Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Prijs
Geluidsdemping

Oordoppen

Oordopjes zijn niet alleen een voordelige en praktische manier om uw oren te beschermen tegen de hoge volumes in concertzalen; ook op het werk beschermen ze uw gehoor. Gehoorschade is namelijk een reële dreiging op veel werkplekken. Met name op bouwplaatsen, waar de gereedschappen en het behandelen van de materialen soms een oorverdovend lawaai kunnen maken, is het voor uw gezondheid en comfort aan te raden om gehoorbescherming te dragen. Gelukkig hoeft het beschermen van uw gehoor niet veel te kosten. Zeker niet als u oordopjes bestelt. Deze gehoorbeschermingsmiddelen zijn vaak per stuk al goedkoop, maar u vindt bij Unishore Bedrijfskleding ook voordeelverpakkingen met oordopjes van onder meer 3M Ear, OXXA en Ear Soft. Zo is het vervelende gevoel dat harde geluiden veroorzaakt voorgoed verleden tijd.

Lees verder Lees minder

14 producten

Korting 10%
250 Paar 3M Ear Classic Dispenserbox
€ 51,75 € 62,62
Korting 25%
50 Paar OXXA Oordop 8011-R Snr 37Db
€ 9,62 € 11,64
Korting 10%
3M E-A-R 1110 oordop met koordje a 100 paar
€ 43,20 € 52,27
Korting 10%
3M E-A-R 1100 oordop a 200 paar
€ 35,16 € 42,54
Korting 10%
3M E-A-R Soft Yellow Neons oordop met koordje a 200 paar
€ 82,56 € 99,90
Korting 10%
3M E-A-R Soft Yellow Neons oordoppen navulling a 500 paar
€ 89,52 € 108,32
Korting 10%
3M E-A-R Classic oordoppen navulling a 500 paar
€ 96,00 € 116,16
Korting 10%
3M E-A-R One Touch Pro dispenser voor oordoppen
€ 110,12 € 133,25
Korting 10%
3M E-A-R Tracer detectable oordop met koordje a 4 paar
€ 130,56 € 157,98
Korting 10%
3M E-A-R Ultrafit UF-01-000 oordop met koordje a 10 paar
€ 108,48 € 131,26
Korting 10%
3M E-A-R soft FX oordop a 200 paar
€ 46,08 € 55,76
Korting 10%
3M E-A-R Soft detectable oordop met koordje a 200 paar
€ 163,20 € 197,47
Korting 10%
3M E-A-R Classic oordop met koordje a 200 paar
€ 99,84 € 120,81
Korting 10%
250 paar 3M E-A-R Soft Yellow Neons oordop
€ 41,24 € 49,90

Geluiddemping oordopjes

Omdat uw gehoor een bijzonder kwetsbaar orgaan is waar u de rest van uw leven nog mee door moet, is goede gehoorbescherming geen overbodige luxe. Niet alleen zodat u op latere leeftijd nog iedereen om u heen kunt verstaan, maar ook simpelweg zodat u zo comfortabel mogelijk aan het werk kunt blijven. U kent immers het gevoel wel als er net een harde knal dichtbij uw oren is geweest: u zit niet alleen met een vervelende pieptoon, maar ook met een gevoel van druk op uw oren. Met een paar goede oordopjes blijft dit ongemak u bespaart en kunt u gewoon met een prettig gevoel verder met uw werk. Zelfs als u op een bouwplaats werkt waar drilboren en staalhamers tot het vaste gereedschap behoren.

Alle oordopjes in ons assortiment hebben een SNR van 36 of 37 dB. Dat houdt in dat zij het omgevingsgeluid gemiddeld met 36 of 37 dB dempen. Als er op uw werkplek gemiddeld een schadelijk volume van 110 dB klinkt, houden deze doppen het geluid ruim onder de 80 dB, waarmee het behoud van uw gehoor en een prettig werkklimaat gegarandeerd is. Als u weet wat het volume van de geluiden op uw werkplek gemiddeld bedragen, kunt u ook makkelijk uitrekenen wat de SNR-waarde van uw gehoorbescherming minimaal moet zijn. U hoeft hier namelijk alleen nog maar de 80 dB die normaal gesproken veilig is af te halen. Heeft het omgevingsgeluid op uw werkplek dus een gemiddeld volume van 100 dB? Dan heeft u oordopjes nodig met een SNR-waarde van minimaal 20 dB.

Andere soorten gehoorbescherming

De oordopjes in onze webshop zijn een voorbeeld van vormbare gehoorbescherming. U kunt deze dopjes namelijk zelf zacht maken, indrukken en inbrengen in het oor. In uw oor zetten ze vervolgens uit, zodat ze voor optimale afdichting zorgen. Er zijn ook andere soorten gehoorbescherming. Zo zijn er bijvoorbeeld oordoppen die al voorgevormd zijn. Deze duwt u voorzichtig in uw oren totdat u voelt dat ze goed afdichten. Soms zitten deze doppen per paar aan een beugel vast, waarmee u ervoor kunt zorgen dat de oordopjes niet alleen zo goed mogelijk afdichten, maar ook in de best mogelijke stand aangebracht worden. De gehoorbeugel kan er ook voor zorgen dat u de oordopjes makkelijk zonder ze kwijt te raken om uw nek kunt hangen wanneer u even geen gehoorbescherming nodig heeft.

Op sommige werkplekken is de geluidssterkte zo groot dat de omstandigheden om zwaarder geschut vragen. In dat geval zijn gehoorkappen waarschijnlijk de beste optie voor u. Deze brengt u over het oor heen aan, zodat ze uw oren tegen de schadelijke effecten van het omgevingsgeluid beschermen. Deze gehoorkappen zitten altijd aan een gehoorbeugel vast, zodat u hem helemaal naar eigen voorkeur kunt afstellen en de geluiddempende kappen altijd goed zitten. De zachte oorkussens zorgen verder voor optimaal comfort. Deze oorkussens zijn ook los verkrijgbaar, dus u hoeft niet bang te zijn dat de gehoorkappen bij slijtage van de kussens niets meer waard zijn. In onze webshops vindt u ook gehoorkappen met wat interessante aanvullende eigenschappen, zoals gehoorkappen met helmbevestiging. Zo heeft u hoofdbescherming en gehoorbescherming in één. Wilt u de storende geluiden om u heen verdrijven met uw eigen muziek? Dan kunt u bij ons ook gehoorbescherming met radio kopen.

Online oordopjes bestellen

Zoals u ziet is gehoorbescherming er in alle soorten en maten. Op veel werkplekken zijn oordopjes voldoende en daarmee een hele goedkope manier om het gehoor van uzelf of uw werknemers tegen een luide werkomgeving te beschermen. Zeker als u ze in een voordeelpak of een pot met 50 tot 250 paar koopt. Ook voor werkschoenen, werklaarzen, werkjassen, werkbroeken en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen, valbescherming en stofmaskers, biedt het assortiment van Unishore Bedrijfskleding uitkomst. Wij houden ons namelijk al sinds midden jaren tachtig bezig met bedrijfskleding en beschermende kleding in iedere denkbare vorm. Wij weten daardoor precies hoe wij u moeten helpen om uw werkzaamheden zo veilig en comfortabel mogelijk uit te kunnen voeren. Ook als er spoed bij is kunt u op ons vertrouwen. De meeste artikelen worden binnen enkele dagen geleverd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.