NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Kleur
Prijs
Materiaal lens
Materiaal (hoofdbescherming)
Eigenschappen
Geslacht
Extra's

Veiligheidshelmen

Veiligheidshelm kopen? Draagt u een veiligheidshelm die aan alle belangrijke veiligheidsvoorschriften voldoet? Dan weet u zeker dat uw hoofd beschermd wordt als zich potentieel gevaarlijke situaties voordoen op het werk. Heeft u er nog geen of is de bouwhelm die u nu heeft aan vervanging toe? Dan heeft u bij Unishore Bedrijfskleding de keuze uit verschillende soorten veiligheidshelmen van onder meer OXXA, 3M, Petzl, MSA en Uvex. Dit zijn allemaal merken die bewezen hebben dat zij veiligheidshelmen van zeer hoge kwaliteit leveren en die verkopen wij dan ook heel veel onze webshop. Wij willen u namelijk wel kunnen verzekeren dat uw veiligheid met deze vorm van hoofdbescherming gegarandeerd is.

Lees verder Lees minder

Producten 1-24 van 31

Korting 10%
MSA V-Gard Helm
Waardering:
100%
€ 9,77 € 11,82
Korting 10%
3M Peltor Veiligheidshelm G3000NUV draaiknop
€ 26,51 € 32,08
Korting 5%
uvex pheos alpine 9773-050 alpinehelm
€ 99,75 € 120,70
Helmstickers per 25 st. Pakket
€ 68,50 € 82,89
Korting 10%
MSA V-Gard H1-Klimhelm Trivent Fas-Trac
€ 106,26 € 128,57
Korting 10%
Portwest Tropenhelm PS52
€ 14,04 € 16,99
Korting 5%
Petzl Vertex Vent alpinehelm
€ 88,66 € 107,28
Korting 10%
MSA V-Gard 950 ongeventileerde veiligheidshelm vizier
€ 139,12 € 168,34
Korting 10%
MSA V-Gard 200 veiligheidshelm Fas-Trac III
€ 16,70 € 20,21
Korting 10%
MSA V-Gard 500 geventileerde helm Fas-Trac III
€ 17,94 € 21,71
Korting 10%
MSA V-Gard 930 geventileerde bouwhelm ingebouwd vizier
€ 53,76 € 65,05
Korting 10%
MSA helm V-Gard 500 ongeventileerd Staz-On
€ 16,70 € 20,21
Korting 10%
MSA V-Gard 500 ongeventileerde helm Fas-Trac III
€ 19,32 € 23,38
Korting 10%
Portwest Height Endurance Vented Helmet PS63
€ 23,76 € 28,75
Korting 10%
Portwest Ultra Light Bump Cap PS89
€ 8,28 € 10,02
Korting 10%
Portwest Magnetische USB oplaadbaar helmlicht HV29
€ 6,12 € 7,41
Korting 10%
MSA V-Gard 520 Helm Met Korte Klep
€ 19,53 € 23,63
Korting 10%
3M Helm met gelaatsafdichting M-306
€ 438,78 € 530,92
Korting 10%
3M Peltor set G3000/OPT2/V5B
€ 77,67 € 93,98
Korting 10%
3M Peltor Helm G3000DUV Staz-On
€ 23,13 € 27,99
Korting 10%
3M Peltor Helm G3000NUV draaiknop hi-viz
€ 26,51 € 32,08
Korting 10%
Portwest Hoogte Endurance Geventileerde Berghelm PS73
€ 43,56 € 52,71
Korting 10%
Portwest Hoogte Endurance Helmet PS53
€ 23,85 € 28,86
Korting 10%
Portwest Hoogte Endurance Helmvizier PA03
€ 28,62 € 34,63

Welke opties voor veiligheidshelmen zijn er?

Omdat uw hoofd een van de meest kwetsbare delen van uw lichaam is waar bovendien uw hele lijf vandaan bestuurd wordt, is het op veel plekken verplicht om een veiligheidshelm te dragen. Op bouwplaatsen en andere plekken waar met hijskranen gewerkt wordt bijvoorbeeld, maar ook bij veel productiebedrijven. Wanneer u onverhoopt uw hoofd stoot of er gereedschappen of bepaalde bouwmaterialen op uw hoofd vallen, zal een veiligheidshelm u de bescherming bieden die u nodig heeft om niet meteen een schedelbreuk om te lopen. Een goede veiligheidshelm is niet al te zwaar van gewicht en heeft een prettige, verstelbare pasvorm aan de binnenkant. Ook is het belangrijk dat een bouwhelm goed blijft zitten als u er een muts onder draagt. Dan kunt u namelijk ook als het buiten koud is met een veilig gevoel uw werkzaamheden uitvoeren.

Sommige veiligheidshelmen hebben een klep die korter is dan bij andere. De klep kan voorkomen dat u op zonnige dagen last krijgt van het zonlicht. Maar als u voor uw werk veel de hoogte in moet kijken, kan hij uw zicht ook in de weg zitten. Daarom bieden wij via onze webshop ook veiligheidshelmen met een korte klep aan. De meeste veiligheidshelmen uit ons assortiment zijn uitgerust met een kinriem. Deze mag overigens niet over de oren heen lopen. Heeft het model dat u op het oog heeft geen kinriem? Dan kunt u deze los bij ons kopen. Voor het comfort van de helm kan het ook prettig zijn om een zweetband tegen uw voorhoofd aan te leggen. Deze zijn bij ons net als de kinriemen per 10 stuks verkrijgbaar.

