Winkelwagen
Offerte(s)

In februari krijgt u 15% korting op de gehele collectie van Tricorp (m.u.v. Premium)

In februari krijgt u 15% korting op de gehele collectie van Tricorp (m.u.v. Premium)

In februari krijgt u 15% korting op de gehele collectie van Tricorp (m.u.v. Tricorp Premium) bij Unishore Bedrijfskleding! Tricorp biedt een breed basisassortiment workwear dat voor diverse branches en werkzaamheden geschikt is, maar ook meer gespecialiseerde werkleding zoals Tricorp Safety en Tricorp multinorm. Deze maand lanceerde Tricorp bovendien de Twill collectie; lichtgewicht, sterke en zeer comfortabele werkbroeken waarvan twee met Cordura en één met stretch.


UITGELICHT


Nieuwe collectie Tricorp Twill werkbroekenNIEUWE TWILL COLLECTIE!

Onlangs lanceerde Tricorp de Twill collectie; lichtgewicht, sterke en zeer comfortabele werkbroeken met Cordura en stretch. Voeg hieraan toe dat de werkbroeken voorzien zijn van een stoere look en je mag spreken van de “perfecte werkbroek”. Een perfecte werkbroek brengt voldoende comfort tijdens het werk en geeft voldoende bescherming. Met deze collectie is het assortiment van Unishore Bedrijfskleding nog meer verrijkt met multi-inzetbare werkbroeken. 

Bekijk de Twill werkbroeken van TricorpTricorp MultinormTRICORP MULTINORM

Multinorm werkkleding van Tricorp heeft tot maar liefst 6 normeringen. Denk hierbij o.a. aan eigenschappen als vlamvertragend, antistatisch, bescherming tegen chemicaliën en bescherming tegen thermische gevaren van een elektrische vlamboog. Deze complete lijn van hoge kwaliteit voldoet aan de hoogste technische vereisten en heeft een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in twee kleuren: fluorescerend geel met donkerblauw en donkerblauw.

Bekijk Tricorp Multinorm werkkledingTricorp SafetyTRICORP SAFETY (RWS)

De Tricorp Safety bestaat uit hoge zichtbaarheidskleding (high visibility-normering EN ISO 20471) en voldoet aan de eisen die worden gesteld aan RWS-kleding. De werkkleding in deze collectie is bijzonder geschikt voor de wegenbouw en spoorbouw. Tricorp is een toonaangevende speler op de markt als het gaat om signaal- en veiligheidskleding. U kunt met deze kleding rekenen op veiligheid, kwaliteit en optimale zichtbaarheid!

Bekijk Tricorp Safety werkkleding