Veiligheidshelmen

Wie aan hoofdbescherming denkt, denkt aan veiligheidshelmen. En dat is ook niet zo vreemd, want veiligheidshelmen zijn een bijzonder effectief middel om uw hoofd te beschermen tegen blessures door stoten of objecten die erop vallen. Als er in uw werkomgeving een verhoogd risico op dit soort ongevallen bestaat, is de kans groot dat het dragen van een veiligheidshelm in uw bedrijf zelfs verplicht is. Dit is in de bouw bijvoorbeeld het geval. Maar ook bij het uitvoeren van veel productiewerkzaamheden moet op het werk een helm gedragen worden. Dan is het goed dat u bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding terecht kunt voor goede veiligheidshelmen van gerenommeerde merken als M-Safe, 3M, Uvex, Petzl en MSA. Dan weet u zeker dat uw hoofd voor de best mogelijke prijs goed beschermd wordt.

19 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

MSA V-Gard Helm

€ 8,96 excl. BTW
€ 10,84 incl. BTW
Overlay
 

Helmstickers Per 25 stuks

€ 65,00 excl. BTW
€ 78,65 incl. BTW
Overlay

M-Safe Veiligheidshelm MH6010..

€ 6,56 excl. BTW
€ 7,94 incl. BTW
Overlay
 

10 Stuks MSA Terri-Band Zweet..

€ 23,25 excl. BTW
€ 28,13 incl. BTW
Overlay

3M Peltor Veiligheidshelm G30..

€ 17,75 excl. BTW
€ 21,48 incl. BTW
Overlay
 

First Base Cap

€ 18,85 excl. BTW
€ 22,81 incl. BTW
Overlay
  • Vlamvertragend
 

Monnikskap vlamvertragend

€ 11,34 excl. BTW
€ 13,72 incl. BTW
Overlay
 

MSA V-Gard Supreme Flame Resi..

€ 45,00 excl. BTW
€ 54,45 incl. BTW
Overlay
 

M-Safe Stootcap

€ 11,78 excl. BTW
€ 14,26 incl. BTW
Overlay

M-Safe Stootcap

€ 11,78 excl. BTW
€ 14,26 incl. BTW
Overlay

M-Safe Veiligheidshelm MH6000..

€ 4,22 excl. BTW
€ 5,11 incl. BTW
Overlay

M-Safe Veiligheidshelm MH6020..

€ 7,46 excl. BTW
€ 9,03 incl. BTW
Overlay

MSAV-GARD 500 Helm

€ 12,90 excl. BTW
€ 15,61 incl. BTW
Overlay
 

North Gelaatsscherm Perfo B

€ 18,78 excl. BTW
€ 22,72 incl. BTW
Overlay
 

Peltor Gelaatscherm V2A 20cm ..

€ 20,39 excl. BTW
€ 24,68 incl. BTW
Overlay
 

Petzl Vertex ST Veiligheidshe..

€ 86,14 excl. BTW
€ 104,23 incl. BTW
Overlay
 

Portwest Bizweld Cape Hood

€ 8,25 excl. BTW
€ 9,98 incl. BTW
Overlay
 

Roots Kaboutermuts RO13315

€ 22,41 excl. BTW
€ 27,12 incl. BTW
Overlay

Uvex Airwing B-S-WR Helm

€ 16,15 excl. BTW
€ 19,54 incl. BTW

Beschermende veiligheidshelmen

Zelfs als het risico op een blessure aan het hoofd niet zo groot is als in de bouw of in de productie kan het alsnog aan te raden zijn om tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden een goede veiligheidshelm te dragen. Wat dat betreft is het prettig om te weten dat ook veiligheidshelmen aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen. Omdat die richtlijnen regelmatig aangepast worden naar ontwikkelingen die in de industrie plaatsvinden en de materialen kunnen verouderen, zijn veiligheidshelmen niet ongelimiteerd bruikbaar. Daarom moeten het model, de fabrikant en de productiedatum in een helm vermeld staan. Bovendien moet er bij iedere veiligheidshelm een handleiding zitten om u te helpen de maat correct af te stellen, zodat de helm zowel horizontaal als verticaal direct op het hoofd ligt.

Een goede veiligheidshelm heeft namelijk een verstelbare hoofdband. Dat biedt u niet alleen de mogelijkheid om de helm op een manier te dragen die voor u zo comfortabel mogelijk is, maar zo kunt u de helm ook eenvoudig verstellen als u er bijvoorbeeld een muts onder draagt. Sommige veiligheidshelmen zijn uitgerust met een kinriem, zodat de helm extra stevig op uw hoofd zit als het bijvoorbeeld hard waait. Deze kinriemen zijn in onze webshop ook los verkrijgbaar. Let er bij het bevestigen van de kinriem overigens wel op dat deze de oren niet afdekt. Als het noodzakelijk is, is het zeker mogelijk om een veiligheidshelm met gehoorbescherming te combineren – M-Safe maakt zelfs gehoorkappen die aan een helm bevestigd kunnen worden – maar een kinriem over de oren kan oncomfortabel en soms zelfs onveilig zijn.

Soorten veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen bestaan in verschillende soorten. Dat komt doordat niet iedere werkomgeving dezelfde risico’s kent. Een eenvoudige bouwhelm biedt voldoende bescherming tegen stoten en alles wat bovenop de helm kan vallen. Maar als u bij uw werkzaamheden bijvoorbeeld veel omhoog moet kijken, raden wij met klem aan om een veiligheidshelm met een korte klep aan te schaffen. In de bouw kan dit een groot voordeel zijn. Beide varianten vindt u terug in ons assortiment. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij verkopen alleen de beste bouwhelmen. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste soort veiligheidshelm? Bel of mail dan met onze deskundige klantenservice. Wij helpen u graag, want ook wij willen dat u de veiligheidshelm kiest die het beste bij uw werkomstandigheden past.

Afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden kan het ook nodig zijn om een gelaatsscherm aan de helm te bevestigen. Zo’n scherm biedt bescherming tegen rondvliegend stof, houtsprinters of zelfs spetters van vloeibare chemicaliën. Gelaatsschermen zijn eenvoudig aan een veiligheidshelm vast te maken. Dit geldt ook voor gehoorkappen en zweetbanden. Al deze accessoires voor uw veiligheidshelm zijn ook in onze online shop te bestellen. U kunt dus bij ons terecht voor alle PBM’s die u nodig heeft om uw hoofd te wapenen tegen de eventuele gevaren van een werkplek waar vervelende blessures op de loer liggen. Omdat wij door de jaren heen zeer goede contacten met de leveranciers van de bouwhelmen en veiligheidshelmen in ons assortiment hebben opgebouwd, kunnen wij u niet alleen een snelle levering, maar ook een uitstekende prijs garanderen.

Online veiligheidshelmen bestellen

U bent op zoek naar veiligheidshelmen om de werknemers in uw bedrijf te beschermen? Dan biedt Unishore Bedrijfskleding u de mogelijkheid om eenvoudig online uw veiligheidshelmen te bestellen. In de productinformatie vindt u een overzicht van de beschermende eigenschappen van de veiligheidshelmen in onze webshop, zodat u gemakkelijk te perfecte veiligheidshelm bij de omstandigheden in uw bedrijf kunt vinden. Als u uw veiligheidshelm bij ons besteld heeft, kunt u hem in de meeste gevallen al binnen drie dagen in huis verwachten. Door de goede service en snelle levertijden van Unishore Bedrijfskleding is de bescherming van uw hoofd dus binnen een mum van tijd geregeld.

Ook voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u op ons rekenen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, gehoorbescherming, hoofdlampen en verbanddozen. Bovendien vindt u in ons online aanbod veel werkkleding, zoals werkschoenen, werkjassen, werkbroeken, overalls en veiligheidsvesten.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1454 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden