Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Categorie
 • Veiligheidshelmen
 • Stootpetten
 • Caps
 • Monnikskappen
 • Mutsen
 • Accessoires
Prijs
Merk
 1. Blaklader
 2. Majestic
 3. M-Safe
Kleur
Geslacht
 1. Heren
 2. Dames
 3. Unisex
Materiaal
 1. Katoen
 2. Overige materialen
Materiaal (hoofdbescherming)
 1. ABS/ Polycarbonaat
 2. Anders

Caps

Caps zijn een uitstekende manier als u uw hoofd beschermen wilt tegen de omstandigheden op uw werk, maar hier niet meteen een veiligheidshelm voor nodig heeft. Met een cap, muts, bandana of gebreide oorwarmers kunt u bij lage wintertemperaturen toch met een prettig gevoel in de buitenlucht aan de slag. Is het niet de kou, maar juist de brandende zomerzon waar u uw hoofd tegen wilt beschermen? Geen probleem. Ook dan kunt u op het assortiment van Unishore Bedrijfskleding rekenen. Hier bieden wij een aantal caps en petten aan in verschillende kleuren. Kortom: bij ons kunt u voor ieder seizoen wel een hoofddeksel vinden dat ervoor gaat zorgen dat de omstandigheden op uw werkplek aangenamer zullen worden.

4 producten

Toon
Blaklader Basic 59 Cap 9064
€ 13,86 € 16,77
M-Safe Stootcap
€ 12,44 € 15,05
M-Safe Stootcap
€ 12,44 € 15,05
First Base Cap
€ 20,40 € 24,68

Caps voor op het werk

Wanneer u uw caps bij ons bestelt, weet u zeker dat ze uitermate geschikt zijn om op het werk te dragen. Ze zijn namelijk gemaakt door populaire fabrikanten van werkkleding, zoals Clique, Tricorp, Helly Hansen. Daardoor weet u zeker dat deze pet ontworpen is met als doel om uw werk in de kou of in de zon makkelijker te maken. Daarom vindt u in onze webshop bijvoorbeeld petten die niet alleen de nodige schaduw over uw gezicht werpen, maar ook over reflectiestrepen hebben, zodat voorbijgangers u kunnen zien wanneer dat door de omstandigheden lastig is. Tricorp heeft zelfs een verkeersregelaarspet en een reflectiemuts op de markt die als een vorm van High Vis werkkleding gezien kan worden.

Heeft u in één keer een grote hoeveelheid caps of petten nodig? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding ook een verpakking met daarin 10 caps kopen. Over de maat hoeft u zich geen zorgen te maken: de mutsen en beanies rekken uit en passen daarna perfect om het hoofd, terwijl de meeste caps in ons assortiment een klittenbandsluiting hebben, waarmee de petten heel gemakkelijk op het formaat van uw hoofd te verstellen zijn. Overigens zijn de mutsen uit onze webwinkel goed te combineren met een bouwhelm. Volgens de richtlijnen van de Arbo moet een goede veiligheidshelm namelijk tegelijk met een wintermuts of winterband gedragen kunnen worden. Dat is de ideale combinatie voor een bouwplaats in de winter.

Online caps bestellen?

Heeft u voor uw werk baat bij een cap? Koop dan niet zomaar lukraak een hoofddeksel, maar vertrouw op de kennis van Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u namelijk online caps bestellen die speciaal voor op het werk ontworpen zijn. Met deze petten weet u tenminste zeker dat het comfort dat u op het werk nodig heeft gegarandeerd is. Het aanbod aan kleuren en modellen is uitgebreid, dus er is zeker iets te vinden wat bij uw smaak of interesse past.

Wilt u er de gehele winter warmpjes bij zitten op het werk? Dan heeft u vast ook iets aan onze winter werkjassen, winter werkhandschoenen, winter werkbroeken en winteroveralls.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.