Winkelwagen
Offerte(s)

UITGELICHT: Jobman Practical collectie

UITGELICHT: Jobman Practical collectie

Jobman Practical is het meest praktische niveau werkkleding binnen het assortiment van Jobman. De kleding is van uitstekende kwaliteit en heeft een comfortabele pasvorm. De ontwerpen hebben een moderne uitstraling waarmee u goed voor de dag komt. Stel uw volledige outfit samen in de kleuren die passen bij uw smaak of huistijl.

Waarom kiezen voor Jobman Practical?

  • 15% korting in maart 2019!
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge kwaliteit
  • In vele kleuren leverbaar
  • Ook Hi-Vis producten verkrijgbaar
  • Complete lijn waaruit u uw volledige outfit kunt samenstellen

Werkkleding voor diverse branches en beroepen

Jobman Practical Lijn

De werkkleding uit de Practical collectie van Jobman is geschikt voor verschillende branches waaronder de bouw, constructie, installatie, service, industrie en transport. De basic shirts en polo's zijn algemeen inzetbaar en ideaal te gebruiken als basislaag vanwege de heerlijke pasvorm en goede kwaliteit. De werkbroeken zijn geschikt voor specifieke beroepen, waardoor uw werkbroek perfect aansluit bij uw werkzaamheden. Bekijk bijvoorbeeld de Jobman 2322 Trousers met holsterpockets voor bouw, constructie en installatie. Maak uw outfit compleet met andere artikelen uit de collectie, waaronder sweaters, jassen, bodywarmers en fleece-vesten. De werkkleding uit de collectie ziet er niet alleen super stoer en modern uit, het is tevens concurrerend geprijsd en in maart krijgt u ook nog eens 15% korting op de adviesverkoopprijs! 

Bekijk hier de Jobman Practical collectie

Hi-Vis werkkleding in de Practical collectie

Wanneer u aan de weg werkt of in de buurt van transportvoertuigen, loopt u extra risico op ongelukken. Het is dan ook extra belangrijk om goed zichtbaar te zijn. In de Practical collectie van Jobman zijn Hi-Vis artikelen opgenomen die voldoen aan de norm EN ISO 20471, de meeste voldoen zelfs aan de hoogste klasse (klasse 3) van deze normering. Zo heeft u de garantie dat u goed zichtbaar bent tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden, ook bij slecht weer of weinig licht. De prijs-kwaliteitverhouding van deze kleding is werkelijk uitstekend en daarnaast komt u goed voor de dag met deze mooie, moderne kleding!

Bekijk alle Hi-Vis werkkleding uit de Practical collectieGerelateerde Producten