Oxxa-Werkhandschoenen

Oxxa werkhandschoenen kopen goedkoop

Oxxa werkhandschoenen met het comfort van veiligheid online verkrijgbaar bij Unishore Bedrijfskleding

Optimale arbeidsomstandigheden zijn erg belangrijk en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is een essentieel onderdeel van veilig en comfortabel werken. Oxxa is zich bewust van het belang van persoonlijke bescherming, want werknemers die zich comfortabel en veilig voelen presteren beter dan degenen die dat niet doen.  Oxxa heeft al meer dan 25 jaar kennis en ervaring opgedaan in de markt van persoonlijke bescherming en werkhandschoenen. Dit kunt u terugzien in alle producten die Oxxa ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Oxxa besteedt hierbij veel aandacht aan de ervaringen van mensen op de werkvloer en verwerkt deze bevindingen in haar handschoenen om zo de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Oxxa staat voor betrouwbare hedendaagse persoonlijke bescherming. 

Aan het werk met de juiste Oxxa werkhandschoenen tijdens het boren in een muur

Hieronder vindt u een selectie uit ons ruime aanbod Oxxa werkhandschoenen:

20 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay Ribbon Tip
 

OXXA X-Pro-Flex 51-290

€ 2,90 excl. BTW
€ 3,51 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip
 

OXXA X-Treme-Lite 51-100

€ 2,53 excl. BTW
€ 3,07 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Pro-Flex AIR 51-292

€ 2,90 excl. BTW
€ 3,51 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Pro-Flex Plus 51-295

€ 3,22 excl. BTW
€ 3,90 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Grip-Lite 51-025

€ 2,22 excl. BTW
€ 2,68 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip
 

OXXA X-Touch-PU-B 51-110

€ 1,42 excl. BTW
€ 1,71 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Nitrile-Pro 51-080

€ 2,34 excl. BTW
€ 2,83 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Nitrile-Pro 51-082

€ 2,45 excl. BTW
€ 2,96 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Cut-Pro 51-700

€ 8,18 excl. BTW
€ 9,90 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip
 

OXXA X-Mech 51-600

€ 5,75 excl. BTW
€ 6,95 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Mech 51-630

€ 6,92 excl. BTW
€ 8,37 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Mech 51-620

€ 14,33 excl. BTW
€ 17,33 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Mech 51-615

€ 8,08 excl. BTW
€ 9,77 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Mech 51-610

€ 6,62 excl. BTW
€ 8,01 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Touch-PU-W 51-115

€ 1,42 excl. BTW
€ 1,71 incl. BTW
Overlay Ribbon Actie
 

OXXA X-Pro-Frost 51-860

€ 5,05 excl. BTW
€ 6,11 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Grip-Thermo 51-850

€ 4,19 excl. BTW
€ 5,07 incl. BTW
Overlay Ribbon Tip
 

OXXA X-Mech 51-605 Gevoerde H..

€ 7,21 excl. BTW
€ 8,72 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Nitrile Lite 51-170

€ 2,22 excl. BTW
€ 2,68 incl. BTW
Overlay
 

OXXA X-Nitrile-Foam 51-280

€ 2,53 excl. BTW
€ 3,06 incl. BTW

Met Oxxa kiest u voor betaalbare werkhandschoenen met maximale kwaliteit

Oxxa werkhandschoenen beschikken over de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en beschikken over de meest innovatieve technologieën en hoogwaardige eigenschappen voor de specifieke doeleinden waarvoor zij bestemd zijn. Oxxa besteedt de grootste zorg aan alle werkhandschoenen die zij produceert en gebruikt haar expertise en innovaties om dit te kunnen garanderen.

Oxxa levert een reeks handschoenen die helemaal voldoen aan alle eisen van het specifieke gebruik op diverse werkvloeren en de noodzakelijke bescherming bieden.  Naast optimale bescherming en veiligheid staan Oxxa werkhandschoenen ook bekend om hun uitzonderlijke comfort: het comfort van veiligheid.

