Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren


U kunt de bij ons aangekochte producten binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren of een melding maken dat u de producten wilt retourneren (Wet Koop op Afstand). De producten dienen vrij van gebruikssporen zijn (passen mag natuurlijk wel) en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking zitten. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij zullen alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief standaard leveringskosten binnen 5 werkdagen na ontbinding crediteren.Het door ons te betalen bedrag kan op uw bankrekening worden overgemaakt of kan in mindering gebracht worden op een eventuele nieuwe bestelling of ruiling.

Gepersonaliseerde producten zoals kleding met een geborduurde naam of logo kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u de aangekochte producten wilt retourneren kunt u een retournummer aanvragen door op onze retourpagina uw factuurnummer en postcode in te voeren.

Onze retourpagina vindt u hier: https://www.unishorebedrijfskleding.nl/retour/

Waarna u een retournummer van ons ontvangt, o.v.v. dit retournummer kunt u de producten voldoende gefrankeerd retourneren.

U kunt ook uw bestelling herroepen door ons herroepings-formulier in te vullen en naar ons te mailen of op te sturen.

Eventuele ruilingen worden kosteloos naar u teruggezonden. Wij streven ernaar om uw retouren of ruiling, en de daaruit voortkomende handelingen z.s.m.  af te handelen. Indien u artikelen retourneert of omruilt, kunt u het retournummer vermelden zodat o.a. de afzender kan worden achterhaald. Vermeld bij een ruiling de artikelomschrijving en de maat van het gewenste product.

Retouradres


Retourzendingen kunnen worden verzonden naar onderstaand adres:

Unishore Bedrijfskleding B.V.
t.a.v. Afdeling Retourneren
Handelsweg 6
1785 AE Den Helder
Nederland

Herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de retourprocedure, dan kunt u bellen +31(0)223-661300, mailen of via het contactformulier uw vraag stellen.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden