Exclusieve Preorder: Grisport Cross Safety Firm

Exclusieve Preorder: Grisport Cross Safety Firm

Eind 2017 werd de Grisport Cross Safety geïntroduceerd. Deze ultra lichtgewichte sportieve werkschoenen bieden u optimale bescherming zonder het overbodig gewicht. Wij merkten al snel het comfort van deze werkschoenen bij onze klanten, zij spraken vol lof over deze werkschoenen! Echter kregen wel al vaker de vraag: Is deze ook verkrijgbaar in een middenhoge variant? Het antwoord toen was nee, nog niet.

Verwacht in oktober!

Maar in oktober komt deze hoge variant dan ook eindelijk naar Nederland. Er zijn 10 exclusieve Grisport Dealers die deze hoge variant mogen aanbieden. Unishorebedrijfskleding is één van deze dealers die deze mag aanbieden. Medio oktober verwachten wij de Grisport Cross Safety Firm in onze collectie. Deze hoge werkschoenen in het kleurenschema van de Cross Safety Nordic bieden dezelfde S3 bescherming als de Cross Safety Nordic. Echter door de hogere schoen krijgt u meer ondersteuning voor uw enkels, wat op een lange werkdag als extra comfortabel kan worden bevonden.

Preorder nu zonder verzendkosten*

In Nederland, België en Duitsland kunt u deze werkschoenen tijdelijk preorderen zonder verzendkosten! Dan bent u beide verzekerd van een paar en geniet u van extra voordelige verzending.

De veiligheidsschoenen in de Cross Safety collectie van Grisport zijn niet alleen populair vanwege het ultra lage gewicht, er zijn veel meer eigenschappen die deze werkschoen tot een onmisbaar item maken tijdens risicovolle en zware werkomstandigheden. De binnenvoering heeft uitstekend ademende eigenschappen net als de buitenlaag; ook deze is ademend, waterproof en daarnaast ook slijtvast. De Cambrelle voering is niet alleen ademend, maar ook geurvretend en vochtabsorberend. Geen zweetvoeten meer na een werkdag! De rubber zool zorgt voor optimale grip op gladde ondergronden en vloeren. Ondanks dat deze werkschoenen lijken op sportschoenen, bieden zij een stevige ondersteuning.

*Alleen geldig in Nederland, België en Duitsland


Gerelateerde Producten