Sail Kleding 2017 tijdelijk nog verkrijgbaar in de After-Sail!

Nu Verkrijgbaar

Sail 2017 is geweest en het was een razendpopulair en fantastisch evenement. Het Unishore Bedrijfskleding team heeft genoten en hopelijk u ook.

Nu het evenement voorbij is en de meeste sail kleding verkocht zijn wij begonnen met de After-Sail. Dit houdt in dat we de overgebleven kleding voor geweldige prijzen verkopen. Koop nu nog een leuke herinnering aan Sail 2017 in Den Helder! Dit kan op onze webshop of in onze winkel.

Een unieke gebeurtenis vraagt om unieke (aan)kleding.

De laatste sailkleding kunt u nu nog bij ons krijgen, wees er snel bij want de voorraad raakt op!

De Sail 2017 kwam naar Den Helder van 22 t/m 25 juni. En dat wilden we graag aan de hele wereld laten weten. Unishore bedrijfskleding was aangewezen als de exclusieve leverancier van alle kleding en merchandise van dit prachtige evenement. En niet alleen het nautische gebeuren is uniek maar ook de kleding die hiervoor speciaal ontworpen is.

De kleding is geheel in de stijl en spirit van de Sail en bestaat behalve uit T-shirts polo’s ook uit een hoodie vest, softshell jas en caps. Leverbaar in de meerdere kleuren met allerlei nautische tekens. De kleding is perfect afgewerkt en modieus in styling. En niet te vergeten is het een aandenken aan dit grote evenement.

Een collectors item in uw garderobe maar ook leuk om uw personeel mee aan te kleden rond deze periode. Of als geschenk te geven aan uw relaties en samen de Sail te bezoeken.

Neem even een kijkje in onze catalogus en zie wat de mogelijkheden zijn. De kleding is zeer betaalbaar en nu leverbaar!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1399 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden