Winkelwagen
Offerte(s)

NIEUW! Havep Multi Shield: nieuwe generatie sportieve multinorm werkkleding

NIEUW! Havep Multi Shield: nieuwe generatie sportieve multinorm werkkleding

De nieuwe multinorm collectie van Havep blinkt uit in comfort en uitstraling. Deze sportieve veiligheidskleding draagt verrassend licht en ziet er super stoer uit. Natuurlijk beschermt de Havep Multi Shield collectie u optimaal tegen de risico's van uw werkomgeving en -omstandigheden. En dan is de kleding ook nog eens industrieel wasbaar!

Havep Multi Shield: Opvallende topper onder multinorm veiligheidskleding

Met de Havep Multi Shield werkkleding wordt werken niet alleen veiliger, maar ook een stuk comfortabeler. De genormeerde werkleding (multinorm tot wel 7 normen!) beschermt u 100% tegen gevaren op het werk, maar blinkt tevens uit in comfort. De kleding is dusdanig samengesteld dat deze heerlijk zit en fijn aanvoelt. Zoals u gewens bent van Havep, is ook de Havep Multi Shield lijn geïnspireerd op uw omstandigheden in de praktijk.

Items in de Havep Multi Shield collectie

De Multi Shield lijn bestaat uit verschillende items zoals een multinorm parka met maar liefst 7 normen en aantrekkelijke producteigenschappen en een korte multinorm jas/vest met een verlengd rugpand voor extra comfort bij het bukken. Verder is er een multinorm werkbroek met grote zakken en elastiek in de rug en een FR/AS veiligheidsvest die goed te combineren is met andere Havep werkkleding. Om de collectie compleet te maken zijn er een multinorm Amerikaanse overall en multinorm overall toegevoegd met driedubbel gestikte naden en extra verstevigde delen, waardoor deze items extra slijtvast zijn.

HAVEP Multi Shield multinorm werkkleding

Veilige en wasbare multinorm werkkleding

Om uw veiligheid te garanderen is de Havep Multi Shield collectie gecertificeerd met 7 (!!!) normen. Daarnaast is deze werkleding ook industrieel te wassen volgens EN ISO 15797 en is de collectie inherent vlamvertragend. 

Veiligheidsnormen Havep Multi Shield Collectie

De normen die in de Havep Multi Shield collectie worden gebruikt op een rijtje:

  • IEC 61482: Bescherming tegen de thermische effecten van een elektrische vlamboog
  • EN 1149: Bescherming tegen elektrostatische eigenschappen
  • EN 13034: Beschermende kleding tegen vloeibare chemicaliën
  • EN 343: Bescherming tegen regen
  • EN ISO 11611: Bescherming voor gebruik bij lassen en verwante processen
  • EN ISO 11612: Bescherming tegen hitte en vlammen
  • EN ISO 20471: hoge zichtbaarheid (High vis)

Comfortabele materialen en pasvorm

Over deze multinorm werkkleding is zeer goed nagedacht dit is onder meer te voelen aan de gebruikte materialen die soepel en zacht aanvoelen. Dit komt door toevoeging van Lyocell. Ook de pasvorm is mooi en comfortabel doordat de ontwerpers praktijkvoorbeelden en ervaringen hebben meegenomen bij de ontwikkelijk van deze lijn werkkleding.

Sportieve, moderne uitstraling

Veiligheidskleding wordt al jaren gemaakt en continu verbeterd. Waar vaklui vaak tegenaan lopen is de uitstraling van de multinorm werkkleding, vaak is dit niet waar zij zich goed in voelen. Havep heeft al een aantal collecties die rekening houden met de esthetische eisen van professionals, waaronder onder meer de Havep 5Safety Image en de Havep Attitude collectie. Met de Havep Multi Shield collectie heeft Havep opnieuw een paradepaardje in het assortiment op het gebied van uitstraling en esthethiek.

Maak uw Havep Multi Shield werkkleding compleet met FR/AS onderkleding

Om uw Havep Multi Shield werkkleding gcompleet te maken, heeft Havep een aanvullende lijn vlamvertragende, antistatische onderkleding toegevoegd. Zo bent u ook op koudere dagen verzekerd van een goed gevoel en comfortabele outfit. In deze lijn vindt u onder meer een FR/AS thermohemd, een FR/AS thermobroek, een FR/AS balaclava en een FR/AS polo met lange mouwen.


Gerelateerde Producten