Veiligheidsharnassen

Veiligheidsharnas kopen? Voor werk op grote hoogte of in de diepte is een goed veiligheidsharnas onmisbaar. Met de juiste bescherming zorgt u ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd is. Zelfs wanneer de mogelijkheden om te klimmen of ergens op te staan beperkt zijn.

Lees verder Lees minder

1 product

Korting 5%
Petzl Avao Bod Fast European
€ 304,00 € 367,84

Veiligheidsharnas voor elke werksituatie

Er zijn veel verschillende soorten veiligheidsharnassen op de markt te vinden. Omdat niet alle harnassen, gebruikers, werkzaamheden en omstandigheden hetzelfde zijn, moet er goed gekeken worden naar welk type veiligheidsharnas geschikt is. Daarnaast moet het voor optimale bescherming correct vastgemaakt, afgesteld en aangehaakt worden. In onze webwinkel vindt u de beste veiligheidsharnas voor elke werksituatie. Zo hoeft u niet meer verder te zoeken naar een geschikte veiligheidsharnas.

Maak uw veiligheidsharnas uitrusting compleet

Maak u veiligheidsharnas compleet met één van onze klimhelmen. Maar wij hebben ook vallijnen en veiligheidshaken om u nog meer te (ver)zekeren zodat u niet naar beneden valt. Al werken boven de hoogte van 2,5 meter is valbeveiliging nodig. 

Valharnas kopen bij Unishore Bedrijfskleding

Een veiligheidsharnas kopen van hoge kwaliteit doe je natuurlijk bij Unishore Bedrijfskleding. Wij hebben de laagste prijzen voor A-merken. Maak je uitrusting compleet met de andere valbeveiligingsproducten in ons assortiment. Wij hebben alles voor veilig werken op hoogte. Heeft u een vraag stel dan deze aan onze klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.