Wie aan hoofdbescherming denkt, denkt aan veiligheidshelmen. En dat is ook niet zo vreemd, want veiligheidshelmen zijn een bijzonder effectief middel om uw hoofd te beschermen tegen blessures door stoten of objecten die erop vallen. Als er in uw werkomgeving een verhoogd risico op dit soort ongevallen bestaat, is de kans groot dat het dragen van een veiligheidshelm in uw bedrijf zelfs verplicht is. Dit is in de bouw bijvoorbeeld het geval. Maar ook bij het uitvoeren van veel productiewerkzaamheden moet op het werk een helm gedragen worden. Dan is het goed dat u bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding terecht kunt voor goede veiligheidshelmen van gerenommeerde merken als OXXA, 3M, Uvex, Petzl en MSA. Dan weet u zeker dat uw hoofd voor de best mogelijke prijs goed beschermd wordt.

Beschermende veiligheidshelmen

Zelfs als het risico op een blessure aan het hoofd niet zo groot is als in de bouw of in de productie kan het alsnog aan te raden zijn om tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden een goede veiligheidshelm te dragen. Wat dat betreft is het prettig om te weten dat ook veiligheidshelmen aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen. Omdat die richtlijnen regelmatig aangepast worden naar ontwikkelingen die in de industrie plaatsvinden en de materialen kunnen verouderen, zijn veiligheidshelmen niet ongelimiteerd bruikbaar. Daarom moeten het model, de fabrikant en de productiedatum in een helm vermeld staan. Bovendien moet er bij iedere veiligheidshelm een handleiding zitten om u te helpen de maat correct af te stellen, zodat de helm zowel horizontaal als verticaal direct op het hoofd ligt.

Een goede veiligheidshelm heeft namelijk een verstelbare hoofdband. Dat biedt u niet alleen de mogelijkheid om de helm op een manier te dragen die voor u zo comfortabel mogelijk is, maar zo kunt u de helm ook eenvoudig verstellen als u er bijvoorbeeld een muts onder draagt. Sommige veiligheidshelmen zijn uitgerust met een kinriem, zodat de helm extra stevig op uw hoofd zit als het bijvoorbeeld hard waait. Deze kinriemen zijn in onze webshop ook los verkrijgbaar. Let er bij het bevestigen van de kinriem overigens wel op dat deze de oren niet afdekt. Als het noodzakelijk is, is het zeker mogelijk om een veiligheidshelm met gehoorbescherming te combineren – M-Safe maakt zelfs gehoorkappen die aan een helm bevestigd kunnen worden – maar een kinriem over de oren kan oncomfortabel en soms zelfs onveilig zijn.

Soorten veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen bestaan in verschillende soorten. Dat komt doordat niet iedere werkomgeving dezelfde risico’s kent. Een eenvoudige bouwhelm biedt voldoende bescherming tegen stoten en alles wat bovenop de helm kan vallen. Maar als u bij uw werkzaamheden bijvoorbeeld veel omhoog moet kijken, raden wij met klem aan om een veiligheidshelm met een korte klep aan te schaffen. In de bouw kan dit een groot voordeel zijn. Beide varianten vindt u terug in ons assortiment. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij verkopen alleen de beste bouwhelmen. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste soort veiligheidshelm? Bel of mail dan met onze deskundige klantenservice. Wij helpen u graag, want ook wij willen dat u de veiligheidshelm kiest die het beste bij uw werkomstandigheden past.

Afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden kan het ook nodig zijn om een gelaatsscherm aan de helm te bevestigen. Zo’n scherm biedt bescherming tegen rondvliegend stof, houtsprinters of zelfs spetters van vloeibare chemicaliën. Gelaatsschermen zijn eenvoudig aan een veiligheidshelm vast te maken. Dit geldt ook voor gehoorkappen en zweetbanden. Al deze accessoires voor uw veiligheidshelm zijn ook in onze online shop te bestellen. U kunt dus bij ons terecht voor alle PBM’s die u nodig heeft om uw hoofd te wapenen tegen de eventuele gevaren van een werkplek waar vervelende blessures op de loer liggen. Omdat wij door de jaren heen zeer goede contacten met de leveranciers van de bouwhelmen en veiligheidshelmen in ons assortiment hebben opgebouwd, kunnen wij u niet alleen een snelle levering, maar ook een uitstekende prijs garanderen.

Online veiligheidshelmen bestellen

U bent op zoek naar veiligheidshelmen om de werknemers in uw bedrijf te beschermen? Dan biedt Unishore Bedrijfskleding u de mogelijkheid om eenvoudig online uw veiligheidshelmen te bestellen. In de productinformatie vindt u een overzicht van de beschermende eigenschappen van de veiligheidshelmen in onze webshop, zodat u gemakkelijk te perfecte veiligheidshelm bij de omstandigheden in uw bedrijf kunt vinden. Als u uw veiligheidshelm bij ons besteld heeft, kunt u hem in de meeste gevallen al binnen drie dagen in huis verwachten. Door de goede service en snelle levertijden van Unishore Bedrijfskleding is de bescherming van uw hoofd dus binnen een mum van tijd geregeld.

Ook voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u op ons rekenen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, gehoorbescherming, hoofdlampen en verbanddozen. Bovendien vindt u in ons online aanbod veel werkkleding, zoals werkschoenen, werkjassen, werkbroeken, overalls en veiligheidsvesten.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.