NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

Hoofdlampen

Een hoofdlamp is een bijzonder handig hulpmiddel voor het verrichten van werkzaamheden in een donkere werkomgeving. U brengt de hoofdlamp gemakkelijk aan om het hoofd, waardoor u uw handen gewoon kunt blijven gebruiken bij het werk en toch uw omgeving kunt bijlichten. Omdat de band waaraan de lamp bevestigd is elastisch en verstelbaar is, kan hij ook op een helm gezet worden, zodat niet alleen licht gegarandeerd is, maar ook de bescherming van uw hoofd. Als u op een gemakkelijke en praktische manier voor verlichting op het werk wilt zorgen, is een hoofdlamp een uitstekende optie. Via de webshop van Unishore Bedrijfskleding heeft u de keuze uit twee zeer goede hoofdlampen van Petzl. Dat maakt het niet alleen makkelijker om uw werk te doen, maar het zorgt ook voor extra hoge zichtbaarheid. Ideaal als u bijvoorbeeld in het verkeer werkt.

Lees verder Lees minder

2 producten

Petzl Pixa 1 Hoofdlamp
€ 45,33 € 54,85
Petzl Pixa 2 Hoofdlamp
€ 64,00 € 77,44

Verschillen hoofdlampen

In onze webshop kunt u twee verschillende soorten Petzl hoofdlampen bestellen: de Petzl Pixa 1 en de Petzl Pixa 2. Beide hoofdlampen zijn zeer geschikt om ’s nachts in de buitenlucht of in een onverlichte binnenruimte uw werk te doen. Het belangrijkste verschil is dat de Pixa 1 maar één stand heeft, terwijl de Pixa 2 er twee heeft: een voor close-range werk en een voor werk waarbij bewogen moet worden. Qua functionaliteiten zijn deze hoofdlampen met elkaar te vergelijken. Ze hebben een eenvoudig verstelbare hoofdband, waardoor de lampen comfortabel gedragen kunnen worden, een roterende schakelaar om het licht mee aan en uit te zetten en een huis dat tot 45 graden versteld kan worden. De batterij kan minstens zes uur mee, maar beide modellen hebben ook een reserveverlichting, waardoor de hoofdlamp nog zo’n 10 uur licht kan geven nadat de batterij leeg is.

Daarnaast zijn beide Pixa hoofdlampen beperkt waterdicht. Ze kunnen niet gebruikt worden om langdurig werkzaamheden onder water bij te lichten, maar 30 minuten op een meter diepte kunnen ze met gemak aan. Als de lamp een half uur of minder onder water gedompeld wordt, hoeft er wanneer u weer boven komt geen onderhoud aan de lamp gepleegd te worden. Ook de weerstand tegen schokken is uitstekend bij de hoofdlampen van Petzl. Een val van twee meter zullen ze zonder enige schade overleven. Door dit sterke karakter en de draaibaarheid van het lamphuis kan de lamp ook op de grond gezet worden. Soms schijnt een hoofdlamp net niet onder de goede hoek op een materiaal op de grond. In dat geval is de Petzl Pixa behulpzamer dan sommige andere hoofdlampen.

Hoofdlamp: verhoogde zichtbaarheid

Een hoofdlamp is een van de belangrijkste persoonlijke beschermingsmiddelen om uw zichtbaarheid te verhogen. Daarmee is het dus niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw omgeving prettig als u een hoofdlamp draagt. Dit is een van de vele middelen in onze webshop die gebruikt kunnen worden voor verhoogde zichtbaarheid. Naast de hoofdlampen van Petzl hebben wij verschillende ledlampjes van Portwest die op verschillende manieren aan uw kleding vast te maken zijn. Er zijn knipperlichten die om de bovenarm geklikt kunnen worden, maar ook speciale clips die u bijvoorbeeld aan uw schoenen of aan een ander kledingstuk kunt bevestigen. Er is zelfs een ledlichtje dat aan de rits van uw jas of uw rugzak vastgemaakt kan worden. Deze lampen hebben allemaal een knipperfunctie, waarmee u desgewenst extra opvalt.

Toch zijn lampen niet de enige manier om ervoor te zorgen dat u in het donker gezien wordt. Wij hebben ook verschillende high vis werkjassen, veiligheidsvesten en werkbroeken in ons assortiment. “High vis” staat voor “high visibility”. Hoge zichtbaarheid dus. Al deze werkkleding is ontworpen met het idee dat iemand die in het donker wordt wel goed gezien moet kunnen worden, bijvoorbeeld door verkeer dat in de buurt rijdt. Schijnt er licht op deze kleding, dan wordt u meteen gezien door de reflecterende strepen op de kledingstukken. Toch valt deze bedrijfskleding ook overdag of in een verlichte werkomgeving op. Daarom hebben zij immers hun opvallende gele of oranje kleur gekregen: er is geen omstandigheid waarin deze kleuren wegvallen tegen de achtergrond.

Online hoofdlamp kopen

Als u meer licht nodig heeft bij uw werkzaamheden, bent u bij ons in goede handen. In de webshop bestelt u eenvoudig en voor een goede prijs een topkwaliteit hoofdlamp. Omdat dit voor veel beroepen een onmisbaar hulpmiddel is waar altijd veel vraag naar is, zorgen wij ervoor dat de hoofdlampen altijd op voorraad zijn. Zo kunt u ervan op aan dat u de hoofdlamp die u nodig heeft binnen enkele dagen al kunt gebruiken. Dit beleid passen wij toe op alle gangbare producten in ons assortiment. Als u met enige spoed werkschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals oordoppen, een veiligheidsbril, een bouwhelm of middelen voor valbescherming nodig heeft, weet u dus zeker dat Unishore Bedrijfskleding ervoor zorgt dat u snel heeft wat u nodig heeft. Zo is een veilige werkomgeving dichterbij dan ooit.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.