Rom88 is nu Tricorp!

Vroeger werden de twee labels gescheiden van elkaar gebruikt. Echter worden de beide merken door dezelfde fabrikant geproduceerd. Daarom wordt de ROM88 kleding alleen nog maar verkocht onder de naam Tricorp . De kwaliteit blijft dus zoals u gewend bent. Alleen de naam verandert.

Rom88 is midden jaren negentig van de vorige eeuw ontstaan als alternatief voor de beperkte kwaliteiten en pasvormen die destijds beschikbaar waren. Aan de hoge eisen die promotioneel textiel en werkkleding nu eenmaal stellen voldeden de toen heersende merken absoluut niet. De kleding was niet comfortabel, werd zeer snel vaal, verarmde en kromp enorm vanwege het intensieve dragen en wassen. Dat moest en kon anders... en zo ontstond Rom88 als kwalitatief alternatief. Wat toen het uitgangspunt was, is dat nu nog steeds!

Rom88 kent een uitgebreide collectie promotioneel textiel voor een ieder die zowel op het werk als casual gedragen kunnen worden. De collectie van Rom88 omvat t-shirts, polo's, sweaters en andere basics.

De kleding en workwear van Rom88 is van uitzonderlijke kwaliteit: is duurzaam en kan tegen een stootje. Ook na intensief dragen en wassen ziet de kleding er representatief uit. Er is keuze uit een ruim assortiment aan vaste kleuren.

Met Tricorp kiest u bedrijfskleding die eenvoudig opnieuw kunt bestellen

Tricorp bestaat uit een uitgebreide standaardcollectie met vaste kleuren en modellen zodat de continuïteit van een kledingpakket gewaarborgd blijft. U kunt tussentijds uw kleding vernieuwen en voor nieuwe medewerkers probleemloos dezelfde kleding bestellen. Uiteraard speelt Tricorp ook in op actuele trends en ontwikkelingen in de markt en voegt regelmatig nieuwe artikelen met frisse kleuren, eigentijdse modellen en innovatieve pasvormen toe aan het Tricorp assortiment. Zo heeft u altijd een riante keuze uit de nieuwste modellen en zorgt het vaste assortiment van Tricorp steeds voor een uniforme uitstraling of corporate identity.
 

Werkkleding en promokleding van Tricorp

ROM88 is een merk van de Tricorp groep. De kledinglijn met de naam Tricorp Workwear bestaat uit een zeer sterke werkkleding die u perfect kunt dragen als uw werkomstandigheden vragen om iets meer bescherming. Tricorp Workwear garandeert dezelfde eigenschappen als de kleding van ROM88 met als toevoeging extra slijtvaste kenmerken waardoor werkkleding ontstaat die bijna onverwoestbaar is.

Meer weten over ROM88 of Tricorp kleding?

Wilt u meteen een antwoord op uw vragen over ROM88? Bel ons via 0223-661300. Wij beantwoorden uw vragen direct op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u ons ook een e-mail sturen of het contactformulier online invullen. Wij doen onze uiterste best om uw digitale bericht op dezelfde werkdag te beantwoorden. Wij hebben ook een grote showroom waar u van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur terecht kunt. U vindt onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Wij helpen u daar graag bij het beantwoorden van uw vragen over werkkleding, borduren en bedrukken van kleding en het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u ook ROM88, Tricorp Workwear of andere bekende merken bedrijfskleding passen en vergelijken!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.