NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
Wasinstructie
EN 20471: High Visibility

Tricorp Amerikaanse Overall

Voor mannen die op plekken werken waar ze vuil kunnen worden is een Amerikaanse overall een uitkomst. De Tricorp Amerikaanse overalls die u in ons online aanbod vindt, zijn namelijk zo ontworpen dat ze u niet alleen makkelijk over uw dagelijkse kleding aan te trekken zijn, maar ook nog eens een maximum aan bewegingsvrijheid garanderen. U draagt een overall immers om uw kleding te beschermen tegen smeer, olie, vuil, stof en zelfs eventuele schade die u kunt oplopen. 

Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 10%
Tricorp Amerikaanse Overall Multinorm 753012
€ 107,80 € 130,44
Korting 10%
Tricorp Amerikaanse Overall Multinorm Bicolor 753011
€ 123,97 € 150,00
Korting 10%
Tricorp Amerikaanse Overall High Vis 753006
€ 76,57 € 92,65
Korting 10%
Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Bicolor 753005
€ 82,05 € 99,28
Korting 10%
Tricorp Amerikaanse Overall Twill Cordura 752003
€ 76,57 € 92,65
Korting 15%
Tricorp Amerikaanse Overall Industrie 752001
Waardering:
100%
€ 41,61 € 50,35

Amerikaanse overall

De Amerikaanse overall is een ander model dan het model overall dat in Europa gangbaar is. Het verschil zit hem in de mouwen. Bij het Europese model zijn de mouwen namelijk bedekt waar het Amerikaanse model mouwloos is. Een Amerikaanse overall staat in Europa dan ook beter bekend als een tuinbroek. Door velen wordt de Amerikaanse overall als comfortabeler gevonden dan het Europese model. Als het bij uw werkzaamheden niet van belang is dat uw armen bedekt zijn, is de Tricorp Amerikaanse overall bij uitstek geschikt. Mocht een Amerikaanse overall niet zijn wat u zoekt, bekijk dan de Tricorp werkbroeken, Tricorp werkjassen of de Tricorp truien & sweaters

Kwaliteit van een Tricorp Amerikaanse overall

De Tricorp Amerikaanse overalls bestaan uit polyester en katoen en zijn uitgerust met veel functionele details om het werkgemak te verhogen, zoals verstelbare elastische delen bij de schouders voor meer bewegingsvrijheid. Bovendien bieden de diverse zakken bieden genoeg opbergruimte. 

Tricorp Amerikaanse overall online bestellen

Alle bescherming voor uw kleding die nodig is bij uw werk vindt u bij Unishore Bedrijfskleding. Ons aanbod is groot, maar zeer overzichtelijk en daarom is een Tricorp Amerikaanse overall online bestellen in onze webshop een prettige ervaring. Heeft u behoefte aan meer informatie om uw keuze te maken? Dan kunt u in de productinformatie meer lezen over de overalls of contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.