Mascot T-shirts

Mascot T-shirts bieden u duurzame en functionele verkoeling op uw werk

Al meer dan dertig jaar ontwikkelt en produceert het Deense Mascot werkbroeken,werkkleding en veiligheidsschoenen op een zodanige manier dat u optimaal kunt genieten van de fantastische bewegingsvrijheid en functionaliteit in uw eigen kleurstelling. Mascot levert werkkleding met de hoogste kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en comfort. Zoekt u optimaal comfort, een modern design, optimale bewegingsvrijheid, een excellente pasvorm, superieure kwaliteit materialen en vele kleurencombinaties? In de werkkleding van Mascot vindt u dit allemaal!

18 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay

Mascot Albanon T-Shirt 50301

€ 16,47 excl. BTW
€ 19,93 incl. BTW
Overlay

Mascot Albi T-Shirt 50548

€ 15,48 excl. BTW
€ 18,73 incl. BTW
Overlay

Mascot Algoso T-Shirt 50415

€ 13,41 excl. BTW
€ 16,23 incl. BTW
Overlay

Mascot Arras Dames T-Shirt 51..

€ 9,81 excl. BTW
€ 11,87 incl. BTW
Overlay

Mascot Bielefeld T-Shirt 5056..

€ 23,31 excl. BTW
€ 28,21 incl. BTW
Overlay

Mascot Calais Hi-Vis T-Shirt ..

€ 17,46 excl. BTW
€ 21,13 incl. BTW
Overlay

Mascot Calais T-Shirt 51579

€ 7,29 excl. BTW
€ 8,82 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Mascot Espinosa Hi-Vis T-Shir..

€ 33,21 excl. BTW
€ 40,18 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid
 

Mascot Gandra Hi-Vis T-Shirt ..

€ 45,81 excl. BTW
€ 55,43 incl. BTW
Overlay

Mascot Greenwich T-Shirt 5058..

€ 16,65 excl. BTW
€ 20,15 incl. BTW
Overlay

Mascot Java T-shirt 00782

€ 8,91 excl. BTW
€ 10,78 incl. BTW
Overlay

Mascot Nice Dames T-Shirt 515..

€ 9,81 excl. BTW
€ 11,87 incl. BTW
Overlay

Mascot Pelham T-Shirt 50581

€ 19,26 excl. BTW
€ 23,30 incl. BTW
Overlay

Mascot Potsdam T-Shirt 50567

€ 20,25 excl. BTW
€ 24,50 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Mascot Sandwell Hi-Vis T-Shir..

€ 60,21 excl. BTW
€ 72,85 incl. BTW
Overlay

Mascot Skyros Dames T-Shirt 5..

€ 13,41 excl. BTW
€ 16,23 incl. BTW
Overlay
 • Hoge zichtbaarheid

Mascot Townsville Hi-Vis T-Sh..

€ 21,87 excl. BTW
€ 26,46 incl. BTW
Overlay

Mascot Vence T-Shirt 51585

€ 9,81 excl. BTW
€ 11,87 incl. BTW

Tested to work: Mascot’s garantie voorsuperieure werkkleding

Mascot stelt extreem hoge eisen aan zichzelf en haar producten.’ Tested to work’ is naast een slagzin, een werkwijze waarbij alle werkkleding eerst grondig wordt getest voordat het uiteindelijk in de collectie wordt opgenomen. Alleen de allerbeste artikelen komen in aanmerking als het aankomt op duurzaamheid, zekerheid en comfort. Mascot maakt hierbij gebruik van:

 • Laboratoriumtesten
 • Prototypes
  Werkkleding aan het werk: Prototypes worden in de praktijk getest door professionele dragers. Alles wordt getest van kwaliteit van de materialen tot de functie van de werkbroeken en -kleding. De testpersonen geven suggesties voor verbeteringen en deze ideeën voor nieuwe functies of aanpassingen van kwaliteit, materiaal of pasvorm. Deze suggesties worden verwerkt in nieuwe prototypes en opnieuw getest en herhaald totdat het perfecte resultaat voor zowel Mascot als de toekomstige drager is behaald. Pas daarna worden de werkkleding en veiligheidsschoenen van Mascot in productie genomen.
 • Goedkeuren materialen
  De stofmonsters van de stoffenleveranciers worden uitgebreid getest in het laboratorium van Mascot op uiterlijk, kleur en gewicht. De stoffen zelf worden op weeffouten en tegelijkertijd worden er steekproeven gedaan. Alle stoffen moeten voldoen aan een aantal controlecriteria waardoor Mascot een constante, hoogwaardige kwaliteit kan garanderen.
 • Kwaliteitscontrole tijdens de productie
  De Mascot kwaliteitscontrole is 100% Tijdens iedere productiefase worden uitgebreide kwaliteitscontroles nauwgezet uitgevoerd. Daarnaast vindt er ook nog een inspectie van het eindproduct plaats. Niet voor niets krijgt u van Mascot twee jaar garantie op alle ritsen en naden.


Laat uw Mascot T-shirt bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding

Er zijn vele redenen om uw T-shirt en andere werkkleding te voorzien van een opdruk met een logo en/of tekst. U wilt bijvoorbeeld professioneel overkomen, dat verschillende mensen herkenbaar zijn als team/eenheid of u wilt herkenbaar zijn. Unishore Bedrijfskleding kan dit voor u realiseren door gebruik te maken van haar jarenlange ervaring in het personaliseren door het bedrukken of borduren van kleding en accessoires. Voor het bedrukken van uw T-shirts gebruiken wij transferdruk of plotbedrukking. Uw eigen T-shirt met opdruk is al mogelijk vanaf 1 stuk in 1 kleur!

Wilt u een Mascot T-shirt met een opdruk? Vul dan ons contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar 0223-661300. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Mascot werkkleding koopt u bij Unishore Bedrijfskleding

Maak uw werkuitrusting compleet en combineer uw Mascot T-shirt met hoogwaardige werkschoenen, veiligheidslaarzen, werkjassen, sweaters, T-shirt, polo’s,fleece en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) in ons zeer gevarieerde assortiment werkkleding en accessoires van Mascot of een van de andere  gerenommeerde merken bedrijfskleding. Naast uitgebreid online winkelen bij Unishore Bedrijfskleding kunt u ook onze ruime showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder bezoeken. Wij helpen u daar graag bij het kiezen van uw ideale werkuitrusting op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Comfortabele tweekleurige werkkleding in Mascot Unique collectie voor een unieke identiteit

Met de nieuwe Unique collectie biedt Mascot u werkkleding in maar liefst 8 kleurencombinaties, 23 productvarianten en diverse materialen. De combinatiemogelijkheden zijn hierdoor oneindig. Op die manier is er voor elke huisstijl, persoonlijke stijl en werkomstandigheid een unieke combinatie mogelijk. Deze bijzondere kledinglijn staat voor comfort en identiteit en kenmerkt zich door bijzonder grote bewegingsvrijheid en ultieme pasvorm.

Koop uw werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen van Mascot of een van de andere topmerken bij Unishore Bedrijfskleding en ervaar elke dag weer ultieme veiligheid, functionaliteit en comfort.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1451 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden