Redbrick Onyx

De Redbrick Onyx is een werksneaker die aan alle belangrijke veiligheidseisen in de moderne industrie voldoet. In zekere zin zijn deze S3 werkschoenen het perfecte voorbeeld van een paar Redbrick werkschoenen. Redbrick is namelijk gespecialiseerd in werkschoenen die eruit zien als mooie sneakers, maar in dat compacte uiterlijk huizen alle beschermende maatregelen die jouw voeten op het werk nodig hebben. Door zijn vorm en zijn beperkte gewicht is de Redbrick Onyx S3 niet alleen heel veilig, maar ook bijzonder comfortabel. Daarmee zijn deze werkschoenen zowel op het werk als na het werk te dragen. De Redbrick Onyx bewijst dat u voor optimale bescherming niet per se een paar grote, zware werkschoenen nodig heeft. Door een slimme combinatie van materialen en een gestroomlijnd ontwerp biedt deze lichtgewicht werksneaker alle bescherming die u nodig heeft.

4 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Redbrick Onyx S3

€ 62,48 excl. BTW
€ 75,60 incl. BTW
Overlay
 

Redbrick Coolmax inlegzolen R..

€ 6,61 excl. BTW
€ 8,00 incl. BTW
Overlay
 

Redbrick Coolmax inlegzolen Z..

€ 6,61 excl. BTW
€ 8,00 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Redbrick Ruby S3

€ 59,47 excl. BTW
€ 71,96 incl. BTW

Waarvan zijn Redrick Onyx werkschoenen gemaakt?

Bij compacte veiligheidsschoenen denken mensen al snel aan werkschoenen met een stalen neus. In de Redbrick Onyx S3 zit echter geen enkel metalen onderdeel: alle beschermende delen van deze werkschoenen zijn gemaakt van kunststoffen, zoals kevlar en carbonite. Als gevolg daarvan zijn Redbrick Onyx werksneakers niet alleen heel stevig en veilig, maar ook heel flexibel. Ze bieden dus de best mogelijke bescherming tegen vallende en scherpe voorwerpen zonder dat uw draag- en loopcomfort daaronder lijdt. Verder zijn de zolen van de Redbrick Onyx S3 olie-, zuur- en snijbestendig en kunnen ze een temperatuur van maar liefst 110 °C aan. De zolen zullen zeker lang meegaan. Ze zijn namelijk volledig slijt- en slipvast. Wat voor risico’s er op jouw werkplek de kop ook zullen opsteken: Redbrick Onyx werkschoenen zullen jouw voeten ertegen beschermen.

Waar beschermen Redbrick Onyx werkschoenen tegen?

Aangezien deze werkschoenen S3 veiligheidsschoenen zijn, is aan alle bescherming gedacht. De carbonite neuzen van de schoenen kunnen een impact van 200 J makkelijk aan. De kevlar tussenzool houdt tot een kracht van minstens 1100 N scherpe voorwerpen tegen en door het bovenmateriaal van de schoenen komt geen water heen. Daarnaast heeft de Redbrick Onyx een schokabsorberende hak, een gesloten hiel en antistatische loopzool, die ook nog eens geprofileerd is. Dat zorgt ervoor dat u in een natte werkomgeving niet uitglijdt en bovendien is zo’n zool bevorderlijk voor een goede houding. De inlegzool in de Redbrick Onyx werkschoenen is uitneembaar en te vervangen door andere inlegzolen van Redbrick (Redbrick Coolmax inlegzolen Zwart en  Redbrick Coolmax inlegzolen Rood), die eveneens in de webshop van Unishore Bedrijfskleding te koop zijn.

Online Redbrick Onyx bestellen

Wilt u zelf eens het draagcomfort en de bescherming van Redbrick Onyx werkschoenen ervaren? In onze webshop bestelt u ze eenvoudig en razendsnel online. U kunt ze enige dagen later al in huis verwachten. Met deze schoenen heeft Redbrick bewezen dat robuuste veiligheidsschoenen er niet saai uit hoeven te zien. Bij het zien van deze schoenen zullen niet veel mensen meteen doorhebben dat ze zo stevig en veilig zijn, maar dat zijn ze wel.

Heeft u toch liever andere werksneakers? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan Mr Miles werkschoenen, Atlas werkschoenen en Grisport veiligheidsschoenen. Al deze werkschoenen zijn zo ontworpen dat u zo veilig en comfortabel mogelijk uw werk kunt doen.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden