NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Geluidsdemping

Gehoorbeugels

Gehoorbeugels kopen? Gehoorbeugels zijn ideaal als wegwerp-gehoorbescherming voor bijvoorbeeld bezoekers, maar bieden tevens de hele dag bescherming aan vaklui die worden blootgesteld aan lawaai. Unishore Bedrijfskleding biedt tevens reserve-oordoppen. De oordoppen aan de gehoorbeugel hoeven niet aangeraakt te worden, waardoor dit een hygiënische oplossing is en de beugel is eenvoudig om de nek te dragen wanneer deze niet nodig is.

Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 10%
10 Stuks 3M 1310 gehoorbeugel
€ 67,65 € 81,86
Korting 10%
3M E-A-R Caboflex gehoorbeugel
€ 8,73 € 10,56
Korting 10%
3M E-A-R Caps gehoorbeugel
€ 4,66 € 5,64

Goede gehoorbeugels tegen geluidsoverlast

Om werknemers te beschermen tegen gehoorschade door lawaai, moeten werkgevers gehoorbescherming voor de medewerkers aanbieden. Om de juiste gehoorbescherming aan te bieden moet er worden gemeten hoeveel decibel er wordt geproduceerd op de desbetreffende plaats. Zodra dit bekend is kunt u bij Unishore de juiste gehoorbeugel aanschaffen. Gehoorbeugels zijn erg handig, comfortabel en bijzonder gebruiksvriendelijk. Voor vele werkzaamheden de ideale vorm van gehoorbescherming. Ze zijn gemakkelijk op en af te zetten en rond de nek te hangen. Dat is erg handig bij werkzaamheden waarbij gehoorbescherming niet continue nodig is. De meeste modellen zijn voorzien van vervangbare oordopjes. Dat is vanuit hygiënisch oogpunt uiteraard prettig, maar verlengt ook de levensduur van de beugel.

Welke dempingswaarde (SNR) heb ik nodig?

De SNR-waarde is de gemiddelde dempingswaarde van de gehoordbeugel. SNR staat voor 'Single Rating Number. De SNR waarde worden uitgedrukt in dB(a)'s en worden gebruikt voor de dempingwaarde. De veiligheidsgrens van de aantal decibels zit op 85 dB(A) op basis van een 40-uren werkweek. Als de SNR waarde 26 is zoals die van de 3M 1310 gehoorbeugel dan dempt deze gemiddeld 26 dB(A). Als er op de werkplaats 100 dB(A) is gemeten dan zou het geluid met deze oorbeugel gedempt worden naar 74 dB(A). Hierdoor zit uzelf of uw werknemer is de veilige zone en verkleint u de kans op gehoorschade bij uzelf of uw werknemer.  

Voordelige gehoorbeugels online kopen

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende mogelijkheden betreft oorbeugels, zo kunt u ze per 10 bestellen maar ook losse oorbeugels. Bij ons heeft u ook keuze uit verschillende prijsklasses en kwaliteiten zodat er altijd wel een gehoorbeugel is die past bij uw wensen. Dus al bent u opzoek naar een voordelige of een goede gehoorbeugel dan bent u op Unishore op het jusite adres. Mocht u nog twijfels hebben of er niet helemaal uit komen, dan kunt u contact opnemen via de mail.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.