(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur

Verbanddozen

Uiteraard houdt u in uw bedrijf rekening met alles wat er kan gebeuren door middel van beschermende kleding. Maar wat als er onverhoopt toch iets mis gaat? Dan kan het heel handig zijn om een verbanddoos in huis te hebben, zodat u kleine verwondingen snel en gemakkelijk kunt verhelpen. Het is in Nederland wettelijk verplicht om op de werkplek middelen beschikbaar te kunnen stellen voor het verrichten van eerste hulp en een goede verbanddoos past daar uitstekend bij. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u daarom naast de beste werkkleding ook een assortiment aan handige verbanddozen van het merk M-Safe. Mocht u dus met kleine ongelukjes te maken krijgen, dan kunt u met deze verbanddozen meteen de zorg verlenen die op dat moment nodig is.

Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
M-Safe Basis BHV groot verbanddoos
€ 69,47 € 84,06
M-Safe BHV compact verbanddoos
€ 51,49 € 62,30
M-Safe EHBO compact verbanddoos
€ 11,87 € 14,36
M-Safe Vrachtwagen B verbanddoos
€ 21,14 € 25,58
M-Safe Basis Bedrijfsverbanddoos BHV Compact
€ 61,22 € 74,08
M-Safe Verbanddoos B Universeel
€ 22,32 € 27,01

Is een verbanddoos verplicht?

Zelfs als u rekening heeft gehouden met alle risico’s waar uw werknemers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden mee te maken krijgen door ze bijvoorbeeld werkschoenen, werkjassen en veiligheidsvesten aan te meten, is een ongeluk zo gebeurd. Ook bij bedrijven waar het werk op het eerste gezicht niet heel riskant is. Daarom is het volgens de Arbowetgeving verplicht om voldoende verband, pleisters, kompressen en gaas in huis te hebben. Als u of een van uw werknemers met een ongeval te maken krijgt, kunt u op die manier ter plekke de wond ontsmetten en verbinden. Een verbanddoos is dan een goede oplossing. Dan heeft u alles namelijk bij elkaar op één handige plek. Bovendien zijn verbanddozen altijd gemaakt van materiaal die de inhoud tegen schade door bijvoorbeeld de hitte, de kou of direct zonlicht beschermen.

Bij veel bedrijven wordt er regelmatig gecontroleerd of de verbanddoos goed zichtbaar en makkelijk bereikbaar is. Wij hebben verschillende soorten verbanddozen van uiteenlopende formaten voor u in de aanbieding. De verbanddoos die het beste bij het risicoprofiel van uw bedrijf past, zit daar ongetwijfeld ook tussen. Als uw bedrijf actief is in de transport- of distributiesector, vindt een groot deel van de werkzaamheden echter niet in het bedrijfspand plaats, maar op de weg. Mocht dat bij u het geval zijn, dan kunt u ook bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding terecht voor verbanddozen die speciaal voor gebruik in de vrachtwagen ontwikkeld zijn. Zo bent u op alles voorbereid en kunt u uw medewerkers met een veilig gevoel op pad sturen.

Inhoud verbanddoos

Omdat geen twee bedrijven of instellingen ter wereld wat risico’s betreft helemaal hetzelfde zijn, zijn er verschillende verbanddozen beschikbaar. De verschillen tussen de verbanddoos A, de verbanddoos B, de EHBO verbanddoos en de BHV verbanddoos zijn niet heel groot, maar het is wel belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, zodat er wel eerste hulp verleend kan worden als dat nodig is. In alle verbanddozen zijn verband, verbandmiddelen en accessoires zoals verbandscharen en pincetten te vinden. Dat is niet alleen logisch vanwege de naam “verbanddoos”, maar ook omdat kleine verwondingen die ter plekke door de BHV’er behandeld kunnen worden vaak wonden zijn die ontsmet en verbonden moeten worden. Voor ergere ongelukken moet de gewonde werknemer vaak al naar het ziekenhuis of een andere specialist vervoerd worden.

De verschillen zitten vooral in de hoeveelheid verbandmiddelen in de verbanddoos en de soorten middelen die erin terug te vinden zijn. Het is daarom zeker niet zo dat een verbanddoos A beter is dan een verbanddoos B. Maar omdat er meer in een verbanddoos A zit, is deze aan te raden voor grote bedrijven of organisaties, terwijl een verbanddoos B voor een kleiner bedrijf vaak al voldoende is. Daar zitten namelijk minder gaas, kompressen en steunwindsels in. Dat is ook het geval bij een BHV-koffer, maar daar zitten wel extra artikelen in. Vaak is er een reddingsdeken in een BHV-koffer te vinden, alsmede pleisters en tape. Verbanddozen voor vrachtwagens zijn wat kleiner, omdat ze vaak maar voor één of twee personen zijn, maar daar zitten wel specifieke middelen voor onderweg in. Op de productpagina’s vindt u alle details die u wilt weten over de inhoud van de verbanddozen.

Online verbanddoos bestellen

Is de verbanddoos in uw bedrijf aan vervanging toe? Of wilt u gewoon voor de zekerheid nog een verbanddoos achter de hand hebben? Dan kunt u bij ons snel, gemakkelijk en voor een hele goede prijs online een verbanddoos bestellen. Wij hebben ons assortiment aan verbanddozen expres zo gevarieerd mogelijk gehouden, zodat wij altijd een verbanddoos die bij uw bedrijf en uw budget past op voorraad hebben. Het merendeel van de verbanddozen in onze webshop wordt geleverd met een handige wandhouder, waarmee u de verbanddoos makkelijk op een plek in het zicht kunt plaatsen. Zo kan iedereen bij de verbanddoos vinden wanneer dit onverhoopt een keer nodig blijkt te zijn. Unishore Bedrijfskleding zorgt er daarnaast voor dat u niet lang hoeft te wachten voor u de verbanddoos in uw bedrijf kunt ophangen. Ook onze werkkleding en werkschoenen worden snel geleverd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.