Softshell jas heren

Een softshell jas voor heren zorgt er op verschillende manieren voor dat de heren die hem dragen zelfs onder de meest winterse omstandigheden warm blijven bij werkzaamheden in de buitenlucht. Waait het hard of vinden uw werkzaamheden plaats in de sneeuw of de stromende regen? Dan houdt een softshell jas voor heren u droog en warm. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u een bijzonder uitgebreid aanbod aan softshell herenjassen van de beste merken. Hierbij kunt u denken aan toonaangevende namen als Helly Hansen, Tricorp, Blaklader, Havep, Mascot, Clique en Jobman. Alle jassen in ons assortiment zijn ontworpen om u bij uw werkzaamheden te beschermen tegen de weersomstandigheden, hoe bar die in de wintermaanden soms ook kunnen zijn.

16 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay Ribbon Actie

Tricorp Softshell 402002

€ 51,37 excl. BTW
€ 62,16 incl. BTW
Overlay

Snickers AllroundWork Softshe..

€ 98,09 excl. BTW
€ 118,69 incl. BTW
Overlay

Tricorp 402008 Softshell Bico..

€ 44,39 excl. BTW
€ 53,71 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip

Helly Hansen Leon Jacket

€ 80,75 excl. BTW
€ 97,71 incl. BTW
Overlay
  • Bescherming tegen de kou
  • Bescherming tegen regen

Blaklader Softshell Jack 4949..

€ 89,52 excl. BTW
€ 108,32 incl. BTW
Overlay
  • Bescherming tegen regen
 

Helly Hansen Bruxelles Jacket..

€ 84,15 excl. BTW
€ 101,82 incl. BTW
Overlay
  • Bescherming tegen regen
 

Helly Hansen Vigo Jacket

€ 68,85 excl. BTW
€ 83,31 incl. BTW
Overlay
  • Bescherming tegen regen
 

Snickers AllroundWork Softshe..

€ 98,09 excl. BTW
€ 118,69 incl. BTW
Overlay Ribbon Nieuw

Blaklader Softshell Jack 4950..

€ 69,51 excl. BTW
€ 84,11 incl. BTW
Overlay

Helly Hansen Aker Softshell

€ 72,25 excl. BTW
€ 87,42 incl. BTW
Overlay

L&S Jas Softshell voor Heren

€ 64,70 excl. BTW
€ 78,29 incl. BTW
Overlay

Havep Attitude Softshell 4014..

€ 51,91 excl. BTW
€ 62,81 incl. BTW
Overlay

L&S Jas Softshell Werkkleding..

€ 57,41 excl. BTW
€ 69,47 incl. BTW
Overlay

Tricorp 402006 Softshell Jack..

€ 61,67 excl. BTW
€ 74,62 incl. BTW
Overlay

DASSY Classic Tavira Softshel..

€ 58,05 excl. BTW
€ 70,24 incl. BTW
Overlay

DASSY Classic Jakarta Bicolor..

€ 62,82 excl. BTW
€ 76,01 incl. BTW

Wat is een softshell jas?

Softshell jassen zijn warm, waterafstotend en winddicht. Dit komt voor een groot deel door hoe het materiaal ontworpen is. Een softshell jas bestaat in de meeste gevallen namelijk uit drie lagen. De laag die zich het meest aan de buitenkant bevindt is waterafstotend en zorgt er dus voor dat de regen of sneeuw die erop valt niet naar binnen dringt. Anders zou u ondanks de jas toch nog kou vatten en ziek worden. De middelste laag is gemaakt van winddicht materiaal, wat natuurlijk een hele prettige eigenschap is als u bij lage temperaturen buiten aan de slag moet. Zeker als u op een locatie werkt waar u veel last heeft van de wind, zoals in de offshore of een tochtige loods waar de deuren niet gesloten kunnen worden.

Dan blijft de binnenste laag van de softshell jas over. Dit is doorgaans een fleecelaag van polyester die bedoeld is om de drager warm te houden als de temperaturen buiten aan de lage kant zijn. Bij het ontwerp van een softshell jas is er dus rekening gehouden met alle omstandigheden die tot onderkoeling zouden kunnen leiden. Als het belangrijk is dat u bij uw werk in het donker goed te zien bent, wanneer u op een plek werkt waar veel verkeer langsrijdt bijvoorbeeld, kunt u zelfs kiezen voor een softshell high vis werkjas met reflecterende strepen. Er is dus gedacht aan alle mogelijke risico’s op uw werkplek. Zo hoeft u zich voor aanschaf alleen nog maar te richten op het uitzoeken van de werkjassen die het beste bij de omstandigheden in uw werkomgeving passen.

Softshell jas heren bedrukken

In ons online aanbod vindt u verschillende modellen softshell jassen voor heren met uiteenlopende eigenschappen, die er allemaal op gericht zijn om u extra warmte te brengen als u in de wintermaanden aan het werk bent. In de productinformatie vindt u alle details die u nodig heeft voor het maken van uw beslissing. Uiteraard hebben wij ook een breed assortiment aan softshell jassen voor dames. Wilt u dat de softshell jassen die u bestelt perfect bij de uitstraling van uw bedrijf passen? Dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw bedrijfslogo en bedrijfsmotto op de softshell jassen te laten drukken of borduren. Dit doen wij in eigen beheer. Als u benieuwd bent naar de prijzen en de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Feit is dat uw bedrijfskleding bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding bijzonder voordelig is. Bij veel bedrijven wordt het u door de prijzen ontmoedigd om kleine hoeveelheden werkkleding te laten bedrukken, waardoor het voor MKB’ers bijzonder onaantrekkelijk kan zijn om over te gaan tot de professionele uitstraling van bedrukte bedrijfskleding. Bij ons is uw werkkleding bedrukken vanaf één enkel exemplaar al voordelig. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u de juiste optie voor uw budget kunt kiezen. En dat houdt niet op bij de softshell jassen. Als u wilt, kunnen wij ook uw veiligheidsvesten, polo’s, overhemden, overalls en T-shirts bedrukken. Voor ieder bedrijf hebben wij een passende oplossing en wij verzekeren u dat ook uw bedrijf daar geen uitzondering op vormt.

Online softshell jas heren bestellen

Met de komst van het internet is ook bedrijfskleding bestellen een stuk eenvoudiger geworden. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u online softshell herenjassen bestellen zonder dat u hier veel tijd en moeite aan kwijt bent. Dat geldt ook voor de levering. Wij onderhouden al enkele decennia zeer goede contacten met onze leveranciers en weten daarom precies naar welke softshell jassen de meeste vraag is. Deze werkjassen leveren wij dan ook altijd direct vanuit onze eigen voorraad, waardoor u ze binnen een paar dagen al in huis kunt verwachten. Maar ook als u op zoek bent naar een model werkjas dat niet heel gangbaar is, kunnen wij deze binnen afzienbare tijd leveren.

Natuurlijk houdt dat niet op bij onze softshell werkjassen. Ook onze werkbroeken, veiligheidsvesten, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen worden snel geleverd. Bovendien kunt u er bij Unishore Bedrijfskleding op rekenen dat u niet te veel betaalt voor uw werkkleding. In onze webshop bestelt u wat u nodig heeft voor een eerlijke prijs.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden