NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Wegwerp overschoenen

Overschoenen zijn uiterst handige PBM’s om hygiëne te garanderen in ruimtes waar dat van groot belang is. In ziekenhuizen of in de voedingsindustrie bijvoorbeeld. De vele bacteriën die zich onder de schoenzool verzamelen kunnen zo niet per ongeluk op de producten of de instrumenten komen waar in deze bedrijven mee gewerkt wordt. Het is niet te voorkomen dat deze bacteriën onder de schoenen terecht komen; hoe schoon uw schoenen ook zijn, door ze te gebruiken, krijgt u er vanzelf mee te maken. In dat geval is het handig dat er een oplossing voor is die niet alleen voordelig, maar ook makkelijk in gebruik is. Zoals polyethyleen overschoenen die u makkelijk over uw schoenen heen aantrekt. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u deze handige hulpmiddelen in voordelige grootverpakkingen bestellen.

Lees verder Lees minder

1 product

OXXA Basic Overlaars PE transparant 65mu 51x40 a 50 stuks
€ 14,80 € 17,91

De voordelen van overschoenen

In veel industrieën is het van wezenlijk belang dat alle diensten of het gehele productieproces zo hygiënisch mogelijk plaatsvinden. In het geval van een ziekenhuis, een verzorgingstehuis of een crèche wordt zo de gezondheid van kwetsbare mensen gewaarborgd. Bij sommige bedrijven komt bijvoorbeeld de voedselveiligheid of de werking van medicijnen in het geding als mensen bacteriën overdragen op de apparatuur en de materialen waarmee gewerkt wordt. Gelukkig bestaan er genoeg PBM’s die de kans op deze bacterieoverdracht minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van haarnetjes, overjassen en werkhandschoenen of wegwerphandschoenen. Op deze manier is het relatief eenvoudig om de hygiëne en de veiligheid van uw bedrijf in orde te maken. En omdat deze PBM’s over het algemeen gunstig geprijsd zijn, hoeft dat ook niet te veel te kosten.

Hygiëne is echter niet het enige voordeel van het gebruik van overschoenen. De keuze voor wegwerpoverschoenen kan ook een flinke kostenbesparing opleveren. U hoeft niet meer hygiënische schoenen te bestellen voor uw medewerkers of uw bezoekers en daarbij het risico te lopen dat de maten niet overeenkomen met die van de beoogde dragers van de schoenen. Deze overschoenen bestaan in één maat, die zich door de elastische opening perfect om de voet heen sluit. En omdat wegwerpoverschoenen zo gemakkelijk aan te trekken zijn, scheelt het u en uw bedrijf eveneens behoorlijk wat omkleedtijd. Ook voor de opslag zijn wegwerpoverschoenen een goede keuze. Dit type overschoenen neemt namelijk opvallend weinig ruimte in beslag. Bij beperkte opslagruimte zijn wegwerpoverschoenen dus een betere keuze dan extra hygiënische werkschoenen.

Online overschoenen bestellen

De wegwerpoverschoenen in ons assortiment zijn gemaakt van polyethyleen, het meest gangbare type plastic. Omdat dit materiaal zo vaak gebruik wordt, is het snel, eenvoudig en goedkoop te produceren. Het plastic waar de overschoenen van gemaakt zijn is speciaal geruwd, zodat u zelfs op een gladde vloer die hygiënisch moet blijven grip heeft. Zo glijdt u niet uit als u bijvoorbeeld over de vloer van het zwembad loopt. Na gebruik kunt u de overschoenen eenvoudig van uw gewone schoenen halen en bij het plastic afval gooien. Wegwerpoverschoenen zijn daarmee de ideale keuze voor kort gebruik en juist daarom is het belangrijk dat u niet te veel uitgeeft aan overschoenen. U heeft immers al genoeg kostenposten als u in uw bedrijf aan bepaalde hygiënevoorschriften moet voldoen.

In de online winkel van Unishore Bedrijfskleding bestelt u al een verpakking met 50 paar van deze overschoenen voor minder dan 5,50 euro. Deze overschoenen zijn geschikt voor iedere volwassen schoenmaat, dus zowel uw medewerkers als eventuele bezoekers kunnen zonder problemen gebruik maken van de overschoenen. Als u uw overschoenen vandaag bij ons bestelt, kunt u ze binnen een week al in huis verwachten. Bent u naast goedkope overschoenen ook op zoek naar goedkope werkhandschoenen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen. Dat geldt zowel voor wegwerphandschoenen als voor de reguliere varianten. Die zijn allemaal in gunstig geprijsde voordeelverpakkingen verkrijgbaar in onze webshop. De werkhandschoenen voor regelmatig gebruik zijn als dat nodig is uiteraard ook gewoon in kleinere hoeveelheden te verkrijgen.

Meer over Unishore Bedrijfskleding

Unishore Bedrijfskleding bestaat al meer dan veertig jaar. Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in beschermende bedrijfskleding. Als u iets nodig heeft om uw werknemers of uw producten te beschermen tegen de risico’s van uw werkomgeving, dan heeft Unishore Bedrijfskleding daar een passende oplossing voor. Dat gaat natuurlijk niet alleen om werkhandschoenen en overschoenen; ons assortiment aan werkschoenen, werkjassen, werkbroeken, overalls en persoonlijke beschermingsmiddelen is zeer uitgebreid. Ook als u op zoek bent naar bouwhelmen, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, adembescherming of valbescherming vindt u in onze webshop dus precies wat u zoekt. De meeste producten kunnen zeer snel geleverd worden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.