Het Oxxa productieproces zorgt voor een continue kwaliteit van de handschoenen. Alle beschikbare technologieën worden op een effectieve manier ingezet en hebben zich ruimschoots bewezen in de praktijk. De voortdurende kwaliteitscontroles voert Oxxa uit op essentiële punten in het proces. Op die manier worden eventuele verschillen in kwaliteit voorkomen en de hoogste kwaliteit, veiligheid en het comfort van alle Oxxa werkhandschoenen gewaarborgd.

Optimale veiligheid, gezondheid en het welzijn van degenen die haar producten te gebruiken zijn grondbeginselen voor Oxxa.

Oxxa hanteert de volgende categorieën werkhandschoenen:

1. Algemeen gebruik (General Purpose)

Oxxa Safety biedt een compleet assortiment van handschoenen voor algemene doeleinden. Deze werkhandschoenen bieden een volledig gamma van industriële oplossingen voor alle sectoren en in het bijzonder voor mensen die in de metaalbewerking, automobiele sector, logistieke industrie en de bouw werken.

2. Winter

Koud weer kan zeer grote gevolgen hebben zonder bescherming voor uw handen, dus heeft Oxxa isolerende handschoenen die  uw handen  optimaal beschermen tegen de gevolgen van wind en kou. Deze winter handschoenen houden je warm en comfortabel, vooral als het weer dat niet is.

3. Mechanica

Oxxa mechanica werkhandschoenen zijn gemaakt van Armor Skin. Armor Skin is het zwaarste synthetische materiaal beschikbaar voor het maken van handschoenen. Alle  mechanica handschoenen hebben voorgevormde vingers waardoor ze  veel comfortabeler aanvoelen.  Wilt u een verstandige keuze maken als het gaat om handschoenen voor uw werk of sportactiviteiten? Kies dan voor de Oxxa mechanica handschoenen en u krijgt een combinatie van een mooi uiterlijk, perfecte bescherming en een uitstekende pasvorm.

4.  Snijweerstand (Cut Resistance)

Desnijbestendige handschoenen van Oxxa zijn werkhandschoenen ontworpen om de handen van de drager te beschermen tegen de risico’s die het werken  met scherpe gereedschappen met zich meebrengen. 

5. Dyneema® Daimond Technologie

Dyneema ® Diamanttechniek maakt het mogelijk om extreem dunne en comfortabele handschoenen ook vergaand resistent worden gesneden produceren. De zeer beschermende handschoenen uitgerust met Dyneema ® Diamond Technology in het nieuwe gedeelte van het Oxxa assortiment voldoen aan de eisen van de werknemers die handschoenen die bescherming willen, maar geen zin om handschoenen.

Alle werkhandschoenen (dus ook Oxxa) bij Unishore Bedrijfskleding voldoen aan normen

Werkhandschoenen worden voor gebruik uitvoerig getest en gecertificeerd volgens de PBM-Richtlijn 89/686/EEG. De werkhandschoenen in ons assortiment voldoen, afhankelijk van de branche waar de handschoen voor dient, aan de verschillende eisen.

Naast de algemene normen voor werkhandschoenen die o.a. gebruikersinformatie, maatvoering en samenstelling beschrijven, bestaan er ook specifieke normen. Er zijn verschillende specifieke normen voor werkhandschoenen die gekoppeld zijn aan de eigenschappen waaraan zij moeten voldoen. Kijkt u voor een volledig overzicht op onze pagina over werkhandschoenen.

Volledig assortiment PBM’s online te bestellen bij Unishore Bedrijfskleding

Naast werkhandschoenen bieden wij u ook persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van adem, gehoor, hoofd, ogen en vallen. Maak uw veilige, comfortabele werkuitrusting helemaal af met werkschoenen, werklaarzen, werkbroeken, T-shirts, polo’s, overalls, fleece artikelen, sweaters, overhemden en werkjassen van een van de bekende merken die Unishore Bedrijfskleding heeft in haar webwinkel of in de showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Neemt u gerust contact op met ons via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of bel naar 0223-661300.

Koop uw complete werkuitrusting bij Unishore Bedrijfskleding en ervaar elke dag opnieuw het comfort en de veiligheid van onze  gerenommeerde merken!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden