Winkelwagen
Offerte(s)

Overall kopen

Werkt u veel met smeerolie, vet of ander vuil dat u liever niet op uw kleding krijgt? Dan is een overall kopen een goed idee. Een goede werkoverall is namelijk specifiek gemaakt om moeilijk uitwasbare vlekken op te vangen en uw kleding tegen eventuele beschadigingen door uw werkomstandigheden te beschermen. Er zijn echter ook overalls op de markt die u tegen veel grotere bedreigingen dan vuil beschermen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vuur of chemicaliën die anders door uw kleding heen zouden branden en enorme schade aan uw huid en lichaam aan kunnen richten. Unishore Bedrijfskleding werkt samen met ervaren fabrikanten die precies weten hoe een overall uw kleding en uw lichaam kunnen beschermen, zoals Havep, Roots, Mascot, Portwest, Tricorp, Helly Hansen en Hydrowear. Zo garanderen we dat u bij ons de perfecte overall kunt kopen voor op uw werk.

De geschiedenis van de overall

De eerste overalls werden in het begin van de twintigste eeuw ontwikkeld. Destijds waren ze vooral populair onder fabrieksarbeiders die verantwoordelijk waren voor het reinigen van de stoomketels in de fabrieken. Daar komt dan ook de in Nederland vrij gebruikelijke term “ketelpak” vandaan, net als het Engelse woord “boilersuit”. In die tijd was het vooral belangrijk dat de overalls het vuil tegenhielden, maar in de laatste eeuw zijn er steeds meer verschillende soorten overalls bij gekomen. De werkoveralls die tegenwoordig te bestellen zijn lopen uiteen van winteroveralls die in plaats van een dikke jas gedragen kunnen worden als de temperaturen op de werkplek laag zijn tot multiprotectors die verschillende beschermende eigenschappen combineren in één handig stuk werkkleding. Tussen dat uitgebreide aanbod zit ook de gepaste overall voor uw werkzaamheden.

Vlamvertragende overalls zijn erg populair in de offshore. Deze overalls zijn gemaakt van stoffen die van nature een vlamvertragende werking hebben of voorzien van een coating die het verspreiden van vlammen tegengaat. Het grootste deel van de vlamvertragende overalls die u bij Unishore Bedrijfskleding bestellen kunt is overigens ook antistatisch. Ook kunt u bij ons verschillende High Vis overalls vinden. Deze werkoveralls zijn de juiste keuze als het voor uw werk belangrijk is dat u goed gezien wordt, maar de omstandigheden op uw werk daar niet al te geschikt voor zijn. Door hun felle kleuren en reflectiebanden wordt u zeker gezien en wordt het risico op letsel door vermijdbare ongevallen geminimaliseerd. De RWS overalls in ons online aanbod voldoen bijvoorbeeld aan de meest actuele richtlijnen op het gebied van zichtbaarheid.

De juiste overalls voor uw bedrijf kopen

Wanneer het door de omstandigheden in uw bedrijf wenselijk of misschien zelfs een wettelijke verplichting is om een overall te dragen, is het dus belangrijk dat u de juiste overalls voor uw bedrijf koopt. Met een multiprotector bent u bijvoorbeeld op alles voorbereid, maar als er in de zomer bij hoge temperaturen buiten gewerkt moet worden, kunt u wellicht beter kiezen voor het comfort van een lichtgewicht overall. Er zijn bij ons ook tuinbroeken en bodybroeken – kort gezegd overalls zonder mouwen – te koop die ’s zomers normaal gesproken voor een grotere mate van comfort zorgen. Houd er wel rekening mee dat deze soorten overalls de armen niet beschermen tegen bijvoorbeeld vonken en chemische vloeistoffen die kunnen opspatten. Het is dus altijd belangrijk om uw overalls zorgvuldig uit te zoeken.

Mocht u de juiste overall voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf gevonden hebben en deze nog beter op de uitstraling van uw bedrijf laten aansluiten, dan heeft u bij Unishore Bedrijfskleding ook de mogelijkheid om uw werkkleding te bedrukken of borduren. De rug of de borst van een overall is een bijzonder geschikte plek voor een bedrijfslogo en eventueel een bijbehorende tekst, zoals het telefoonnummer of de website van het bedrijf. Wij bieden u verschillende drukmethoden, zodat we voor ieder budget een goede oplossing in huis hebben. Wanneer u interesse heeft in het bedrukken van uw bedrijfskleding, kunt u contact met ons opnemen. Een overall waar wij een borduring op kunnen plaatsen is gemakkelijk te herkennen. Bij die overalls kunt u in de productinformatie namelijk het hokje “Ja, ik wil dit product laten borduren” aanvinken.

Online overall kopen

Er zijn minstens evenveel soorten overalls als er bedrijfstakken zijn. Dankzij Unishore Bedrijfskleding kunt u al deze overalls eenvoudig online bestellen. Door onze handig ingedeelde webshop kunt u gemakkelijk filteren op de eigenschappen die uw overall moet hebben, zodat u niet veel tijd nodig heeft om de juiste overall voor een goede prijs te vinden. Voor de vlekken die uw overall tegenhoudt kunt u bij ons zelfs speciaal wasmiddel bestellen. Zo gaat uw werkoverall lang mee.

Heeft u naast een overall nog meer beschermende werkkleding nodig? Bekijk dan ook eens onze werkschoenen, werkjassen, werkbroeken en representatieve bedrijfskleding. Bovendien vindt u bij ons een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals oordopjes, veiligheidsbrillen, bouwhelmen, gasmaskers, stofmaskers en valbescherming. Uw veiligheid begint dus met een bezoek aan Unishore Bedrijfskleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.