kleur. Deze kleuren worden namelijk vrijwel altijd gezien. Overigens kunt u in onze webshop ook groene, blauwe, rode en witte veiligheidshesjes bestellen.

Door de wijde openingen voor de armen en de klittenbandsluiting aan de voorzijde trekt u een veiligheidshesje gemakkelijk over uw kleding aan. Sommige modellen veiligheidshesjes in ons assortiment hebben een stevige, handige ritssluiting. Ook kunt u in ons aanbod overgooiers vinden die over het hoofd heen aangetrokken worden. Wat de beste keuze voor u is, hangt vooral van uw persoonlijke voorkeur af. De belangrijkste functie van een veiligheidshesje is immers dat u goed te zien bent. Daar zorgen de opvallende kleuren en weerkaatsende strepen van alle veiligheidshesjes en overgooiers in ons assortiment wel voor. Als u er echt helemaal zeker van wilt zijn dat mensen in uw omgeving u goed kunnen zien, kunt u er altijd voor kiezen om uw veiligheidshesje te combineren met een high vis werkbroek of een van de kleine lampjes in ons assortiment aan PBM’s.

Soorten veiligheidshesjes

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u verschillende soorten veiligheidshesjes in verschillende prijscategorieën vinden. Het aanbod loopt uiteen van eenvoudige, goedkope veiligheidshesjes tot verkeersregelaarsvesten en vlamvertragende veiligheidsvesten voor als u met brandbare stoffen werkt. Ook verkopen wij RWS veiligheidsvesten die volledig aan de richtlijnen van Rijkswaterstaat voldoen. Er is dus voor ieder budget wel een veiligheidshesje te vinden dat aan al uw wensen voldoet. Onze budgethesjes en overgooiers zijn zelfs in aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen van 50 tot 500 stuks te verkrijgen. Een zeer voordelige oplossing als u in één keer een groot aantal veiligheidshesjes nodig heeft. Voor een evenement als de Avondvierdaagse bijvoorbeeld. Deze grootverpakkingen kunnen u flink wat kosten besparen. Op de zichtbaarheid van deze fluorescerende hesjes kunt u hoe dan ook vertrouwen.

Wilt u dat uw bedrijf of evenement extra opvalt? Veiligheidshesjes zijn bij uitstek geschikt om een logo of tekst op te drukken. Hesjes bedrukken is zelfs zo eenvoudig dat wij de bedrukking in één kleur op de rug of de borst bij veel modellen al in de prijs hebben meegenomen. Een tekst op uw veiligheidshesje laten drukken is bij ons op die manier al vanaf één exemplaar heel voordelig. Dit komt doordat wij de bedrukking niet hoeven uit te besteden. Wij kunnen in eigen beheer uw bedrijfskleding bedrukken. Wilt u geen tekst, maar een bedrijfslogo in meer dan één kleur op uw veiligheidshesje gedrukt hebben? Geen probleem. Neem even contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Online veiligheidshesjes bestellen

Dankzij de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u vandaag nog online uw veiligheidshesjes bestellen. Wij houden er een heel ruim en gevarieerd aanbod op na. En omdat wij het belangrijk vinden dat elke werknemer van ieder bedrijf voor een goede prijs zo snel mogelijk veilig aan de slag kan, zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Zo verzekeren wij u dat u al met één à twee weken zelfs in moeilijke omstandigheden goed zichtbaar bent. Natuurlijk kunt u ook op onze betrouwbare combinatie van snelle levering en goede service rekenen als u andere beschermende bedrijfskleding nodig heeft. Zo vindt u in onze webshop onder meer werkschoenen, werklaarzen, werkbroeken, werkjassen en persoonlijke beschermingsmiddelen als helmen, veiligheidsbrillen, gas- en stofmaskers en oordopjes.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.