NU IN FEBRUARI: 15% KORTING OP TRICORP & 10% KORTING OP HYDROWEAR

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Lenstype
Toepassing
Lens eigenschappen
Materiaal lens
Lensmarkeringen
Geslacht

Veiligheidsbrillen

Op sommige werkplekken is het nodig dat werknemers veiligheidsbrillen dragen. Ogen zijn namelijk heel kwetsbaar en niet alleen gevaarlijke stoffen kunnen schade aan de ogen van u of uw werknemers aanrichten. Vonken die bij het lassen ontstaan, splinters die bij het breken of zagen van materialen opspringen, spetters van vloeistoffen; u wilt in alle gevallen voorkomen dat ze in uw ogen terecht komen. Om dat te bereiken zijn er verschillende soorten veiligheidsbrillen beschikbaar. U hoeft niet lang te zoeken om de juiste bril te vinden bij de werkzaamheden die in uw bedrijf plaatsvinden. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u namelijk de beste veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatschermen van 3M, Uvex, Bollé en andere kwaliteitsmerken voor een zeer goede prijs.

Lees verder Lees minder

17 producten

Korting 10%
Bolle veiligheidsbril Silium
Waardering:
80%
€ 11,75 € 14,22
Korting 10%
Roots Bolle Rush Plus Smoke RO7067
€ 8,25 € 9,98
Korting 10%
Bolle Rush Plus BO7066 RUSHPPSI
€ 8,61 € 10,42
Korting 10%
Bolle Slam veiligheidsbril zonnebril SLAPSF
€ 5,82 € 7,04
Korting 10%
Bolle Slam veiligheidsbril helder SLAPSI
€ 5,52 € 6,68
Korting 10%
Bolle Contour Metaal Heldere veiligheidsbril MPSI
€ 14,28 € 17,28
Korting 5%
MSA Altimeter Veiligheidsbril
Waardering:
100%
€ 11,71 € 14,17
Korting 10%
Bolle Tracker veiligheidsbril TRACPSI
€ 13,99 € 16,93
Korting 10%
OXXA Vision 7011 overzetbril
€ 2,85 € 3,45
Korting 10%
Portwest Polar Star Gepolariseerde Veiligheidsbril PS18
€ 25,83 € 31,25
Korting 10%
MSA Perspecta 9000 helder 10045517
€ 7,34 € 8,88
Korting 10%
Bolle Contour veiligheidsbril Speciale Coating ESP
€ 12,01 € 14,53
Korting 10%
3M SecureFit SF600 veiligheidsbril AS Gepolariseerd
€ 61,77 € 74,74
3M 2800 overzetbril
Waardering:
100%
€ 10,24 € 12,39
Korting 5%
Uvex overzetbril super OTG 9169
€ 14,49 € 17,53
Korting 10%
Bolle Bandido Veiligheidsbril
€ 5,62 € 6,80
Korting 10%
Portwest Umbra Safety Spectacle EN166 PW18
€ 26,64 € 32,23

Soorten veiligheidsbrillen

Iedereen kan zich wel een voorstelling maken bij een veiligheidsbril. Maar niet iedereen weet dat er verschillende soorten veiligheidsbrillen zijn. Het is dus belangrijk om de juiste soort oogbescherming bij uw taken vinden. En niet alleen uw werkzaamheden zijn een belangrijke factor. De glazen in veiligheidsbrillen zijn namelijk van gehard glas of kunststof. Als u al een bril draagt om u te helpen beter te zien, is een gewone veiligheidsbril dus onwenselijk. In dat geval heeft u op zijn minst een overzetbril of een beschermbril nodig. Deze brillen worden over de normale bril geplaatst, zodat u goed kunt blijven zien, maar ook de mogelijkheid wordt geboden om goed door de normale correctiebril te blijven kijken. Bovendien worden ook de kostbare brillenglazen op deze manier beschermd tegen de stoffen waarmee u werkt.

Ruimzichtbrillen zijn fantastische persoonlijke beschermingsmiddelen als u met chemische stoffen werkt. Deze brillen beschermen niet alleen uw ogen en eventuele bril, maar ook de huid eromheen, zodat u niet alsnog per ongeluk een deel van de gassen, zuren, splinters of oplosmiddelen waarmee u werkt in de ogen krijgt. Voor laswerkzaamheden gebruikt u het beste een lasbril of een gelaatsscherm. Deze beschermt het hele gezicht tegen de vonken die op kunnen springen wanneer er gelast wordt. Gelaatsschermen hebben als verder voordeel dat u deze makkelijk omhoog kunt schuiven wanneer u het laswerk nader wilt bekijken. Een lasbril of gelaatsscherm is gegarandeerd gemaakt van onbrandbaar materiaal, want u moet uw laswerkzaamheden wel kunnen uitvoeren zonder het risico te lopen dat uw oogbescherming of gezichtsbescherming bij het kleinste vonkje al vlam vat. North veiligheidsbrillen zijn hier uitstekend voor.

Veiligheidsbril kiezen

In onze webshop vindt u zo’n vijftig verschillende veiligheidsbrillen. We hebben nauwkeurig alle eigenschappen van deze oogbeschermingsmiddelen in de productinformatie gezet, zodat u wanneer het u uitkomt rustig kunt bekijken of de bril in kwestie voldoende bescherming biedt tegen de risico’s die bij u op de werkvloer voorkomen. Alle veiligheidsbrillen in ons assortiment zijn veiligheidsbrillen van goede kwaliteit, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Naast al deze uitstekende veiligheidsbrillen kunt u ook bij ons terecht voor verschillende accessoires voor veiligheidsbrillen. Daarbij kunt u denken aan schoonmaakdoekjes en schoonmaaksprays die geen krassen op de lenzen maken, brillenkoordjes waarmee de brillen beter op het gelaat blijven zitten en niet kwijtraken wanneer deze afgedaan worden en wandrekken waar de brillen op bewaard kunnen worden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch nog stoffen in de ogen van uw werknemers terecht komen, dan kunt u ook bij ons terecht voor verschillende soorten oogspoeling. Kortom: als het in uw bedrijf nodig is dat de ogen van uw werknemers beschermd worden, vindt u bij Unishore Bedrijfskleding alle accessoires die u daarvoor nodig heeft. We zorgen ervoor dat uw artikelen na het afronden van de bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd worden.

Online veiligheidsbrillen kopen

Unishore Bedrijfskleding biedt u de perfecte combinatie van een goede prijs, het gemak van online bestellen en ruime ervaring op het gebied van beschermende kleding en beschermingsmiddelen. Wij weten wat de werknemers in uw bedrijf nodig hebben en dat zijn dan ook precies de producten die u in onze webshop vindt. Heeft u naast oogbescherming ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals hoofdbescherming en gehoorbescherming nodig? Ook dan bieden wij u een assortiment waar u iets aan heeft. Bij veel bedrijven is het belangrijk dat er naast veiligheidsbrillen ook beschermende kleding gedragen wordt, zoals werkschoenen, werkjassen, werkbroeken of werkhandschoenen. In onze webshop vindt u al deze producten van de beste fabrikanten voor een hele goede prijs, zodat een veilige werkomgeving niet te veel hoeft te kosten.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.