Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Oog- en gelaatsbescherming
Categorie
 • Veiligheidsbrillen
 • Gelaatsschermen
 • Ruimzichtbrillen
 • Lasbrillen
 • Accessoires
Materiaal lens
 1. Kunststof
Prijs
Kleur
Merk
 1. Roots
 2. 3M
 3. Bollé
 4. MSA Safety
 5. OP=OP
 6. Uvex
Eigenschappen
 1. UV-bescherming

Veiligheidsbrillen

Op sommige werkplekken is het nodig dat werknemers veiligheidsbrillen dragen. Ogen zijn namelijk heel kwetsbaar en niet alleen gevaarlijke stoffen kunnen schade aan de ogen van u of uw werknemers aanrichten. Vonken die bij het lassen ontstaan, splinters die bij het breken of zagen van materialen opspringen, spetters van vloeistoffen; u wilt in alle gevallen voorkomen dat ze in uw ogen terecht komen. Om dat te bereiken zijn er verschillende soorten veiligheidsbrillen beschikbaar. U hoeft niet lang te zoeken om de juiste bril te vinden bij de werkzaamheden die in uw bedrijf plaatsvinden. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u namelijk de beste veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatschermen van 3M, M-Safe, Uvex, Bollé en andere kwaliteitsmerken voor een zeer goede prijs.

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 22

Toon per pagina
Best verkocht
MSA Altimeter Veiligheidsbril
€ 9,24 € 11,18
Bolle veiligheidsbril Silium
€ 10,52 € 12,73
Bolle veiligheidsbril Axis
€ 9,36 € 11,33
Roots Bolle Rush Plus Smoke RO7067
€ 7,65 € 9,26
Bolle Rush Plus BO7066
€ 7,61 € 9,21
Bolle veiligheidsbril Cobra
€ 11,81 € 14,29
MSA Perspecta 010 veiligheidsbril Sightgard-coating
€ 8,99 € 10,88
MSA Perspecta 1900 veiligheidsbril Sightgard-coating
€ 6,51 € 7,88
MSA Perspecta 2047W Overzetbril
€ 2,76 € 3,34
MSA Perspecta GV1000 Ruimzichtbril
€ 3,36 € 4,07
Korting 40%
OP=OP
OP=OP M-Safe Veiligheidsbril Logan
€ 1,31 € 1,59
Korting 40%
OP=OP
OP=OP M-Safe Veiligheidsbril Helder Maipo
€ 4,36 € 5,28
Bolle veiligheidsbril IRI-s
€ 10,45 € 12,64
Korting 40%
OP=OP
OP=OP M-Safe Veiligheidsbril Tronador
€ 4,63 € 5,60
Uvex overzetbril super OTG 9169
€ 12,59 € 15,23
MSA veiligheidsbril Alaska 725271
€ 8,99 € 10,88
Uvex veiligheidsbril I-3 9190
€ 13,30 € 16,09
Peltor Marcus Gronholm bril Blauw
€ 15,46 € 18,71
Peltor Marcus Gronholm bril Blank
€ 11,95 € 14,46
3M 2742 Veiligheidsbril Gele PC lens
€ 9,31 € 11,27
3M 2741 Veiligheidsbril Grijze PC lens
€ 9,31 € 11,27

Soorten veiligheidsbrillen

Iedereen kan zich wel een voorstelling maken bij een veiligheidsbril. Maar niet iedereen weet dat er verschillende soorten veiligheidsbrillen zijn. Het is dus belangrijk om de juiste soort oogbescherming bij uw taken vinden. En niet alleen uw werkzaamheden zijn een belangrijke factor. De glazen in veiligheidsbrillen zijn namelijk van gehard glas of kunststof. Als u al een bril draagt om u te helpen beter te zien, is een gewone veiligheidsbril dus onwenselijk. In dat geval heeft u op zijn minst een overzetbril of een beschermbril nodig. Deze brillen worden over de normale bril geplaatst, zodat u goed kunt blijven zien, maar ook de mogelijkheid wordt geboden om goed door de normale correctiebril te blijven kijken. Bovendien worden ook de kostbare brillenglazen op deze manier beschermd tegen de stoffen waarmee u werkt.

