NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Petzl hoofdlamp

Een Petzl hoofdlamp is in veel opzichten een heel handig persoonlijk beschermingsmiddel. Voor het uitvoeren van uw werkzaamheden is het prettig dat u allebei uw handen kan gebruiken als er veel licht nodig is op de werkplek. Maar als u op een donkere locatie werkt, is een Petzl hoofdlamp ook bevorderlijk voor uw veiligheid. Met een goede hoofdlamp vergroot u namelijk uw zichtbaarheid, wat bijvoorbeeld ideaal is als er op uw werkplek ook verkeer rijdt. Petzl hoofdlampen zijn veelzijdig, schokbestendig en beperkt waterdicht, maar ook bijzonder comfortabel. En omdat deze hoofdlampen ook op de grond geplaatst kunnen worden, kunt u ze eveneens gebruiken wanneer u met uw hoofd het licht net niet goed op de materialen waarmee u werkt kunt laten schijnen.

Soorten Petzl hoofdlampen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u twee verschillende soorten Petzl hoofdlampen: de Petzl Pixa 1 en de Petzl Pixa 2. In grote lijnen bieden deze hoofdlampen dezelfde functionaliteiten. Beide lampen zijn bevestigd aan een comfortabele hoofdband die makkelijk verstelbaar is en dus voor iedereen prettig zit, terwijl ze een val van twee meter en een half uur werkzaamheden op een meter diepte met gemak overleven. In het laatste geval hoeft u zelfs geen onderhoud aan de lampen te plegen. Ook hebben beide types een lamphuis dat tot een hoek van 45 graden gedraaid kan worden. Als uw werk niet recht voor de lamp plaatsvindt, hoeft u dus niet uw nek in allerlei vervelende bochten te draaien. U draait simpelweg het lamphuis omhoog of omlaag en het licht schijnt precies waar u het hebben wilt.

Verschillen Petzl hoofdlampen

Tot zover de overeenkomsten. Maar wat zijn de verschillen tussen de Petzl hoofdlampen? Simpel gezegd is de Petzl Pixa 2 de iets luxere uitvoering van de Petzl hoofdlamp. De Pixa 2 heeft namelijk twee verschillende verlichtingsstanden. Een daarvan is bedoeld voor close-range werk. Als u voor uw werk steeds in beweging bent, is daar een aparte stand voor. De Petzl Pixa 2 kan op één batterij zes uur lang op een afstand tot 30 meter voor extra licht zorgen. En als uw batterijen bijna op zijn, is er geen man overboord: het reservelicht van een Petzl hoofdlamp kan dan nog zeker tien uur tot zo’n 10 meter schijnen. Overigens heeft de Petzl Pixa 1 ook zo’n reservelicht.

Petzl hoofdlamp online kopen

Snel en zonder gedoe een Petzl hoofdlamp kopen voor uzelf of uw werknemers? Dat doet u het beste via de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Ook voor andere oplossingen om uw zichtbaarheid te vergroten, zoals High Vis werkjassen of verschillende kleinere ledlampjes, bent u in onze webshop precies op de juiste plek. Wij brengen voor u graag alle eigenschappen van de werkkleding en PBM’s in ons assortiment duidelijk in beeld, zodat u eenvoudig de juiste bescherming voor bij uw werkzaamheden kunt vinden. Heeft u deze besteld, dan gaan wij meteen voor u aan de slag en zorgen wij dat de bestelde artikelen binnen enkele dagen bij u zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor onze werkschoenen en bedrijfskleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.