NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Schort bedrukken

Schort bedrukkenWilt u dat uw klanten bij het opnemen van hun bestelling en het uitserveren van hun eten en drinken meteen kunnen zien bij welk restaurant, café of hotel uw bedienend personeel werkt? Laat dan hun schort bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding. Wij hebben voor ieder budget een betaalbare drukmethode, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn personeel te kleden in herkenbare, professioneel ogende serveerkleding. Dit is niet alleen mooie reclame, maar het doet ook wonderen voor de uitstraling van uw bedrijf. En naar de keukenschorten of andere horecakleding waar de bedrukking op moet komen hoeft u ook niet lang te zoeken. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u namelijk de beste keukenschorten, overhemden, koksbuizen en gilets voor uw bediening en keukenpersoneel bestellen.


Best verkochte schorten voor bedrukken:

 1. Korting 5%
  Chaud Devant Black Schort

  Chaud Devant Basix Black Bi...

  Adviesverkoopprijs € 17,80 € 17,80 Nu voor € 16,91 € 20,46
 2. Korting 5%
  Chaud Devant Forene Blue Denim Bib Apron 70 x 90 met 2 zakken en leren banden, op dames model | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Pure Denim For...

  Adviesverkoopprijs € 57,10 € 57,10 Nu voor € 54,25 € 65,64
 3. Korting 5%
  Chaud Devant Salopet Grey Denim Bib Apron 80 x 70 op dames model | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Pure Denim Sal...

  Adviesverkoopprijs € 47,80 € 47,80 Nu voor € 45,41 € 54,95
 4. Korting 5%
  Chaud Devant Black Label Fusion Black Denim Apron 70 x 80

  Chaud Devant Black Label Fu...

  Adviesverkoopprijs € 35,95 € 35,95 Nu voor € 34,15 € 41,32
 5. Korting 5%
  Schort borduren? Chaud Devant Grey Bib Apron 75 x 100, op heren model | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Grey Bib...

  Adviesverkoopprijs € 17,80 € 17,80 Nu voor € 16,91 € 20,46
 6. Korting 5%
  Chaud Devant Taupe Bib Apron 75 x 100 | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Taupe Bi...

  Adviesverkoopprijs € 24,00 € 24,00 Nu voor € 22,80 € 27,59

Waarom een schort bedrukken?

Schort bedrukkenIn de horeca is het inmiddels gebruikelijk dat op het schort, het gilet of het overhemd van de bediening de naam en het logo van de horecaonderneming duidelijk te zien is. Zeker als u een terras of een plein voor uw etablissement heeft dat u met de buren moet delen maakt dit voor de klanten meteen duidelijk bij wie ze kunnen bestellen. En het is meteen een ideale manier om de zaak een beetje extra onder de aandacht te brengen. Met het groeiende aantal open keukens en restaurants waarin de bereiding een onderdeel van de ervaring van de klant is wordt ook bedrukte kokskleding steeds populairder. Als u wilt dat de uitstraling van uw personeel zo professioneel mogelijk is, loont het om goede horecakleding te bestellen en deze te voorzien van een hoogwaardige bedrukking.

Gelukkig heeft Unishore Bedrijfskleding het voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt om zowel de beste kokskleding en serveerkleding te bestellen als deze tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding van een logo of tekst te voorzien. Het grootste deel van onze horecakleding is afkomstig van de Nederlandse producent Chaud Devant, die er een gewoonte van heeft gemaakt om bedrijfskleding voor de horeca te maken die zowel functioneel als modieus is. Maar ook andere vooraanstaande fabrikanten van bedrijfskleding, zoals Helly Hansen, Portwest en OXXA, hebben goede werkkleding voor in de keuken en de bediening gemaakt. Bij ons kunt u profiteren van dit zorgvuldig op basis van kwaliteit samengestelde assortiment, maar ook van de expertise die we door de jaren heen in het bedrukken van werkkleding hebben opgebouwd. Wij zorgen dat u de keukenschorten bedrukt en wel afgeleverd krijgt.

Hoe laat ik mijn schort bedrukken?

Unishore Bedrijfskleding heeft een eigen drukkerij in huis. Dat kan u veel tijd en geld besparen, want u hoeft als u uw werkkleding binnen heeft niet meer apart op zoek te gaan naar een goede drukkerij. Die service leveren wij u gewoon. U heeft bij ons de keuze uit zeefdruk, transferdruk en plotbedrukking. Al deze drukmethoden hebben hun eigen kenmerken, waar u op onze pagina “werkkleding bedrukken” meer over kunt lezen. Wel kunnen we u garanderen dat uw werkkleding bij ons laten bedrukken al vanaf het eerste exemplaar gunstig geprijsd is. In de meeste gevallen wordt een schort bedrukken per stuk goedkoper als u er meer afneemt. Zeefdruk is bij grote aantallen bijvoorbeeld zeer voordelig, hier zijn specifieke aanleverspecificaties voor. Transferdruk biedt vaak meer mogelijkheden en is wasbaar tot maar liefst 95 graden.

Er is ook een extra luxe mogelijkheid om uw werkkleding van een logo of tekst te voorzien en dat is door middel van het borduren van uw werkkleding. Omdat wij ook een eigen borduurstudio hebben, kunnen wij uw keukenschorten of andere horecakleding voordelig borduren. Een geborduurd schort kan nauwelijks beschadigingen oplopen door bijvoorbeeld verkeerd wassen. Als wij uw horecakleding borduren, is het logo namelijk slijtvast en wasbestendig. Bovendien wordt geborduurde werkkleding vaak als bijzonder luxueus ervaren door de klant. Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden of heeft u advies op maat nodig? Onze klantenservice helpt u daar uiteraard graag mee. Het is voor ons geen enkel probleem om met u mee te denken over hoe uw wensen voor de geborduurde of bedrukte horecakleding het beste op uw budget aansluiten.

Online bedrukt schort bestellen

Het is mogelijk om uw horecakleding bij een webshop te bestellen en vervolgens op te sturen naar een drukkerij of borduurstudio. Maar waarom zou u dat doen als Unishore Bedrijfskleding uw schort bedrukken kan en deze dus kant-en-klaar bij u kan afleveren? Kwaliteit is bij ons gegarandeerd. Wij verkopen in onze webshop namelijk alleen maar de beste serveerkleding en kokskleding en zorgen er vervolgens voor dat er een hoogwaardige bedrukking op komt te staan. Zo is het voor u zeer eenvoudig om uw personeel uit te rusten met werkkleding die comfortabel, herkenbaar en van zeer hoge kwaliteit is. De bedrukking of het geborduurde logo zorgt vervolgens voor een luxe uitstraling, waardoor uw klanten meteen weten dat ze met een professionele horecaonderneming te maken hebben.

Bekijk ook eens onze werkschoenen, overhemden, T-shirts, onderkleding en polo’s.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.