Ruimzichtbrillen zijn fantastische persoonlijke beschermingsmiddelen als u met chemische stoffen werkt. Deze brillen beschermen niet alleen uw ogen en eventuele bril, maar ook de huid eromheen, zodat u niet alsnog per ongeluk een deel van de gassen, zuren, splinters of oplosmiddelen waarmee u werkt in de ogen krijgt. Voor laswerkzaamheden gebruikt u het beste een lasbril of een gelaatsscherm. Deze beschermt het hele gezicht tegen de vonken die op kunnen springen wanneer er gelast wordt. Gelaatsschermen hebben als verder voordeel dat u deze makkelijk omhoog kunt schuiven wanneer u het laswerk nader wilt bekijken. Een lasbril of gelaatsscherm is gegarandeerd gemaakt van onbrandbaar materiaal, want u moet uw laswerkzaamheden wel kunnen uitvoeren zonder het risico te lopen dat uw oogbescherming of gezichtsbescherming bij het kleinste vonkje al vlam vat. North veiligheidsbrillen zijn hier uitstekend voor.

Veiligheidsbril kiezen

In onze webshop vindt u zo’n vijftig verschillende veiligheidsbrillen. We hebben nauwkeurig alle eigenschappen van deze oogbeschermingsmiddelen in de productinformatie gezet, zodat u wanneer het u uitkomt rustig kunt bekijken of de bril in kwestie voldoende bescherming biedt tegen de risico’s die bij u op de werkvloer voorkomen. Alle veiligheidsbrillen in ons assortiment zijn veiligheidsbrillen van goede kwaliteit, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De MSA Stow-Away is een product waarin de veiligheidsbril in een helm geïntegreerd is. Dit artikel biedt dus hoofdbescherming en oogbescherming tegelijk. Het 3M Veiligheidsgelaat voegt daar zelfs gehoorkappen aan toe. Lijken alle brillen in ons assortiment u wel geschikt en kunt u daarom geen keuze maken? Dan kunt u ook kiezen voor de Surprise Veiligheidsbril. U hoeft alleen maar aan te geven of u donkere of transparante glazen nodig heeft. Vervolgens sturen wij u voor 3 euro (inclusief btw) een goede veiligheidsbril toe.

Naast al deze uitstekende veiligheidsbrillen kunt u ook bij ons terecht voor verschillende accessoires voor veiligheidsbrillen. Daarbij kunt u denken aan schoonmaakdoekjes en schoonmaaksprays die geen krassen op de lenzen maken, brillenkoordjes waarmee de brillen beter op het gelaat blijven zitten en niet kwijtraken wanneer deze afgedaan worden en wandrekken waar de brillen op bewaard kunnen worden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch nog stoffen in de ogen van uw werknemers terecht komen, dan kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten oogspoeling. Kortom: als het in uw bedrijf nodig is dat de ogen van uw werknemers beschermd worden, vindt u bij Unishore Bedrijfskleding alle accessoires die u daarvoor nodig heeft. We zorgen ervoor dat uw artikelen na het afronden van de bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd worden.

Online veiligheidsbrillen kopen

Unishore Bedrijfskleding biedt u de perfecte combinatie van een goede prijs, het gemak van online bestellen en ruime ervaring op het gebied van beschermende kleding en beschermingsmiddelen. Wij weten wat de werknemers in uw bedrijf nodig hebben en dat zijn dan ook precies de producten die u in onze webshop vindt. Heeft u naast oogbescherming ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals hoofdbescherming en gehoorbescherming nodig? Ook dan bieden wij u een assortiment waar u iets aan heeft. Bij veel bedrijven is het belangrijk dat er naast veiligheidsbrillen ook beschermende kleding gedragen wordt, zoals werkschoenen, werkjassen, werkbroeken of werkhandschoenen. In onze webshop vindt u al deze producten van de beste fabrikanten voor een hele goede prijs, zodat een veilige werkomgeving niet te veel hoeft te kosten.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.