(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Sponsoring door Unishore Bedrijfskleding

Unishore Bedrijfskleding voelt zich verantwoordelijk om te investeren in de samenleving via sponsoractiviteiten. Zowel op sportief als op maatschappelijk vlak willen wij als onderneming graag bijdragen aan verschillende projecten en activiteiten in de omgeving.


 

 

Sportief:


 

 

den helder suns

Basketballclub Den Helder SUNS

Het is voor de uitstraling van Den Helder en omstreken van groot belang dat er weer een team op het hoogste niveau gaat acteren. Basketball hoort bij de regio Den Helder en wij willen daar graag een steentje aan bijdragen.

Voor meer informatie over de Den Helder Suns: www.denheldersuns.nl/


 

Maatschappelijk:


 

Maak Roemenië Blij

'Maak Roemenië Blij' is een initiatief van Ruud van de Kerkhof uit Den Helder. 2 keer per jaar reist hij naar Roemenië met allerlei spullen zoals schoolbenodigdheden, sportkleding en speelgoed om dit daar vervolgens te verdelen over weeshuizen, tehuizen voor gehandicapten, sportclubs, e.d. Unishore Bedrijfskleding is blij hier ook haar steentje aan te kunnen bijdragen.

Voor meer informatie over Maak Roemenië Blij: www.maakroemenieblij.nl.


 

Stichting Goederenbank Den Helder

stichting goederenbank den helder

Stichting Goederenbank Den Helder is een stichting, die de minima doelgroep te hulp schiet in gratis huisraad, kleding en meer. De stichting opgericht door Samuel en Brigitte van Sandijk, hebben uit eigen ervaring gezien dat er hulp ontbrak als het gaat om rondkomen op minima niveau. Minima inkomen komen er snel achter dat ze geen geld hebben om zomaar meubels te vervangen indien deze versleten zijn. Ze kunnen niet van hun budget naar een kringloopwinkel om even een nieuw bankstel of salontafel te kopen. Hierbij ondersteund de stichting goederenbank Den Helder! En ook hier is Unishore Bedrijfskleding een trotse sponsor van!

Voor meer informatie over Stichting Goederenbank Den Helder: https://www.goederenbankdenhelder.nl/

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.