NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De afkorting PBM staat voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor sommige werkzaamheden biedt beschermende kleding, zoals een werkjas of werkschoenen, geen volledige bescherming. Dat betekent niet dat u geen goede werkkleding aangeschaft heeft, maar eerder dat uw werkzaamheden om aanvullende veiligheidsmaatregelen vragen. En dan wilt u natuurlijk wel de beste beschermingsmiddelen om bijvoorbeeld uw hoofd, uw ogen, uw gehoor of uw ademhaling te beschermen.

Kwalitatieve en betaalbare PBM's

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u een keuze maken uit een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor uiteenlopende toepassingen en in verschillende maten. U vindt bij ons PBM’s van merken die in de praktijk hebben bewezen dat ze uitstekende kwaliteit leveren, zoals 3M, Moldex en Ansell. Andere bekende merken die u in ons assortiment vindt, zijn OXXA en PSP. In onze webshop vindt u deze uitstekende PBM’s voor een hele goede prijs. Wij zijn namelijk van mening dat uw veiligheid of die van uw medewerkers nooit te veel mag kosten.

Lees verder Lees minder

Wat zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)?

Werkschoenen beschermen uw voeten tegen objecten die erop kunnen vallen of erdoorheen kunnen prikken. Een werkjas beschermt uw lichaam tegen chemicaliën, statische elektriciteit, de regen, de kou of juist de hitte. Werkbroeken doen hetzelfde voor uw benen. Maar wat als u valt of uw hoofd moet beschermen omdat u bijvoorbeeld in de bouw werkt? Dan bent u aangewezen op PBM’s. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken voor de beste PBM’s, want Unishore Bedrijfskleding houdt er een heel groot en gevarieerd aanbod op na. Als u iets nodig heeft om u of uw werknemers tegen de gevaren die op het werk kunnen voorkomen te beschermen, dan zijn persoonlijke beschermingsmiddelen de hulpmiddelen die uw beschermende kleding helemaal compleet maken. Kiest u de juiste PBM’s, dan hoeft u zich niet druk te maken om letsel dat voorkomen had kunnen worden.

De term PBM klinkt misschien wat abstract, maar het gaat juist om ontzettend belangrijke middelen die onmisbaar zijn voor een veilige werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan een paar werkhandschoenen of een helm. Wij hebben dan ook verschillende soorten veiligheidshelmen in onze webshop, zodat u de keuze heeft uit de beste hoofdbescherming voor op uw werkplaats. Veiligheidshelmen zijn op veel plekken verplicht, maar u hoeft geen genoegen te nemen met de eerste de beste helm. U vindt in onze online winkel daarom alleen maar helmen die zo comfortabel mogelijk zitten en gemaakt zijn van materiaal dat niet meteen breekt of splijt wanneer er iets op valt. Bovendien is het binnenwerk van alle helmen in ons assortiment verstelbaar, zodat u hem altijd kunt aanpassen wanneer hij toch net niet helemaal lekker blijkt te zitten.

Soorten PBM’s

Een val kan eveneens lelijke verwondingen veroorzaken. Daarom vindt u tussen onze PBM’s ook valbeveiliging, zoals vanglijnen. Deze middelen zorgen ervoor dat u niet ter aarde stort als u per ongeluk los laat bij werk op grote hoogte. Op een bouwplaats of andere werklocaties waar u last kunt hebben van harde geluiden is het verplicht of op zijn minst sterk aan te raden om goede gehoorbescherming te dragen. Zo bent u bij het werken onder hoge decibelaantallen niet na een week al doof. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor geluiddempende gehoorkappen en handige oordoppen, zodat gehoorbescherming verzekerd is. Zijn het op uw werk niet uw oren, maar uw ogen die mogelijk gevaar lopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. In onze webshop vindt u verschillende soorten veiligheidsbrillen, gezichtskappen en oogspoeling.

Mocht u bij uw werkzaamheden veel met chemicaliën te maken hebben, dan is het helemaal belangrijk om uzelf zo goed mogelijk te beschermen tegen de risico’s van uw werkomgeving. Met een werkjas die tegen chemicaliën beschermt en een goede veiligheidsbril komt u al een heel eind, maar het kan ook nodig zijn om een stofmasker, een gasmasker of zelfs een compleet veiligheidspak te gebruiken. Ook benodigdheden voor deze PBM’s, zoals filters voor de gasmaskers, zijn bij ons gewoon in de webshop en de fysieke winkel in Den Helder te vinden. Wilt u ondanks alle getroffen veiligheidsmaatregelen toch op alles voorbereid zijn? Dan kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen als verbanddozen en reddingsvesten. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u ervan op aan dat u de middelen daarvoor bij ons kunt bestellen. Petzl hoofdlampen kunnen heel handig zijn bij donkere werkplekken.

Online PBM’s kopen

De markt aan persoonlijke beschermingsmiddelen is behoorlijk gespecialiseerd. Wij hebben echter al jaren ervaring met deze markt en wij weten daarom precies wat u of uw werknemers nodig hebben als zij op zoek zijn naar PBM’s. Als gevolg daarvan vindt u alle PBM’s die onmisbaar zijn in het huidige bedrijfsleven altijd op voorraad in onze webshop. Door de indeling van onze online winkel vindt u zonder al te veel moeite precies het artikel dat het werk in uw bedrijf veiliger en prettiger maakt. Heeft u alle artikelen die u nodig heeft gevonden? Dan sturen wij deze naar u toe en kunt u ze binnen een paar dagen al in huis of op het bedrijf verwachten. Dat geldt niet alleen voor onze PBM’s, maar ook voor de werkschoenen, werkbroeken, werkjassen en wegwerpkleding in ons assortiment.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.