(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Rom88 is nu Tricorp!

Rom88 is nu TricorpVroeger werden de twee labels gescheiden van elkaar gebruikt; Tricorp en Rom88. Echter werden de beide merken door dezelfde fabrikant geproduceerd. Daarom wordt de ROM88 kleding alleen nog maar verkocht onder de naam Tricorp. De kwaliteit is hetzelfde gebleven, alleen de naam is veranderd. Tricorp biedt onder andere werkbroeken, werkjassen, truien & sweaters, shirts, polo's en veiligheidsvesten. Daarnaast heeft Tricorp een aantal zeer mooie collecties samengesteld.

Over Rom88

Rom88 is midden jaren negentig van de vorige eeuw ontstaan als alternatief voor de beperkte kwaliteiten en pasvormen die destijds beschikbaar waren. Aan de hoge eisen die promotioneel textiel en werkkleding nu eenmaal stellen voldeden de toen heersende merken absoluut niet. De kleding was niet comfortabel, werd zeer snel vaal, verarmde en kromp enorm vanwege het intensieve dragen en wassen. Dat moest en kon anders... en zo ontstond Rom88 als kwalitatief alternatief. Wat toen het uitgangspunt was, is dat bij Tricorp nu nog steeds! Tricorp heeft een uitgebreide collectie promotioneel textiel voor die zowel op het werk als in de vrije tijd gedragen kan worden. De kleding en workwear van Tricorp is van uitzonderlijke kwaliteit: duurzaam en kan tegen een stootje. Ook na intensief dragen en wassen ziet de kleding er representatief uit. Er is keuze uit een ruim assortiment aan vaste kleuren.

rom88Met Tricorp kiest u bedrijfskleding die u eenvoudig opnieuw kunt bestellen

Tricorp bestaat uit een uitgebreide standaardcollectie met vaste kleuren en modellen zodat de continuïteit van een kledingpakket gewaarborgd blijft. U kunt tussentijds uw kleding vernieuwen en voor nieuwe medewerkers probleemloos dezelfde kleding bestellen. Uiteraard speelt Tricorp ook in op actuele trends en ontwikkelingen in de markt en voegt regelmatig nieuwe artikelen met frisse kleuren, eigentijdse modellen en innovatieve pasvormen toe aan het Tricorp assortiment, zoals bijvoorbeeld de Tricorp Bicolor Naden lijn, de Tricorp Multinorm collectie en de Tricorp 60°C collectie. Zo heeft u altijd een riante keuze uit de nieuwste modellen en zorgt het vaste assortiment van Tricorp steeds voor een uniforme uitstraling.

Werkkleding en promokleding van Tricorp

De Tricorp Workwear collectie bestaat uit zeer sterke werkkleding die u perfect kunt dragen als uw werkomstandigheden vragen om iets meer bescherming. Tricorp Workwear garandeert dezelfde eigenschappen als de kleding van ROM88 met als toevoeging extra slijtvaste kenmerken waardoor werkkleding ontstaat die bijna onverwoestbaar is.


 


 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.