Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Lens eigenschappen
Lensmarkeringen

Overzetbrillen

Overzetbril kopen? Een overzetbril is bedoeld om over een normale bril te dragen. Hierdoor kan je scherp blijven zien wanneer je een oogafwijking hebt, en zijn je ogen (en bril) goed beschermd tegen verschillende soorten gevaarlijke voorwerpen of stoffen. Deze brillen zijn goedkoop, maar over het algemeen ook minder krasbestendig en comfortabel. Ze zijn vooral geschikt voor tijdelijk gebruik bij gebrek aan veiligheidsbril met correctielenzen.

Lees verder Lees minder

2 producten

Korting 25%
OXXA Vision 7011 overzetbril
€ 2,25 € 2,72
Korting 5%
Uvex overzetbril super OTG 9169
€ 14,49 € 17,53

Gebruik overzetbrillen

Overzetbrillen worden veelal gebruikt in situaties waarbij beide een bril met correctielenzen en een veiligheidsbril gedragen moet worden. De overzetbril bied bescherming die nodig is volgens EN 166, je kan op beide de veiligheidsbril en het montuur de markeringen en symbolen zien waaraan een overzetbril aan moet voldoen. Een overzetbril wordt in de meeste situaties gebruikt voor tijdelijk dragen tijdens werkbezoeken of korte situaties waarbij een veiligheidsbril gedragen moet worden.

Wordt er gewerkt met hete metalen of chemicaliën dan wordt een ruimzichtbril geadviseerd. Voor volledige bescherming voor het gelaat maak dan gebruik van een geschikt gelaatsscherm.

Online oogbescherming kopen

Als u op zoek bent naar de beste middelen de ogen van uw werknemers te beschermen bent u bij Unishore Bedrijfskleding aan het juiste adres. Hier kunt u gemakkelijk uw oogbescherming online kopen, waarna u alleen nog maar hoeft te wachten tot wij de oogbescherming van uw keuze bij u afleveren. Ook als u andere PBM’s nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld ook een veiligheidshelm nodig om het gelaatsscherm aan vast te maken? Of wilt u naast een veiligheidsbril ook oordoppen of andere gehoorbescherming bestellen? Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u al deze PBM’s en werkkleding even snel als eenvoudig kopen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.